Odżywki do włosów

Garnier Fructis, Aloe Hydra Bomb, Odżywka wzmacniająca do włosów odwodnionych

Garnier Aloe Hydra Bomb Odżywka Nawilżająca Do Włosów Normalnych i Odwodnionych 200 ml
Garnier Fructis Aloe Hydra Bomb odżywka do włosów "200 ml"

Nasi użytkownicy zostawili 36 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 22 listopada 2024 o 19:46
    moje włosy ją kochają!
    ta odżywka to istne cudo! ma przepiękny zapach, który utrzymuje się na włosach przez cały dzień. po użyciu moje loki są miękkie, nawilżone i łatwe do rozczesania. Uwielbiam jej wszechstronność – mogę używać jej jako odżywki, maski lub leave-in. skład oparty na aloesie to ogromny plus, bo nawilża bez obciążania. świetnie sprawdzi się u osób z przesuszonymi końcówkami i skłonnością do puszenia.
    Viciq
    13 listopada 2022 o 20:01
    Ulubiona odżywka od Garniera
    Aloe Hydra Bomb to moja ulubiona odżywka marki Garnier, która została zakupiona w sumie bez wielkiego namysłu w hipermarkecie. Potrzebowałam wtedy jakiejś taniej odżywki na wyjazd. Nie chciałam brać mojego wielkiego "domowego" opakowania, wiec padło na nią, a była wtedy akurat w atrakcyjnej cenie (poniżej 10 zł). W trakcie używania okazała się hitem! Świetnie nawilżała i odżywiała moje przesuszone zabiegami fryzjerskimi włosy. Ułatwiała też rozczesywanie . Po zużyciu pierwszego opakowania, zagościła u mnie jako stały produkt do pielęgnacji włosów. Stosowanie wraz z innymi produktami z serii Hydra Bomb wzmacnia dodatkowo efekt! Ponadto odżywka ma bardzo przyjemny zapach, który długo utrzymuje się na włosach :-) Polecam gorąco ten produkt!
    Zalety:
    • nawilża
    • ułatwia rozczesywanie
    • odżywia
    • stosunek ceny do jakości
    • powszechnie dostępna
    • przyjemny zapach
    • dość wydajna
    Wady:
    Netili
    4 lipca 2022 o 20:18
    Mega dobra odżywka
    Odżywkę zakupiłam z ciekawości jakiś czas temu ze względu na moje wiecznie suche włosy, zacznę od tego że kosmetyk ten ma bardzo ładny zapach, dla mnie pachnie taką owocową świeżością, jest rzadkiej konsystencji, dobrze rozprowadza się po włosach i równie dobrze spłukuje, odżywka nie obciąża ale faktycznie je nawilża nie są już takie spuszone, moje końcówki po tym produkcie są wygładzone, odżywione i wydają się mocniejsze, ponad to ułatwia rozczesywanie a zapach jeszcze długo utrzymuje się na włosach z mojej strony jak najbardziej polecam tym bardziej że za taką cenę mamy mega dobry kosmetyk.
    Zalety:
    • Nawilża
    • Wygładza
    • Odżywia
    • Ułatwia rozczesywanie
    • Nie obciąża
    • Łatwo się spłukuje
    Wady:
  • 29 stycznia 2021 o 15:46
    Bardzo fajna
    Po nałożeniu odżywki włosy są gładkie i bardzo pomaga w rozczesywaniu. Fajnie nawilżała włosy. Zapach nie jest powalający ale też nie jest nieprzyjemny. Wydajność była okej.
  • 24 sierpnia 2020 o 9:11
    Lekka odżywka
    Jest to z pewnością lekka odżywka do normalnych włosów i nie oceniłabym jej jako kosmetyku dla włosów zniszczonych. U mnie pozwoliła podtrzymać niezłą kondycję włosów w czasie lata, ale momentami była trochę za lekka - włosy średnio się po niej rozczesują, nawilża w stopniu umiarkowanym, ma przyjemny zapach, ładne opakowanie, wygodna w użyciu, jest tania, łatwo dostępna i często w promocji. Raczej nie kupię ponownie ze względu na to, że jest za lekka.
    Drogeria Super-Pharm