Pędzle do oczu

Design produktu:
    Kar_sz
    30 października 2024 o 12:10
    Świetny
    Świetna jakość wykonania. Pomimo upływu czasu wygląda prawie jak nowy. Napisy nie zdarły się. Mięciutkie i delikatne włosie, przyjemne w dotyku. Dobrze zbite, gęste, fajne. Nakładanie nim korektora pod oczy to czysta przyjemność. Nie tworzy smug, dobrze rozprowadza produkt. Nie podrażnia okolicy oczu. Nie kłuje. Czyści się go bardzo łatwo, bez problemu. Warty swojej ceny.
    W perfumerii
  • 1 maja 2020 o 13:51
    Świetna jakość
    Kolejny pędzel marki Zoeva z którego korzystam praktycznie codziennie. Nakładam mim korektor mineralny. Pędzel jest bardzo dobrze zrobiony, wygląda elegancko, praca z nim to przyjemność. Ma włosie syntetyczne i mięciutkie. Nie kłuje. Mimo długiego czasu użytkowania wygląda praktycznie jak nowy, napisy się nie powycierały, włosie nie wyłazi, nie odkształca się. Jest dobrze wyważony i fajnie leży w dłoni. Myję go regularnie, suszę w poziomie w przewiewnym miejscu. Staram się nie moczyć zanadto skuwki i łączenia z trzonkiem. Uważam że to świetny pędzel i warto w niego zainwestować. Tym bardziej że odpowiednio traktowany posłuży nam przez długi czas. Ta marka jest dla mnie synonimem jakości jeżeli chodzi o pędzle. Ja używam go do aplikacji sypkiego korektora mineralnego, ale może on być też wykorzystany do nakładania cieni na powiekę i ich blendowania. Polecam. Warto.
  • 4 lutego 2018 o 17:52
    fajny
    Posiadam wersję standardową i rose gold- dzieli je różnica 3 złotych przy czym rączka od Rose Gold jest minimalnie cięższa -świetnie wykonany technicznie , napisy nie ścierają się a trzcionka jest bardzo czytelna -włosie na tyle twarde by dobrze rozprowadzić korektor pod okiem , ale nie kłuje i nie podrażnia tych delikatnych okolic -nie ujmuje krycia gdy stosujemy go na korektor kremowy -wprawne osoby zrobią nim odcięcia do cat cruase -bardzo dobrze nakłada bazę na powieki i dociska cienie brokatowe do powieki nie naruszając przy tym struktury makijażu -bardzo szybko sie go czyści -nie odkształca się po myciu -przez rok zgubił może ze trzy włoski
    Zalety:
    • solidność wykonania i łatwość pracy
    Wady:
    • cena wzrosła w przeciągu ostatnich miesiecy
  • 25 stycznia 2018 o 14:50
    Jeden z najlepszych pedzli Zoevy
    Nie posiada technicznych wad pedzli Zoevy z naturalnego wlosia- czyli włosie nie odstaje i nie wypada tak jak w białych pędzlach. Dobrze się odmywa. Spełnia swoje zadanie w 100%- swietnie aplikuje korektor, daje lepsze krycie niż gąbka blend it- nie pije tyle produktu, a przy tym nadal jest to naturalny efekt. Nie jest twardy, obchodzi się delikatnie z okolicą oka. Co ciekawe- dzięki kształtowi i rozmiarowi- nadaje się do konturowania nosa, robi to bardziej precyzyjnie niż standardowy pędzel do konturowania, który jest zwykle za duży. Z uwagi na funkcyjność i porządne wykonanie uważam go za jeden z niewielu pędzli Zoevy wartych regularnej ceny poza zestawem, czyli ponad 40 zł.
    Zalety:
    • elegancki, porządnie wykonany, solidny
    • nie gubi włosia
    • pięknie aplikuje korektor w okolice pod oczami
    Wady:
    • Brak, spełnia zadanie w 100%
  • 6 stycznia 2018 o 21:46
    Uwielbiam!
    To zabawne, ale ja nie używam tego pędzla w ogóle do tego celu, do którego jest przeznaczony. :) Uwielbiam malować nim oczy! Generalnie, nie licząc kreski, mogę nim zrobić cały makijaż oka, tak bardzo jest dla mnie poręczny. Trzeba jednak dodać, że oczy mam duże. Myślę, że dziewczyny o małych oczach na pewno nie widziały by w nim takiego zastosowania. Nie mniej jednak mnie się w ten sposób bardzp sprawdza. Ma, dla mnie, bardzo do tego celu dobry kształt. Mozna zaznaczyć nim i od razu rozetrzeć załamanie uzyskując cudowną chmurkę koloru, jak również nanieśc bazowy cień na powiekę, jak i na te dolną. Pędzel wielozadaniowiec, moim zdaniem. :) To juz nie pierwszy pędzel od Zoevy, którego uzywam inaczej niż jest zapisane w jego przeznaczeniu. Ponadto świetnie leży w dłoni, przy myciu nie gubi włosia, a skuwka nie odkleja się od trzonka. Mam go już rok i jest bez zarzutu. Polecam.
    • Design produktu

Zobacz także inne Pędzle do oczu