Lakiery do włosów

Got2b Rise`n Shine, Hairspray Body + Gloss Lakier do włosów `Objętość + połysk`

• 24 lutego 2016 o 12:55
    Beznadziejny
    Ten lakier jest beznadziejny. Zapłaciłam ponad 20 zł, czyli nie jest to produkt najtańszy, a z włosami nie robi zupełnie nic. A jak nic nie robi, to nic więcej nie mogę o nim napisać. Po prostu masakra - jakbym spryskała włosy powietrzem. Używam tego produktu od: użyłam raz i się rozczarowałam Ilość zużytych opakowań: ani jednego
  • 13 czerwca 2015 o 16:12
    świetny
    Niezbyt często używam lakieru do włosów. A jak już to na jakieś wyjątkowe okazje. Te sprawuje się świetnie. Lakier świetnie utrwala fryzurę i dodaje jej lekkiej objętości co jest wielkim plusem. Zapach jest świetny! Dodatkowo dodaje małego blasku naszym włosom. Używam tego produktu od: trzech miesięcy Ilość zużytych opakowań: dwa
  • 24 kwietnia 2015 o 19:36
    Słaby :(
    Kupiłam w duecie z pianką no i lekko jestem tymi produktami rozczarowana :( Na początek plusy : lakier ma przyjemny owocowy (chyba malinowy) zapach. Nie skleja włosów, nie wysusza ich. Jeśli ktoś szuka jedynie bardzo delikatnego utrwalenia powinien być z niego zadowolony. A teraz minusy: lakier w ogóle nie dodaje włosom objętości, w żaden sposób również ich jakoś specjalnie nie nabłyszcza. Dodatkowo mam wrażenie, że obciąża moje długie włosy, które zaraz po użyciu lakieru stają się oklapnięte/ciężkie (być może u osób z krótszymi włoskami sprawdzi się lepiej). Jeżeli chodzi o utrwalenie to takie sobie- nie zbyt mocne... Lakier jest bardzo wydajny, ma poręczne opakowanie i fajny atomizer, który rozpyla delikatną mgiełkę produktu. Cena - jak dla mnie mogłaby być troszkę niższa, zwłaszcza, że produkt jest "taki sobie" i nie spełnia obietnic producenta. Raczej ponownie go nie kupię :/ Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego