Spraye do włosów

Bumble and bumble Surf Infusion Spray do włosów

ajnatty
    17 sierpnia 2019 o 11:45
    Zaskoczenie
    Nie spodziewałam się takiego efektu. Moje włosy należą do tych "niewiadomojakich". Ani proste, ani kręcone, ani falowane. Zazwyczaj prostuję, ale na wakacjach chciałam od tego odpocząć. Włosy mam nieco za ramiona, używałam na delikatnie wilgotne i wiązałam na czubku głowy w luźny kok lub suszyłam do góry nogami, lekko ugniatając. Efekt? Baaardzo zadowalający, letni, swobodny. Utrzymywał się cały dzień. Minus (lekki, bo jestem świadoma, że w składzie jest sól morska) to kwestia szorstkich i nieco matowych włosów.
  • 13 sierpnia 2019 o 15:50
    Swietny do moich kreconych wlosow
    Uwielbiam. Generalnie sprawdza sie jako product do ujarzmienia kreconych wlosow po wstaniu z lozka. Ladnie pachnie. Jest dosyc wydajny. Minus za male opakowanie w stosunku do ceny. Mozna go uzywac codziennie bo nie obciaza wlosow.
    Zalety:
    • lekka formula w sprayu
    Wady:
    • male opakowania
    • dyfuzor czasem sie zatyka
  • 2 lipca 2017 o 11:48
    Nawet niezły
    Spodziewałam się naprawdę czegoś bardzo dobrego po przeczytaniu sporo pozytywnych recenzji i ogromnemu zachwalaniu produktu przez panią w drogerii. Produkt jest nawet fajny, ladnie pachnie, robią się po nim delikatne fale. Natomiast miał on również włosy nawilżać, ale niestety żadnej zmiany podczas używania nie zauważyłam. Produkt jest wydajny, ale bardzo według mnie drogi. Natomiast na wakacje jest jak najbardziej w porządku.