Dezodoranty i antyperspiranty

Adidas Pure Lightness, Deodorant Spray Perfumowany dezodorant z atomizerem

agam93
    5 grudnia 2024 o 17:52
    Tanie i dobre
    Perfumy mają odświeżający, dodający energii zapach. Są trwałe, zapach utrzymuje się przez cały dzień. Nie ma obaw, że się przesadzi z pryskaniem, zapach nie jest ciężki. Do codziennego stosowania. Dużym plusem jest cena kosztują ok 21 zł a czasem na promocji są jeszcze tańsze. Dzięki przezroczystej butelce widać ile ich jeszcze zostało do końca. Polecam!
    Zalety:
    • Świeży zapach.
    • Dostępność i cena.
    • Trwałość.
    • Przezroczysta butelka.
    Netili
    9 października 2024 o 20:41
    Ładny zapach
    Dezodorant pure lightness kupiłam w Biedronce po okazyjnej cenie, mogę powiedzieć o nim to że ma ładny orzeźwiająco słodki zapach, który niestety nie utrzymuje się zbyt długo, takie psikacze mają to do siebie że szybko się ulatniają, nie są trwałe jak perfumy, jedyny plus to właśnie ten zapach który bardzo mi się spodobał, mimo to juz więcej do niego nie wrócę ze względu na słabą trwałość.
    Inne
    Mvjaaaa
    2 września 2024 o 15:08
    Fajny produkt
    Perfumy mają bardzo delikatny, świeży zapach, który nie utrzymuje się długo, co niestety jest minusem. Zapakowane są w szklany flakon z atomizerem. Mimo tego perfumy są dość wydajne. Nutami głowy są Melon i Czerwone jabłko; nutami serca są Konwalia, Magnolia, Fiołek i Jaśmin; nutą bazy jest Piżmo.
    • Dostępność
    Wady:
    • Utrzymywanie się na skórze
  • 11 czerwca 2024 o 16:15
    Fajne, świeże perfumy
    Perfumy mają bardzo delikatny, świeży zapach, który nie utrzymuje się długo. Są tanie i można je dostać dosłownie wszędzie. Nutami głowy są Melon i Czerwone jabłko; nutami serca są Konwalia, Magnolia, Fiołek i Jaśmin; nutą bazy jest Piżmo.
    • Atomizer
    goha80
    6 sierpnia 2023 o 12:31
    Mmmm....
    Aktualnie to mój ulubiony codzienny psikacz. Kupiłam dwa zapachy Adidas w Biedronce bo była jakaś promocja. Normalnie nigdy bym po nie nie sięgnęła bo marka Adidas jest mi doskonale obojętna, żadna ze mnie sportsmenka więc sentymentów z tego względu do marki nigdy nie miałam żeby jakieś ich psikacze kupować. Ale zaintrygował mnie jeden pan w kolejce który specjalnie po ten zapach w promocji przyszedl i dlatego wzięłam ????. Jak ja go odbieram: głęboki, przyjemny, otulający. Miły jak miękki sweterek. Delikatny, lekko słodki i rześki. Totalnie w moim typie. Nie jest trwały ale za 19zl lub jeszcze taniej w promocji można kupować i psikacz do woli!
    Zalety:
    • Tani
    • Głęboki nie plaski zapach
    Wady:
    • Nietrwaly
    • Brzydkie opakowanie