WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM

Zoeva Pink Elements Zestaw pędzli do makijażu

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 18 lipca 2018 o 8:06
    Pełny komplet dla makijażu oka
    Pędzle są bardzo miękkie w dotyku, idealnie blendują i rozprowadzają cienie na powiece. Po ponad roku nadal utrzymują kolor włosia (biały), mimo stosowania często ciemnych cieni. Mają bardzo trwałą rączkę i nie są zbyt ciężkie.
  • 16 lipca 2018 o 0:27
    Rewelacja
    Posiadam ten zestaw pedzli i od ok. czterech lat i użytkuje je prawie codzienni. Przez ten czas absolutnie nic się z pędzlami nie stało! włosie jakie było od nowości takie jest nadal. Pędzle świetnie się sprawdzają. Po wyczyszczeniu zawsze suszę pędzle w osłonkach i myślę, że również dzięki temu zabiegowi pędzle ciągle wyglądają jak nowe. Rączki, skuwki ,włosie, kształt - wszystko jest w nienagannym stanie ,mimo intensywnej eksploatacji. Serdecznie polecam.
    hae
    23 maja 2016 o 21:29
    Fantastyczne pędzle!
    Używam tego zestawu od pięciu miesięcy i wyrobiłam sobie już zdanie na temat pędzli Zoeva. Brzmi ono tak: są cudowne! Precyzyjnie wykonane, bardzo wytrzymałe, włosie jest mięciutkie i przyjemne w użyciu. Żaden z pędzli nie odkształcił się, mimo codziennego użytkowania i mycia raz lub dwa razy w tygodniu. Każdy z pędzli jest wyjątkowy i znajduje swoje zastosowanie. W wielu gotowych zestawach pędzli zdarza się, że kilka jest wręcz do niczego, a tutaj na prawdę każdy jest doskonały i świetnie sprawdza się w swojej roli. Do tego pędzle są prześliczne i bardzo starannie wykonane, bez żadnych niedociągnięć. Pod względem jakości i przyjemności z używania zdecydowanie przewyższają pędzle Hakuro. Serdecznie polecam wszystkim miłośniczkom makijażu!
  • 25 grudnia 2015 o 17:42
    C-U-D-O-W-N-E!!!!!
    Pędzelki dostałam w prezencie. Są świetnie wykonane, mają cudowny różowy odcień trzonków, skuwki są porządne, podobnie jak włosie. Poza zestawem mam już kilka pędzli ZOEVA i naprawdę nie mogę powiedzieć na nie złego słowa. Przy myciu nie odkształcają się, nie gubią włosia. Pędzle do blendowania cudownie rozcierają kolor- moc roztarcia zależy od modelu pędzelka. Zestaw Pink Elements skradł moje serce nie tylko za jakość (której nie można zarzucić absolutnie niczego), ale także za cudowny, cukierkowy design!!!! Kosmetyczka dołączona do zestawu jest bardzo ładna i porządnie wykonana. Co do recenzji mojej poprzedniczki- nie są to moje pierwsze pędzle tej firmy, inne kupowałam na sztuki i są tak samo dobre jak te w zestawie. Jeśli zdarzyły Ci się wadliwe egzemplarze, to powinnaś reklamować ten fakt, a nie zaniżać ocenę świetnego produktu. Używam tego produktu od: Kilku dni Ilość zużytych opakowań: 1 komplet w etui

Zobacz także inne Pędzle do oczu