Gąbki i aplikatory do makijażu

Ibra Make Up Blender Sponge Gąbka do makijażu

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • Wczoraj o 21:38
    Tania perełka
    Używałam gąbeczkę kilka lat i była niezastąpiona - spisywała się świetnie. Dobrze chłonęła wodę i podwajała swoją objętość. Bardzo dobrze sprawdzała się w nakładaniu podkładu, a nawet i pudru na mokro. Po czasie zaczęła się już sypać oraz mieć grudkowatą strukturę i trzeba się jej pozbyć. Jednak myślę, że po kilku latach jest to normalny proces. W tej cenie jest to najlepsza gąbka, jakiej używałam!
    Zalety:
    • mięciutka
    • dobrze wchłania wodę
    • dobrze nakłada kosmetyki
  • 18 marca 2025 o 11:07
    Mięciutka gąbeczka idealna
    Ibra gąbka do makijażu to świetny wybór dla każdego, kto szuka niezawodnego narzędzia do aplikacji podkładu czy korektora. Jest mięciutka i zapewnia idealne rozprowadzenie produktu, bez pozostawiania smug czy nierównomiernej warstwy. Gąbka jest też bardzo wytrzymała po kilku praniach myciu nadal wygląda jak nowa i nie traci swojej struktury. Dodatkowo, jej ergonomiczny kształt sprawia, że łatwo się ją trzyma i precyzyjnie aplikuje makijaż nawet w trudno dostępnych miejscach. Polecam!
  • 16 marca 2025 o 16:31
    To jest ZŁOTO!
    Co tu dużo pisać - ona jest najlepsza! Szczególnie biorąc pod uwagę stosunek jakości do ceny (fakt, nie korzystałam nigdy z oryginalnego beauty blendera, i być może on jest jeszcze lepszy, ale i mocno droższy). W swoich makijażowych zmaganiach miałam do czynienia z wieloma gąbkami, i ta jest bezkonkurencyjna. Żadne tam gąbki z Donegal, Eveline, NAM, czy inne dostępne w drogeriach. Tylko Ibra. Szukając ideału kierowałam się opiniami na wizaż.pl, i jak zawsze się nie zawiodłam :) Na Cocolita.pl kupiłam ten produkt, i razem z przesyłką zapłaciłam niecałe 20 zł. Zatem cena jest naprawdę niewysoka, w porównaniu do tego, co otrzymujemy. Gąbka Ibry sprawdza się świetnie - po porządnym namoczeniu i odciśnięciu wody, bardzo dobrze rozprowadza kosmetyki, nie wchłania ich, a podczas mycia bardzo szybko staje się ponownie czysta, i wciąż wygląda jak nowa - czego nie można było powiedzieć o innych gąbkach, które mocno wchłaniały fluid, a potem nie dało ich się domyć, miały niedające się usunąć plamy. Bardzo mocno polecam gąbkę firmy Ibra.
    Zalety:
    • niska cena
    • dość dobra dostępność
    • w łatwy sposób daje się ją utrzymać w czystości
  • 26 stycznia 2025 o 13:07
    Beauty Blender ma konkurenta!
    Zaczęło się od mini gąbeczek do korektora - pokochałam je miłością absolutną, toteż nie mogłam odpuścić sobie testu gąbek do podkładu, zastanawiając się jednocześnie, czy cokolwiek będzie w stanie przebić jajeczko Beauty Blender. No i tak, drogie panie - Ibra jest LEPSZA! Jestem w totalnym szoku, że gąbki za ułamek ceny BB mogą być tak wspaniałe ♥️ Mam gąbki w dwóch wersjach kolorystycznych - różową i czarną. Różni je wyłącznie kolor, jakościowo są bowiem takie same. Miękkie, wręcz aksamitne i niesamowicie puszyste - po namoczeniu wodą zwiększają objętość, jak zresztą każda gąbka tego typu. Dobrze odsączone są naprawdę fantastycznym akcesorium - podkład rozprowadza się jak marzenie, dosłownie! Gąbka jest miękka i komfortowa w użyciu, a przy tym precyzyjna - nie pochłania zbyt dużej ilości produktu, dzięki czemu rozprowadza go równomiernie na skórze, dając efekt Photoshopa. Doskonale się nią pracuje, jest naprawdę idealna i bardziej miękka od BB - mam też wrażenie, że nią można jeszcze dokładniej zblendować kosmetyki i sprawić, by były jak najmniej widoczne na skórze. Uwielbiam nakładać nią bronzer i róż w kremie - nie robi plam, za to pozwala na uzyskanie idealnego konturu. Gąbki łatwo utrzymać w czystości (myję je olejkiem Isany) - czyści się je szybko i prosto, a one nie odkształcają się i nie tracą koloru i właściwości. Są również porządnie wykonane i trwałe, nawet moje długie paznokcie nie są w stanie ich uszkodzić. I do tego ta cena - cudo! Podsumowując - jestem zachwycona i każdemu polecam te gąbki. Miękkie, dokładne, precyzyjne, porządnie wykonane i niedrogie - to dzięki nim mój makijaż staje się jeszcze bardziej dopracowany, perfekcyjny i szybszy! ♥️
  • 10 grudnia 2024 o 14:20
    Najlepsza gąbeczka do makijażu!
    Przeszłam przez wiele firm, które oferują takie akcesoria do makijażu i bez dwóch zdań wygrywa właśnie ta gąbeczka od IBRA! Uwielbiam tą różową , jak i czarną, obie są rewelacyjne i nie mają sobie równych! Są bardzo mięciutkie, nie pochłaniają dużo produktów, prosto i przyjemnie aplikuje się nimi kosmetyki! Bardzo łatwo domywa się z niej kosmetyki. Cuuudo! Polecam
    Zalety:
    • Prosta i szybka aplikacja produktów
    • Bardzo mięciutka
    • Szybko się ją doczyszcza