Serum do włosów

Wella Professionals System Professional, Liquid Hair Molecular Hair Refiller Molekularne wypełnienie włosów

• 6 czerwca 2020 o 12:05
    Uwielbiam
    Produktu używam kolejny miesiąc i nie wyobrażam sobie pielęgnacji bez niego. Oprócz stosowania zgodnie z zaleceniami producenta, codziennie rozpylam go na umyte włosy przed stylizacją. Włosy - długie, bardzo zniszczone, puszące się - są miękkie, łatwo się rozczesują i błyszczą. Nie znalazłam do tej pory kosmetyku dającego porównywalne efekty.
    Zalety:
    • działanie
    • spełnione obietnice producenta
    • dostępność (drogerie internetowe)
    Wady:
    • cena (przy codziennym stosowaniu)
    • z czasem efekt jest nieco mniej spektakularny, jednak podejrzewam, że to kwestia przyzwyczajenia :)
  • 20 września 2018 o 21:11
    Fenomen.
    To co producent obiecuje sprawdza sie na moich włosach w 100 procentach. Po nalozeniu serum na wlosy albo suszę zgodnie z zaleceniami suszarką, albo stosuje pielegnicę. Wlosy juz po pierwszej aplikacji są wygladzone, nie puszą się i wyglądają bardzo zdrowo. Serum nie obciąża i nie przetluszcza włosów.
    Zalety:
    • Efekt. Wlosy sa delikatne, wrecz lejące, a rozdwojone końcówki scalone. Az chce sie je dotykac.
    Wady:
    • Sposob aplikacji pipeta na moje średniej długości wlosy mało wygodny.
  • 26 sierpnia 2016 o 13:56
    kwc
    Nie używam regularnie tylko na tzw. "większe wyjścia" wtedy kiedy moje włosy mają wyglądać idealnie;) i tak też właśnie się dzieję za sprawą tego serum. Włosy błyszczące, lejące, idealnie rozczesujące jak z reklamy:) ale tylko po użyciu tego owego cuda :) efekt chyba chwilowy chociaż nie stosowałam regularnie więc trudno mi się wypowiedzieć .W każdym bądź razie wg mnie warto mieć to w łazience kiedy chcemy ujarzmić naszą bujną fryzurkę i wyglądać olśniewająco. Właśnie zamówiłam 3 butelkę:)
  • 31 stycznia 2016 o 16:09
    Genialny!
    Produkt znajduje się w szklanej butelce. Dołączona pipetka ułatwia aplikację. Włosy rozdzielamy na 4-5 części, aplikujemy na każdą z nich produkt za pomocą porcji odmierzonej pipetką( na pipetce jest miarka). Rozczesujemy włosy i przez 5 minute suszymy je suszarką. Następnie spłukujemy nadmiar produktu. Kuracja pachnie trochę jakby spirytusem, ale ten zapach po spłukaniu znika. Dodam jeszcze, że konsystencja kuracji jest wodnista. Efekty zastosowania tego produktu są widoczne od razu. Moje włosy są nie do poznania. Po pierwsze są nawilżone, sypkie i wygładzone, aż chce się ich dotykać. Przestały się wreszcie puszyć i pięknie lśnią. Zniknął też problem z rozdwojonymi końcówkami. Pożegnałam się też z łamliwością i nadmiernym wypadaniem włosów.Kuracja odbudowała je i zapobiega dalszemu rozdwajaniu. dodam też, że nie obciąża ona włosów i nie wpływa na ich szybsze przetłuszczanie się. mimo, że cena produktu nie jest najniższa, to dla takich efektów naprawdę warto po nią sięgnąć. Używam tego produktu od: 5 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 całe