Topy do paznokci

Wibo WOW Posh Box Dwupak lakierów do paznokci

Nasi użytkownicy zostawili 20 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 30 kwietnia 2020 o 23:25
    Wibo, WOW Posh Box
    Bardzo fajny pomysł połączenia takich 2 lakierów. Intensywne kolory. Kolorowy lakier ma dobre krycie, precyzyjny pędzelek. Aplikator utrudnia nałożenie odpowiedniej ilości kryształków. Niestety zmywanie jest dość trudne. Zmywacz nie jest w stanie sobie z tym poradzić. Zasychają dość szybko, szczególnie kryształki nie nadają się już do użytku. Niestety jak za taką jakość i pojemność lakierów nie warto przeznaczyć takiej ceny.
    Zalety:
    • intensywne kolory
    • dobre krycie
    • fajny aplikator
    Wady:
    • ciężkie zmywanie
    • ciężko nałożyć mało kryształków
    • pojemność
    • szybko zasychają
  • 29 grudnia 2019 o 23:58
    Coś dla odmiany
    Lakiery są małej pojemności, pędzelki są małe, kiepskie do malowania. Lakier równomiernie się rozprowadza, nie pozostawia smug, jest dużo drobinek zanurzonych w bezbarwnej bazie dzięki czemu dobrze widać go na paznokciach. Ciekawa propozycja dla kobiet lubiących zdobienia ale nie chcących wykonywać hybrydy.
    • Kolorystyka
    • Lakiery dobrze się rozprowadzają
    Wady:
    • Kiepski pędzelek
  • 5 maja 2019 o 17:14
    Pomysł zachęcił - ale kto się ostał...
    Pomysł na lakier jest świetny - mieć zestaw do wykonania szalonego, imprezowego manicuru w domu, to świetna opcja dla zabieganych. Byłam akurat przed sylwestrem 2017, więc chwyciłam cudeńko z półki. Dobrze, że zrobiłam próbne malowanie - lakier kolorowy był zachwycający, ale efekt zepsuł brokat... Lakiery są rozdzielone do małych buteleczek z prostymi pędzelkami, na zakrętki nasadza się czarny element widoczny na zdjęciach i to jest taka "nadzatyczka". Dobry sposób na to, by w ogóle uporządkować lakiery. Kolorowy lakier jest świetny - kolor nasycony, pełny, już jedna warstwa wystarcza. Jedynie pędzelek mógłby być szerszy, co utrudnia pewnie mała buteleczka. Nie tworzą się bąble, po prostu perfekcja. Gorzej z drugim lakierem - to raczej jest do wyrzucenia. Brokatowy lakier jest bezbarwną masą wypełnioną foliowymi, świecącymi drobinkami, których nakładanie jest bardzo trudne - za jednym pociągnięciem udaje się nałożyć bardzo małą ich ilość, przez co trzeba się męczyć z kilkoma warstwami, które potem oblepiają paznokcie kamienną warstwą. Ogólnie - niewygodne to i źle wygląda. Tutaj łatwo o bąbelki, nierówności. Zmywanie - jest bardzo uciążliwe. Ja się poddałam i zdrapałam lakier, bo żaden z moich płynów nie był sobie w stanie poradzić. Wszystko przez foliowe drobinki - są one skuteczną ochroną lakieru przed chemikaliami. Z tego samego powodu można uznać tę "hybrydę" za wyjątkowo trwałą. Polecam lakier tylko ze względu na kolorową część - nie radzę używać brokatowej, bo namęczycie się, a efekt i tak będzie nieestetyczny.
    Zalety:
    • piękne, żywe KOLOROWE lakiery
    • kolorowy lakier o bezbłędnej konsystencji, dobrze się aplikuje
    • kolorowy - trwały
    • ogólnie ciekawy pomysł
    • przystępna cena jak na taką ciekawostkę
    Wady:
    • błyszczący lakier to porażka twórców
    • bardzo trudno zmyć bez uszkodzenia płytki
    • trudna aplikacja brokatowego
    • potrzeba co najmniej 3 warstw lakieru, by uzyskać efekt jakkolwiek podobny do prezentowanego przez producenta
    Alaku12
    25 lipca 2018 o 21:52
    2w1
    Produkt ten zakupiłam w jednej z drogerii w moim mieście. Skuszona pięknym wyglądem produktu i opisem producenta pobiegłam do kasy fiskalnej. Pierwsze wrażenie było mieszane. Zauroczona jednak kolorami przystąpiłam do aplikacji produktu. I moje pierwsze rozczarowanie nastąpiło właśnie wtedy. Pędzelek to jakiś żart. Jest krótki, cienki. Poprostu beznadziejny. Więcej informacji poniżej. Niestety nie mam zdjęcia produktu ponieważ kupiłam go dawno a produkt jest tak mały, że już dawno go zużyłam i wywaliłam.
    Zalety:
    • Szeroka gama kolorystyczna
    • Świetny pomysł 2w1
    • Poręczne opakowanie
    • Idealny do torebki
    • Nie zostawia smug
    • Duża dostępność w sklepach internetowych jak i drogeriach
    • Dość trwały
    • Nie śmierdzi aż tak bardzo
    • Dość trwały
    • Szybko schnie
    Wady:
    • Pędzelek to jakiś żart
    • Aplikacja produktu to droga przez mękę
    • Dość przezroczysty, trzeba nakładać dwie warstwy
    • Odpryskuje
    • Pojemność, 3ml to zdecydowanie za mało, jak na jeden raz,
    • Wcale nie taki tani
    • Można znaleźć o wiele lepszy produkt w niższej cenie.
  • 25 lipca 2018 o 21:13
    Nie mój faworyt
    Posh box kupiłam z ciekawości, akurat chciałam wypróbować jakąś fajną nowość. Efekt nie do końca wyszedł taki na jaki liczyłam. Opakowanie ciekawe, ale mało wydajne. Pędzelki są cienkie co mi nie przeszkadzało, całkiem dobrze pokrywało się nimi płytkę paznokcia. O ile z jednolitego koloru byłam zadowolona, brokatowy lakier mnie rozczarował - szybko wysechł w buteleczce, kiepsko wygląda na paznokciach. Cena jak za tą jakość troszkę za wysoka, u mnie biorąc pod uwagę fakt, że częściej korzystałam z jednego koloru niż z całego zestawu.
    Zalety:
    • Grubość pędzelka, ładny jednolity kolor który utrzymywał sie dosyć długo na paznokciach.
    Wady:
    • Cena w porównaniu do jakości, zasychanie brokatowego lakieru w buteleczce, wydajność.

Zobacz także inne Topy do paznokci