Plastry do depilacji

Joanna Sensual, Plastry do depilacji twarzy z wyciągiem z aloesu

• 26 lutego 2025 o 16:18
    Super!
    Plasterki Joanna zapakowane są w małe kartonowe pudełeczko. W środku znajdziemy też tubkę z oliwką. Tego produktu używam tylko do regulowania brwi i sprawdzają mi się bardzo dobrze. Można je bez problemu przycinać. Łatwo je rozgrzać i przykleić. Odrywanie nie jest bolesne. Załączona oliwka ładnie pachnie i świetnie domywa resztki wosku ze skóry kojąc ją przy okazji.
  • 13 października 2024 o 20:05
    Bardzo przydatne
    Tego produktu używam tylko do regulowania brwi i sprawdzają się świetnie. Można je dowolnie przycinać, szybko się rozgrzewają i zastygają, więc cały proces jest ekspresowy. Pamiętajmy, że trzeba odrywać pod włos ☺️ Jeśli na skórze pozostaną resztki wosku, to bez problemu można usunąć je dołączoną oliwką lub jakimkolwiek tłustym kosmetykiem.
  • 12 lipca 2024 o 20:19
    Dla mnie klapa
    Niestety, nie jestem zadowolona z plastrów do depilacji twarzy Joanna Sensual. Mimo obietnic producenta, nie wyrywają one wszystkich włosów – większość pozostaje na twarzy. Plastry radzą sobie jedynie z cienkimi, białymi włoskami, co jest niewystarczające. Pomimo ich elastycznej struktury i dopasowania do kształtu twarzy, efektywność usuwania włosów jest bardzo niska. Pozytywnie oceniam dodatek wyciągu z aloesu, który ma właściwości kojące i nawilżające oraz dołączoną oliwkę łagodząco-kojącą, ale same plastry nie spełniają swojej podstawowej funkcji. Zdecydowanie nie polecam tych plastrów, jeśli szukacie skutecznego rozwiązania do depilacji twarzy.
  • 16 maja 2024 o 7:47
    Spełnia wymagania i obietnice producenta
    Plastry do depilacji twarzy od Joanny z serii sensual z wyciągiem z aloesu moję myslę, niewygorowane wymagania spełaniają doskonale. Nie mam grubych ani gęstych wlosków na twarzy które wymagałyby nie wiadomo jakiej depilacji jednak lubię efekt gładkiej skóry . Do tego Plastry do depilacji od joanny nadają się diealnie a to dlatego, ż eich działanie jest naprawdę dleikatne, moja twarz po ich uzyciu jest idealnie gładka i nie jest wogole podrazniona, wosk w tych palstrach mnie nie uczula , co prawda wymagane jest nalożneie nawilżającego kremu na twarz jednak nie mam uczucia ściągniecia skóry czy jakiś nie fajnych efektów po uzyciu tych plastrów. DO tego cena kosmicznie - niska :) więc za taką jakośc te kilka złotych a czasem jeszcze znajdzie się w promocji to juz wogole sztos :)
  • 16 maja 2024 o 7:21
    nie dla mnie
    tanie i łatwe w uzyciu ale dość słabe jak na moje włoski na twarzy. Fakt nie uczulaja i nie podrażniaja ale zabieg muszę powtarzać kilka razy co dla mnie jest to czasochłonne więc zdecydowanie u mnie się nie sprawdzają.
    Zalety:
    • tanie, nie uczulają
    Wady:
    • dość słabe i nie przynosza efektów