Pudry do twarzy

Inglot Freedom System, HD Pressed Powder Puder prasowany HD

Inglot Satin Skin Freedom System
Inglot
INGLOT Puder prasowany FREEDOM SYSTEM Satin Skin 52

Nasi użytkownicy zostawili 25 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Luiza84
    18 lipca 2024 o 22:37
    Opinia pudru HD Pressed
    Mam dwa pudry z tej serii, są bardzo dobre, skóra jest rozświetlona a jednocześnie wygląda świeżo, przez swoje rozświetlenie maskuje niedoskonałości, posiada takie srebrzyste drobinki więc skóra jest jaśniejsza.
    Zalety:
    • Rozświetlenie a przy tym brak wyglądu nie umytej twarzy
    Wady:
    • Dla mnie cena jest spora
    so_ma
    17 maja 2022 o 18:05
    Oksyduje
    Bardzo dobry puder, jeden z lepszych w tej formie. Może być stosowany indywidualnie jak i z podkładem. Uważam, że oksyduje, co jest jego największym i jedynym minusem, który widzę. Matuje, ładnie stapia się ze skórą, jest trwały.
    Zalety:
    • trwałość
    • kasetka
    • wymieniany wkład
    Wady:
    • oksyduje
    apodiss
    7 sierpnia 2020 o 13:11
    Mój MUST HAVE.
    Od lat używam pudru sypkiego INGLOT. Teraz postawiłam wypróbować prasowany, choćby dlatego, że osypywanie z pędzla zaczęło mnie już nudzić. Konsultantka dobrała mi odpowiednik mojego odcienia z uwagą, że puder prasowany będzie bardziej kryjący, niż sypki. Wahałam się, bo z jednej strony mam dużo niedoskonałości i lepsze krycie wskazane :), a z drugiej-bałam się efektu maski i ciężkości. Niepotrzebnie. Nic takiego się nie dzieje. Krycie, moim zdaniem, jest identyczne (czyli średnie), nakładanie-cudo! Idealne, naturalne ujednolicenie cery, jakby moja skóra znała się z nim od lat :). Żadnego przesuszenia, widocznych skórek, mankamentów, nie zostawia białego pyłku (co w pudrze sypkim jest minimalnie na początku widoczne- dopóki puder nie zgra się z cerą). Świetnie matowi. Radzi sobie rewelacyjnie z moją przetłuszczającą się cerą. No idealne wykończenie makijażu, jestem zachwycona. Zobaczę jeszcze ja z wydajnością, ponieważ jestem w trakcie pierwszego opakowania. Pudry prasowane oczywiście szybciej się kończą :) ale sypki mam pół roku przy niemal codziennym stosowaniu.
  • 30 grudnia 2019 o 17:20
    KWC
    Przez lata używałam go do pudrowaniu okolicy pod okiem, a i nad okiem, zamiast cienia nadawał się świetnie. Miałam taką różową wersję, zawsze się ze mnie panie w Inglocie śmiały, że nikt jej nie kupuje, tylko ja. No i doczekałam się, wykupiłam wszystkie, długo nie było, więc zdecydowałam się na wersję brzoskwiniową, ale to już nie było to, w niej oko wyglądało staro (mam jasną karnację), a w tej różowej młodo, taki lifting, rozjaśnienie i krycie w jednym. To najlepszy puder do okolic oka jaki kiedykolwiek miałam. Do całej twarzy się już nie nadaje, bo on jednak jest różowy. Trwałość świetna, cały dzień bez jakichkolwiek poprawek. Nie podkreślał zmarszczek. Stosowałam na płynne korektory, jak i na sypkie mineralne, w obu przypadkach sprawiał, że oko wyglądało świetnie. Chyba znowu się zainteresuję tym moim odcieniem, bo nie udało mi się już nigdy znaleźć takiego dobrego pudru.
    Zalety:
    • polska marka,
    • piękny różowy odcień pudru, który pod okiem i jako cień wygląda bosko na jasnej karnacji (401),
    • bardzo wydajny,
    • trwałość rewelacyjna, cały dzień siedzi na miejscu,
    • nie podkreśla zmarszczek, a wręcz je ukrywa,
    • cena rozsądna jak na tę jakość i wydajność
    Wady:
    • kasetka do pudru tania nie jest, do tego wszystkiego jest dosyć ciężka,
    • stacjonarnie pudru w kolorze 401 z reguły nie ma
    U konsultantki
    Alexa25
    26 października 2019 o 15:05
    Świetny produkt!
    Zalety: -zapewnia piękne wykończenie,świetnie spełnia swoją rolę, skóra jest po nim gładka i zmatowiona -jest to produkt po który chętnie się sięga, puder sunie po twarzy, jest przyjemny w użytkowaniu, -/+ kasetka (mam tą z kolekcji Jennifer Lopez) -jest bardzo ładna, elegancka, ale u mnie są na niej widoczne np. ślady podkładu używanego wcześniej,z racji że jest czarna widać na niej takie zabrudzenia Nie mniej jednak to produkt wart uwagi, dla mnie HIT :)