Odżywki do paznokci

Eveline Cosmetics Nail Therapy Professional, Odżywka do paznokci nadająca kolor 6 w 1

Eveline Odżywka do Paznokci Nadająca Kolor - French
notino.pl
Eveline Nail Therapy lakier odżywka 6w1 Care & Colour French 5ml
Eveline Cosmetics Nail Therapy Professional

Nasi użytkownicy zostawili 68 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

SandriQ
    9 kwietnia 2024 o 19:06
    Niewarta zachodu
    Eveline to polska marka bardzo popularna nie tylko w drogeriach. Oferuje wiele kosmetyków do pielęgnacji ciała, twarzy oraz włosów. Duża jest także oferta preparatów strikte do paznokci. Miałam już kilka jej odżywek i raczej zostawiały po sobie miłe wrażenie. Mam słabe paznokcie,choć odpowiednią suplementacją i właśnie takimi odżywkami potrafię poprawić ich stan. Odżywkę kupujemy zapakowaną w kartonik.W większej części ma on białe tło,ale został ozdobiony srebrnymi i bordowymi wstawkami oraz grafiką paznokci,dodatkiem są czarne i białe napisy,nie tylko po polsku.Na każdej jego stronie jest jakieś info o produkcie. Jest PAO,ale brak daty ważności. Odżywka charakteryzuje się 6 cechami,dlatego nazwano ją 6 w 1. Nie tylko ma pielęgnować,ale także pokrywać płytkę kolorem. Nie testowano jej na zwierzętach. Skład ma bardzo długi i lepiej się w niego nie zagłębiać. Ma różne substancje o złej sławie,ale z drugiej strony ciężko i nie wiem czy to w ogóle możliwe ,żeby znaleźć tego typu produkt z czystą listą. W środku znajduje się szklana buteleczka w kształcie bryły o okrągłej podstawie o pojemności 5 ml.Jest ona przejrzysta i posiada równie bezbarwną nalepkę z napisami.Doskonale widać przez nią wnętrze,więc możemy kontrolować zużycie. Buteleczka ma białą nakrętkę zakończoną krótkim aplikatorem z dłuższym,wachlarzykowatym pędzelkiem.Jest on spłaszczony i ma gęste włosie w czarnym kolorze. Kosmetyk śmierdzi,a woń jest intensywna. Bardziej wrażliwe osoby może przyprawić o ból głowy. Jest to jednak typowe dla lakierów czy odżywek do paznokci w tej formie,więc mnie to nie dziwi. Konsystencja odżywki jest rzadka,ale delikatnie zgęstniała,dzięki czemu swobodnie nakłada się ją na płytkę,a pomaga w tym wygodny pędzelek. W ogóle nie odczułam,że jest za krótki. Natomiast jej kolor to french - mleczny i stonowany,nie posiada drobinek. Z serii 6 w 1 są też inne kolory. Bardzo ładnie wygląda na paznokciach nawet przy jednej warstwie,pokrywa je równomiernie z połyskującym efektem. Powoduje, że odpowiednio wcześniej przygotowane wyglądają na zadbane i schludne,do tego barwa wybacza nawet małe niedociągnięcia. Odżywka szybko schnie, ale jedna cecha dyskwalifikuje ją całkowicie. Mianowicie bardzo szybko odpryskuje i odpada,najbardziej po kontakcie z wodą.Wtedy manicure już przestaje być ładny i nadaje się tylko do zmycia. Przez to,że malowanie trzeba powtarzać co kilka dni to odżywka staje się dużo mniej wydajna. Co do pielęgnacji i wzmocnienia paznokci to nie zauważyłam,żeby były jakieś świetne efekty,ale też nie spowodowała ich pogorszenia. Gdyby jednak ktoś się zdecydował na zakup to proponuję szukać tam,gdzie jest akurat wystawiona oferta Eveline,np. w Hebe. Kosztuje około 10 zł,więc należy do tanich produktów.
    Zalety:
    • Design❤️
    • Kolor❤️
    • Dostępność ❤️
    • Cena❤️
    Wady:
    • Szybko odpryskuje i schodzi ????
    • Niewydajna????
    • Śmierdzi????
  • 3 sierpnia 2023 o 13:17
    lubię
    Wygląda na to że po latach wypróbowywania różnych specyfików, łamania się i rozdwajaniu paznokci znalazłam cudowne remedium! Bardzo dawno nie miałam naturalnie długich paznokci a teraz nie mogę się na nie napatrzeć. Kolor uznaję jako dodatkowy atut
    M4rt7n4
    28 lipca 2023 o 12:42
    Nie jest źle
    Moje paznokcie po ostatniej stylizacji się pogorszyły. Płytka paznokcia się rozdwoiła, zmatowiła oraz jest bardzo słaba i krucha. Postanowiłam, więc zakupić odżywkę i to była jedyna odżywka, ktora tamtego dnia była dostępna w Rossmanie, więc ją kupiłam. Po pomalowaniu paznokci odżywką zauważyłam, że nie daje ona takiego koloru jaki zapewniają na opakowaniu produktu, ale nie jest to jakiś niewiadomo wielki minus, ważne aby działała. Paznokcie wydają się być bardziej odżywione, a na takim efekcie mi zależało, więc jeśli chcesz kupić ten produkt, to nie jest on najlepszy, ale zły również nie jest. Poradził sobie z moimi paznokciami, które były w fatalnym stanie, więc myślę że poradzi sobie z większością.
    Zalety:
    • Odżywia oraz regeneruje łamliwe paznokcie.
    Wady:
    • Kolor nie taki, jak pokazano na opakowaniu.
  • 28 lipca 2023 o 12:24
    słabo
    nie daje takiego samego koloru jak na opakowaniu ,nie zauważyłam odżywienia paznokci, podczas nakładania robią się smugi a o kolejnych warstwach nie ma mowy bo potem lakier schodzi płatami
    Zalety:
    • szybkie wysychanie lakieru
    Wady:
    • smugi
    • inny kolor niż na opakowaniu
    • brak możliwosci nakładania kolejnych warstw
  • 25 stycznia 2023 o 21:29
    Dla mnie dobra :)
    Kupiłam za grosze w lidlu rok temu i moim zdaniem jest przyzwoita. Fakt kolor najpiękniej na paznockiu nie wygląda, ale mi akurat odżywiła fajnie paznockie, które mają codziennie styczność z dużą ilością wody. Nie miałam problemu z konsystencją lakieru, dobrze się pracowało tym produktem. Ja używam raczej tej odżywki jako bazę pod kolorowy lakier. Może jeszcze do niej wrócę, ale na razie testuję dalej eveline bo mają spory wybór.
    Zalety:
    • odżywia
    • fajna baza jako ochrona przed zwykłym lakierem
    Wady:
    • kolor(nie wygląda jakoś super przy dwóch warstwach na paznokciach)