Odżywki do włosów

Pantene Pro-V, Ochrona Przed Wypadaniem, Odżywka do włosów

• 28 sierpnia 2018 o 10:13
    Trochę niewypał.
    Daje ten sam efekt co szampon, czyli żaden jeśli chodzi o wypadanie włosów, nawet miałam wrażenie, że czasami wypadały w większych ilościach, natomiast dobrze nawilża włosy, nadaje im objętości, a jednocześnie miękkości, lekkości, zwiewności, ładnie wygładza powierzchnię włosa, przyjemnie pachnie, cena za wysoka jak na brak sprostania oczekiwaniom i swojemu głównemu zadaniu.
    Zalety:
    • nawilżenie włosów, nadanie im miękkości
    • wydajny
    Wady:
    • cena w stosunku do braku pożądanych efektów
    • nie zapobiega wypadaniu
    Sanji
    22 marca 2018 o 19:04
    Uznałabym ją za bardzo dobrą ale...
    ...na wypadanie włosów to ona nie pomaga. No umówmy się żeby coś pomagało na wypadanie musi działać raczej na skórę głowy a nie końcówki. Więc głównego celu nie spełnia. Ale teraz zaczyna się fala plusów odnośnie tego produktu. Włosy są po jej użyciu naprawdę mięciutkie po wyschnięciu rozczesują się bezproblemowo. Nie puszą się ani nie są obciążone po prostu cudo. Przyjemnie pachnie nie wiem czym ale bardzo lubię jej zapach. Dobrze się nakłada sunie po włosach i rozkłada równo. Poza tym bezproblemowo się zmywa nie pozostawia tłustej warstwy. Gdyby ktoś nie postanowił nazwać jej odżywką przeciw wypadaniu włosów dałabym ocenę pięć a w takim wypadku no niestety nie da się.
    • niska cena
    • poręczne opakowanie
    • włosy są miękkie i ładnie się rozczesują
    • nie pozostawia żadnej tłustej warstwy
    Wady:
    • nie zwalcza wypadania włosów
  • 26 października 2017 o 13:02
    tak jak szampon..
    Nie zdziałała cudów. Włosy wypadają mi w dużych ilościach. Zaczęłam stosować witaminy i odżywkę z szamponem, ale jakoś szału nie ma. Jest lepiej niż na początku, ale myślę, że to za mało, żeby się zachwycać.. Używam jej już od kilku miesięcy..
    Zalety:
    Wady:
    • Brak efektu
    • Cena bez promocji około 12 zł - dla mnie trochę dużo, jak na brak efektów
    Lewese4
    18 sierpnia 2017 o 12:27
    Niezła
    Odżywka całkiem ok. Ładnie pachnie, przyzwoita cena, wygodne opakowanie, dobra dostępność. Odżywka ma gęstą konsystencję i bardzo dobrze wygładza włosy. Sprawia, że bardzo łatwo się rozczesują, są błyszczące i miękkie. Nie zauważyłam żeby obietnice producenta się spełniły, ale na pewno odżywka nie wpłynęła źle na ogólną kondycję włosów.
    Oosia
    13 grudnia 2016 o 1:07
    Naprawdę ją lubię
    Bardzo fajna odżywka. Pozostawia włosy błyszczące, gładkie i śliskie. Nie są mocno obciążone i łatwo je rozczesać. Czy chroni przez "wypadaniem" (czyli łamaniem wg opisu producenta)? Nie wiem. Niby włosy wypadają mniej, ale czy jest to wyłącznie zasługa odżywki - w to wątpię. Mimo tego uważam ją za jedną z lepszych odżywek na rynku. No i ten zapach, śliczny :-)