Gąbki i aplikatory do makijażu

For Your Beauty Basic, Profesjonalny aplikator do makijażu

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
    vicxkxy
    10 sierpnia 2023 o 23:14
    Twarda
    Zakupiłam tą gąbeczke w ciemno, bo chciałam kupić jak najszybciej i najtaniej, ale niestety był to błąd. Gąbeczka jest za twarda i źle rozprowadza produkt. Daje efekt maski i makijaż wygląda źle. Wchłania zbyt wiele wody przez co szybko się wysusza. Wchłania zbyt dużo produktu i aplikacja jest nieprzyjemna i denerwująca. Jeśli chodzi o mycie jej to też trudna sprawa, bo bardzo trudno jest umyć ją dokładnie. Nie polecam.
    Wady:
    • twarda
    • źle rozprowadza produkt
    • robi efekt maski
    • wchłania zbyt wiele wody
    • wchłania za dużo produktu
    • trudna do umycia
    elwma
    19 maja 2023 o 7:23
    Twarda!
    Kupiłam tę gąbeczkę kierując się opiniami na stronie Rossmana. Stwierdzam jednoznacznie, że opinie te nie są obiektywne (tworzone przez recenzentów Rossman, a nie "zwykłych" użytkowników"). Gąbka jest twarda i aplikacją nie jest przyjemna. Trwałość trudno ocenić, bo prawdopodobnie wyląduje w koszu. Szkoda....
    Zalety:
    • dostępność,
    Wady:
    • twarda
  • 7 lipca 2022 o 22:10
    Jajko na twardo
    Zachciało mi się gąbki do makijażu. Jako, że nie wiedziałam na jak długo utrzyma mi się ta zachcianka, postawiłam na nieco budżetowe rozwiązanie. Gąbeczka nakłada podkład dość szybko i w miarę przyzwoicie, choć mam wrażenie, że lepszy efekt osiągam własnymi palcami. Mimo to, efekt jest satysfakcjonujący. O wiele lepiej radzi sobie z korektorem. Ogromnym plusem jest to, z jaką łatwością myje się tą gąbeczkę. Zajmuje to dosłownie chwilę, nawet jeśli mycie następuje na drugi dzień. Do tego jest ona bardzo wytrzymała, mimo regularnego użytkowania, wciąż wygląda jak nowa. Największym minusem jest jednak jej twardość. Mimo porządnego namoczenia jej w wodzie, nadal jest dość sztywna i nakładanie nią czegokolwiek na twarz jest średnio przyjemne, a używając jej na kimś, słychać ciężkie tapanie. I z tego powodu nie kupię jej już ponownie.
  • 28 lutego 2022 o 14:32
    Twarda jak skała
    Praca z tą gąbeczką jest ciężka i nieprzyjemna Gąbeczka jest bardzo twarda przez co źle się nią rozprowadza podkład Używałam już sporo różnych gąbeczek ta w porównaniu z nimi wypada najgorzej Z pewnością już jej nie kupie
    Zalety:
    Wady:
    • Twarda
  • 2 listopada 2021 o 17:20
    Twardy orzech do zgryzienia
    Nie nazwałabym tej gąbeczki profesjonalnym aplikatorem do makijażu. Gąbka dobrze rozprowadza podkład, ale sama aplikacja nie należy do przyjemnych. Jest dla mnie za twarda. Gąbeczka jest trwała. Posiada niską cenę. Dostępna jest w Rossmannie. Na pewno ponownie do niej nie wrócę.