Serum do twarzy

Ole Henriksen Truth Serum Collagen Booster Serum nawilżająco - rozjaśniające

• 15 lutego 2022 o 21:22
    Produkt zdecydowanie nie wart swojej ceny
    Kupiłam w oparciu o świetną recenzję na YouTube, ale niestety rozczarowałam się. Mimo regularnego stosowania działania kompletnie brak. Po aplikacji produkt zostawia lepki filtr. Zdecydowanie nie warty swojej ceny.
    Zalety:
    Wady:
    • Brak działania
  • 13 października 2021 o 18:18
    Samo serum nie jest złe,kupiłam go głównie z myślą na zredukowanie przebarwień, jednak z tym sobie nie poradziło...
    Ole Henriksen Truth Serum zakupiłam w dwupaku z kermem tej samej serii. Mam cerę mieszaną która bywa kapryśna, poszarzała ,zmagam się również ze zmarszczkami i przebarwieniami.Zawsze w porze jesiennej sięgam po jakieś serum z vit C. Producent zapewnia ,że serum ma za zadanie nawilżyć i uzupełnić poziom wody w głębszych warstwach skóry, ujędrnić skórę, rozjaśnić przebarwienia i dodać blasku cerze dodatkowo opóźnia oznaki starzenia się skóry. W składzie znajdziemy łagodną pochodną witaminy C ( sodium ascorbyl phosphate ), kolagen, nawilżające ekstrakty z zielonej herbaty i pomarańczy oraz sok z aloesu.Niestety sam skład nie jest naturalny,są w nim również sztuczne kompozycjie zapachowe, barwniki czy wypełniacze. Serum posiadam w małej buteleczce o pojemności15 ml z ładnego stonowanego szkła w kolorze pomarańczowym, posiada również pompkę która działa bez zarzutu. Konsystencja bardzo lekka ,trochę żelowa nie obciąża skóry i dość szybko się wchłania. Zapach jest bardzo przyjemny i cytrusowy, który dość długo utrzymuje się na twarzy podczas aplikacji. Jest naprawdę przyjemne w użyciu, nie klei się.Stosowałam go rano i wieczorem pod krem, serum dobrze z nim współgrało nic się nie rolowała.Jednak podczas jego stosowania nie zauważyłam jakiegoś efektywnego działania na moje przebarwienia. Co zauważyłam-to moja skóra zdecydowanie poprawiła się w ciągu jego stosowania,stała się bardziej promienna, miła w dotyku i elastyczna .Nie wiem czy zdecyduje się na ponowny zakup tego serum, na rynku jest sporo produktów które dają podobne efekty, chyba jednak poszukam czegoś co pomoże mi w walce z przebarwieniami.
  • 11 marca 2021 o 10:43
    Jest jedno ale....
    Serum jest bardzo fajnym produktem. Ładnie nawilża cerę, rozświetla ją. Ma przyjemny zapach, który pobudza z rana ;) Przypomina mi pomarańczowe landrynki. Nie klei się, wchłania szybko. Mimo stosowania na noc kwasu glikolowego nie szczypie po nałożeniu. Ogólnie świetny produkt, tylko nie na dzień, a już na pewno nie pod makijaż. Podkład na nim waży się, ciastkuje, ściera, odkleja od twarzy (!!!) i Bóg jeden wie co jeszcze robi. I tak, to wina serum, nie podkładu. Za radą konsultantki z perfumerii wypróbowałam podkład bez użycia tego specyfiku pod i wygląda idealnie. Szukałam fajnego serum na dzień ale się nadziałam na nie... używam więc na noc, albo zamiennie z Estee Lauder, albo Estee stosuje na dzień. Dla mnie spory minus. Nie wiem czy znów kupię.
    aniyam
    17 grudnia 2020 o 14:32
    świetne
    Witamina C to podstawa w mojej codziennej pielęgnacji, moja cera ją uwielbia. Przerobiłam sporo specyfików z różnymi stężeniami i formami witaminy C. Uwielbiam to serum za konsystencję i zapach. Nie jest tłuste, ciężkie, oleiste, takich moja cera nie lubi.Jest to dość lekki produkt, delikatnie żelowy, szybko się wchłania, nie klei się, jest dość wydajne. No i ten zapach pomarańczy, nie takich chemicznych sztucznych ale bardzo przyjemny cytrusowy, miły. Opakowanie to szklana buteleczka z pompką, która nie zacina się i idealnie dozuje produkt. Produkt nie podrażnia, nie uczula, pięknie sprawował się na mojej wrażliwej cerze. Idealnie nadaje się pod makijaż, nic się nie roluje itp. Cera z każdym dniem robi się bardziej miękka, jędrniejsza, odzyskuje blask. Bardzo szybko widać efekty. Może nie nawilża jakoś mocno, ale sprawia, że cera wygląda zdrowiej, promienniej , świeżo. Witamina C, E i kwas hialuronowy naprawdę poprawiają wygląd cery i nadają jej młodzieńczego blasku.
    kasior2
    30 października 2020 o 10:03
    Oczyszczające serum
    Nie wiem czy serum nawilża, nie zauważyłam spektakularnego rozjasnienia. Z jednym jednak radzi sobie jak nic wcześniej: sprawia, że ciemne zaskórniki totalnie znikają. Po jednym użyciu - byłam w szoku. Poza tym ma przyjemny zapach pomarańczy, lekko kleista konsystencję żelu (może nieco za kleista jak na dzień) i przyjemną szklaną butelkę.
    Zalety:
    • Oczyszczanie
    Wady:
    • Konsystencja