Żele pod oczy

Chanel Hydra Beauty Gel Yeux Hydration Protection Éclat [ Hydration Protection Radiance Eye Gel] Mocno nawilżający żel pod oczy

CHANEL Hydra Beauty Gel Yeux Nawilżający żel pod oczy 15ml

• 11 maja 2024 o 16:14
    Przeciętny
    Zakupiłam cały zestaw Hydra Beauty, ponieważ lubię kosmetyki do makijażu od Chanel, postanowiłam więc spróbować pielęgnacji. Krem jest zamknięty w pojemniku z pompką natomiast w moim przypadku pompka szybko się zepsuła. Krem pachnie bardzo delikatnie, świeżo, dobrze nawilża i dosyć szybko się wchłania natomiast nie daje spektakularnych efektów. Jest napewno wydajny, natomiast jego cena także jest znaczna, dlatego trzeba mieć na uwadze że za taki koszt można z pewnością znaleźć coś lepszego. Można więc powiedzieć że będzie zadowalający tylko dla niezbyt wymagających ;)
  • 11 października 2021 o 17:30
    Pierwszy produkt od Chanel
    To był pierwszy produkt od Chanel jaki próbowałam 6 lat temu i od tamtej pory jestem wierna kosmetykom tej marki. Kiedyś sądziłam, że nie mają nic do zaoferowana, ale teraz kompletnie wpadłam w miłość do Chanel. Uzywałam tego lotionu podczas kuracji Izotekiem (więc nawilżenie musiała być odpowiednie, aby z mojej twarzy nie została rodzynka btw suchość została mi do tej pory). Po dwóch użyciach zakochałam się, nałożyłam ten produkt jako tonik a z biegiem czasu używałam po tonizacji jako serum i to jest jest najlepsze zastosowanie. Skóra jak nigdy była nawilżona, pumpy i rozświetlona. Obecnie do niego wracam, bo skóra zrobiła się sucha jak nie wiem co. WRACAM DO NIEGO PO 4 LATACH i uważam ze to jeden z produktów na które warto wydać ale nie stosować go tak jak mówi producent tylko Jeko serum, wtedy cena miej boli mając na uwadze że butelka ma pojemność 150 zal, a nie jak klasyczne serum 50ml czy 30 ml.
    Zalety:
    • duża pojemność
    • mega nawilżenie
    • efekt plumpy face
    • Opakowanie z pompkom
  • 9 kwietnia 2019 o 11:52
    Nie działa
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Produkt dostałam jako próbkę do zakupów w firmowym sklepie Chanel w Galerii Mokotów. Och, uwielbiam ten butik, i za każdym razem czuję się obdarzona luksusem. O ile kosmetyki i perfumy Chanel bardzo lubię, to ten kosmetyk był prawdziwym rozczarowaniem. Często próbki są bardziej stężone, lepsze od dużej wersji kosmetyku, żeby przyciągnąć klienta. Próbka jest dosyć spora, używam jej od 2 tygodnie rano i wieczorem. Mogę z czystym sercem, że żel NIE ROBI NIC. Co więcej, jeżeli niechcący wejdzie go odrobinka do oka to niemiłosiernie piecze. Ani jakoś nie nawilża, ani nie napina, ani nie rozjaśnia. Taki zbędny gadżet, który można zastąpić kremem lub żelem za 10 zł.
    Zalety:
    Wady:
    • Cena. Efekt. Działanie. Podrażnienie oczu. Zapach alkoholowy - chociaż ma nie zawierać alkoholu.
    U konsultantki
  • 24 sierpnia 2017 o 18:47
    Niedosyt
    Lekki i przyjemny w aplikacji produkt. Polubiłam jego delikatną, żelową konsystencję, która bezproblemowo się rozprowadza i szybko wchłania, dzięki czemu, w razie niedosytu, można nałożyć kolejną warstwę. Nie lepi się, nie roluje, nieinwazyjny względem bardzo wrażliwych, łzawiących oczu. I chociaż nie nawilża tak mocno, jak obiecuje producent, muszę docenić jego bezpieczną i komfortową w aplikacji formułę. Dla wrażliwców cud-miód. Eleganckie i higieniczne opakowanie cieszy oko, portfel jest już mniej zadowolony... Tu muszę zgodzić się poprzedniczkami - żel jest zdecydowanie za drogi. Odświeża, relaksuje skórę wokół oczu, niestety nawilża przeciętnie i na krótko. Bardzo wydajny.
    Zalety:
    • konsystencja, komfortowa aplikacja, delikatność, bezzapachowa i bezpieczna formuła, odświeżenie, eleganckie opakowanie
    Wady:
    • słabe nawilżenie, cena
  • 9 czerwca 2017 o 16:25
    Nie wart swojej ceny!
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Producent obiecuje naprawdę wiele, jednak żadna z tych obietnic nie jest spełniona. Najgorszy jest brak nawilżenia, nie zauważam go wcale. Zapach jest neutralny, nie przeszkadza. Konsystencja przyjemna, lekka, żelowa. Polecam kupić żel do oczu w aptece za kilkanaście złoty i efekt będzie taki sam.
    Zalety:
    • konsystencja, zapach
    Wady:
    • cena, brak nawilżenia

Zobacz także inne Żele pod oczy