Pudry do twarzy

Avon Ideal Flawless, Pressed Powder Puder prasowany `Idealna cera`

Nasi użytkownicy zostawili 103 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 7 września 2021 o 20:28
    Nie dla mnie
    Niestey, ale jak zawsze przy produktach do twarzy od Avon najjaśniejszy kolor okazał się dla mnie zdecydowanie za ciemny. Dostałam go od cioci, której się on nie sprawdził i widzę od razu dlaczego. Puszek nie nadaje się do użytku, jest jak kartka papieru. Sam produkt jest bardzo suchy i daje również suchy efekt na twarzy. Matuje na płaski mat, który nie utrzymuje się zbyt długo. Przy poprawkach zaczyna się ciastkować. Fail.
    Zalety:
    • ładne opakowanie? Nie widzę innych zalet
    Wady:
    • uboga gama kolorystyczna
    • płaski, suchy mat
    • słaba trwałość
    • ciastkuje sie przy poprawkach
    • śmiech przy tej cenie
  • 24 lipca 2020 o 13:38
    Ok, ale jednak na raz
    Puder dostałam od mamy, ponieważ ona nie trafiła z odcieniem. Fair okazał się dla niej zdecydowanie za jasny, dla mnie tak na styk. Jakoś nie czułam, żebyśmy się polubili i tak też się stało. Jak to Avon, cena regularna jest zabójcza. W życiu nie dałabym za taki sobie o puder tych 44 złotych. W katalogu to około 20 złotych, więc zdecydowanie przystępniej. Opakowanie ładne, eleganckie, trwałe. Nie pojawiły się na nim żadne rysy, mimo że zazwyczaj noszę go w torebce. Do pudru dołączono puszek, ale właściwie od razu go wyrzuciłam. Nabiera za dużo produktu i od razu tworzy efekt maski. Nałożony pędzlem wygląda znacznie lepiej. Dosyć dobrze współpracuje ze wszystkimi moimi podkładami. Od razu po nałożeniu wygląda naprawdę bardzo ładnie. Skóra wygląda na matową, ale jednocześnie jest to naturalny efekt, nie taki skorupowy. Twarz wygląda promiennie. Puder dobrze zlewa się z podkładem, nie robi plam, nie migruje na twarzy. Dosyć długo trzyma matt. Wymaga jednak kilku poprawek w ciągu dnia. I tutaj niestety ten poprzedni, bardzo ładny efekt ginie. Przy poprawkach zaczyna nieładnie wchodzić w pory. Sama raczej bym go nie kupiła, ale skoro już do mnie trafił, wykorzystałam go. Był ok, ale z pewnością nie trafi do mnie ponownie.
    Zalety:
    • W miarę dobra cena.
    • Ładne, trwałe opakowanie.
    • Dosyć długo matuje.
    • Zostawia skórę ładnie rozświetloną.
    Wady:
    • Niby produkt popularny, ale w każdym katalogu go nie znajdziemy.
    • Nie nadaje się do poprawek, puder wchodzi w pory.
    U konsultantki
  • 10 maja 2020 o 15:19
    Szału nie ma
    Puder kupilam, bo złoty de luxe nie byl w promocji. Puder ma zgrabne solidne opakowanie, puszek w środku od razu wrzucam do kosza ,bo tylko przeszkadza, puder aplikuje pędzlem. Kolor fair ładnie stapia się ze skorą i nie tworzy efektu pudernicy. Matowi skorę jednak tylko na okolo 3 godziny. W letnie dni przed wyjściem z córka na plac zabaw pudruje sie delikatnie zeby utrwalić fluid,po powrocie ( 2h )praktycznie nie widać go na twarzy. No i krycie pudru też słabiutkie. Mam drobne przebarwienia na twarzy i bez korektora nie da rady sam puder. Trzeba przyznac ze jest wydajny bo nie moge go zmęczyć a mam go z 8 mscy. Cena regularna pudru jest wygórowana, 20zł to maks ile mozna za niego zaplacic,wiecej nie kupię.
    U konsultantki
  • 12 września 2019 o 2:08
    Dobry ale z minusem
    Nie jest zły. Ale świetny też nie. Jest ładny i estetyczny. Gąbkę należy wywalić. Matuje, nie zapycha. Trwały na 3,5. Można kupić. Jest ok. Cena dobra. Ma lusterko.
    • lusterko
    • kolory
    • matuje
    • wygładza
    Wady:
    • są lepsze
  • 27 sierpnia 2019 o 16:50
    rewelacja
    Bardzo polecam kryjący puder, matuje i pięknie wygląda na twarzy dobrze kryje wszystkie zaczerwienienia i wypryski. Dobrze się rozprowadza. Dla mnie rewelacja, jedynie do czego mogę się przyczepić to gąbeczka... jest beznadziejna. Ja używam pędzla.