Płyny do higieny intymnej

Ziaja Oliwkowa Płyn Do Higieny Intymnej 200ml
Ziaja Intima Płyn Oliwkowy 500 ml
Ziaja Oliwkowa Płyn Do Higieny Intymnej 200ml

• 29 września 2024 o 16:05
    Nie podrażnia, jest naprawdę fajny
    Ziaja płyn do higieny intymnej kwas mlekowy, olej oliwkowy. U mnie sprawdza się bardzo dobrze. Nic mnie po nim nie swędzi, nie szczypie. Jest łagodny w działaniu i jednocześnie skutecznie myje. Ma delikatny, przyjemny zapach. Bez problemu spłukuje się go wodą. Opakowanie, to półlitrowa, zielona, plastikowa butelka z pompką, którą można łatwo dozować produkt.
  • 17 maja 2024 o 16:10
    Clean girl cosmetic
    Mój ulubiony, który nigdy nie podrażnia i pachnie bardzo czysto, delikatnie, jak spa. Bardzo wydajny w stosunku do ceny. Polecam większe opakowanie bo ma wygodny aplikator. Dodaje świeżości, w porządku się pieni.
    • działanie
    • design
    • polska marka
    Wady:
  • 16 kwietnia 2024 o 17:22
    Bardzo dobry i łagodny płyn
    Płyn do higieny intymnej Ziaja oliwkowy bardzo przypadł mi do gustu. Dobrze oczyszcza i pielęgnuje okolice intymne. Nie powoduje podrażnień, czy wysuszenia. Ma piękny, oliwkowy zapach. Dobrze się pieni. Jest wydajny i niedrogi. Ma pompkę, więc jego stosowanie jest bardzo wygodne. Ładne opakowanie, które stylowo prezentuje się w łazience. Ogólnie oliwkowe produkty bywają polecane przez gineklogów. U mnie sprawdził się doskonale.
    Zalety:
    • dobrze oczyszcza
    • działanie pielęgnacyjne
    • bardzo łagodny
    • piękny zapach
    • dobrze się pieni
    • wygoda użytkowania
    • wydajny
    • ładne opakowanie
    • długi okres ważności
  • 7 kwietnia 2024 o 11:39
    Bardzo fajny
    Bardzo dobry płyn, na pewno jeszcze do niego wrócę. Zapach jest bardzo delikatny. Dobrze myje i nie podrażnia skóry. Ja miałam wersję w większej pojemności z pompką. Bardzo wygodne opakowanie, idealnie odmierza porcję produktu. Bardzo wydajny.
    MMLY
    22 marca 2024 o 22:14
    Oliwkowy płyn do higieny intymnej
    Zużyłam dwie butle po 500 ml i na pewno kupię ponownie. Delikatny oliwkowy zapach, płyn dobrze mył i odświeżał okolice intymne, nie podrażniał. Starczył na długo. Lubię tą serię oliwkową.
    Zalety:
    • Delikatny zapach
    • Wydajny
    • Opakowanie 500 ml z pompką

Zobacz także inne Płyny do higieny intymnej