Lakiery do włosów

Aussie Volume + Hold, Miracle Hairspray Lakier do włosów

Nasi użytkownicy zostawili 105 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 14 maja 2020 o 16:11
    Średniak
    Kupiłam ten lakier, ponieważ bardzo lubię szampony do włosów tej marki. Produkt ma estetyczne, praktyczne opakowanie. Jest wydajny. Niestety oczekiwałam lepszego utrwalanie fryzury. Dość mocno skleja on pasma włosów a po paru godzinach mocno se wytrąca i musze lakierować fryzurę od nowa. nie jest najgorszy ale jednak za tę cenę można kupić zdecydowanie lepszy produkt.
    Zalety:
    Wady:
    • słabo utrwala
  • 18 maja 2019 o 11:53
    Dla mnie najlepszy!
    Jak trudne jest znalezienie dobrego lakieru, który nie zrobi nam smętnie sterczących strąków na głowie, a będzie też utrwalał, wie chyba każda Wizażanka, która ma cienkie włosy. Ja również. Zanim trafiłam na swój nr 1, długo szukałam. Później wiele razy testowałam też inne produkty, ale w końcu przekonałam się, że ten lakier sprawdza się u mnie najlepiej. Ten lakier ma standardowe, proste opakowanie bez większych udziwnień. Podoba mi się design - prosty, ale estetyczny. W standardowej puszce jest tyle lakieru, co w innych podobnych produktach. W środku znajduje się bardzo dobry produkt. Lakier, który działa. Utrwala moją fryzurę, nie tworząc efektu strąków. Nadaje objętość tak, jak obiecuje producent. Utrwala na cały dzień, skutecznie. Nie skleja, a resztki produktu łatwo dają się wyczesać. Plus też za to, że choć uzywam go długo i codziennie - nie wysusza moich włosów. Nie przyspiesza też ich przetłuszczania. To mój nr 1 i będę wracać do niego jeszcze wiele razy.
    Zalety:
    • nie skleja włosów;
    • utrwala fryzurę;
    • nie powoduje szybkiego przetłuszczania włosów;
    • łatwo można wyczesać jego resztki;
    • włosy zostają puszyste;
    • nadaje objętość;
    • można go kupić w niezłej cenie;
    • ładnie pachnie.
    Wady:
    • nie znalazłam
  • 7 stycznia 2018 o 14:29
    Fajny
    Fajny lakier. Nie skleja włosów, daje bardzo naturalny efekt. Dobry na co dzień, na wielkie wyjścia za słaby. Jeden z nielicznych lakierów, który pięknie pachnie. Fajny design opakowania.
    Zalety:
    • nie skleja włosów
    • nie obciąża
    • piękny, naprawdę piękny zapach
    • nie duszący
    • dobra aplikacja
    • śliczne opakowanie
    • nie podrażnia
    • nie plącze
    • nie wysusza włosów
    • nadaje lekki połysk
    Wady:
    • niezbyt trwały
    • nie odporny na warunki atmosferyczne
  • 27 lipca 2017 o 17:01
    najlepszy
    Lakieru używam sporadycznie, więc jedna butelka wystarcza mi prawie 6 miesięcy. Testowałam różne, bo mam włosy tzw. jedwabiste. Jest ich dużo, są bardzo śliskie i elastyczne. Po prostu bardzo trudne w ułożeniu. Problemem nawet są loki czesane wiatrem, bo po pół godzinie wyglądają jak wygniecione straki... Jedynie fryzjerka jest w stanie jakoś je poskromić, ale też nie od razu i zawsze usłyszę jakie to ja mam niesforne te włosięta. Aussie kupiłam głównie dla zapachu. Jest świetny. Kiedy upnę sobie koka i go nim spryskam to mój mąż jest zachwycony. Nie tylko lubi upięte włosy,ale i kiedy słodko pachną. Kok trzyma się nieznacznie dłużej niż w opcji saute. Trzeba podkreslić, że lakier nie powoduje efektu zlepienia włosów czy mokrej Włoszki. Nie utrwala zbyt mocno. Jest niewidoczny i łatwo daje się wyczesać.
    Drogeria Super-Pharm
  • 14 marca 2016 o 17:53
    jak można wytrzymać ten zapach ?
    Strasznie irytuje mnie zapach całej tej linii, jest mega duszący i po prostu nieprzyjemny. Przypomina mi odświeżacze do łazienki... Nie oczekuje od lakieru zbyt wiele i używam go również baaardzo rzadko. Jedyna rzecz, którą oczekiwałam od niego to utrzymanie mojej grzywki lekko uniesionej na bok na wysokości oczu, niestety efekt był krótkotrwały i po niecałej godzinie włosy zaczęły żyć własnym życiem. Chciałam lakier oddać mamie, jednak jej również zapach ani trochę nie podpasował. + faktycznie nie skleja włosów - przeokropny zapach - nie utrzymał mi włosów nawet pół h Używam tego produktu od: wakacji Ilość zużytych opakowań: użyłam go może z 3 razy