Evree Magic Rose, Różany tonik do twarzy

• 17 listopada 2020 o 13:37
    Dobry
    Według mnie całkiem fajny tonik. Jego zapach jest po prostu boski - pachnie różą, co rzadko się zdarza, jeżeli chodzi o zapachy. Redukuje zaczerwienienia i odświeża (idealny na lato!!!). Według mnie cena też jest super i można kupić przetestować. Używam go jako utrwalacza do makijażu i też się fajnie sprawdza, więc na plus.
  • 22 października 2020 o 15:54
    tonik
    piekny zapach tego toniku bo jednak no powiem szczerze ze bardzo pachnie roza. powiem w sumie tyle ze no ogolnie wole jednak ten tonik niz olejek rozany. najbardziej mnie zastanawia to ze jednak jest on niby nawilzajacy ale jednak piecze mnie z lekka w twarz ale i tez troche mi placza mi po tym oczy. nie wiem czy to jest cos nie tak. nie jestem taka fanka ale no troche tonizuje, lekko nawilza wiec no niby dziala a nie z drugiej strony niepokoi mnie dosc mocno.
    liviixv
    10 października 2020 o 15:21
    Fajny
    Fajny tonik, rzeczywiście łagodzi zaczerwienienia na twarzy . Ma cudny różany zapach, nie jest on za intensywny. Dodatkowo atomizer jest bardzo wygodny, generalnie godny polecenia produkt.
    Zalety:
    • atomizer
    • łagodzi twarz
  • 14 września 2020 o 15:06
    Polecam
    Ogólnie bardzo fajny tonik. Porządny atomizer, super zapach i dodatkowo świetna cena. Rozpylana mgiełka jest delikatna i dosyć szybko się wchłania. Zostawia przyjemne uczucie na buzi, odświeża, chociaż u mnie dalsza pielęgnacja to konieczność. Mnie nie podrażnił, nie spowodował też żadnych wyprysków.
  • 2 września 2020 o 9:29
    Przyjemny produkt za niewielką kwotę
    Bardzo fajny tonik do twarzy! Duży plus za higieniczny aplikator do rozpylania na twarzy! Pięknie pachnie, nie daje uczucia ściągnięcia skóry. Cera jest odświeżona, oczyszczona i przyjemnie nawilżona. Zawsze do niego z chęcią wracam. Za tą kwotę i pojemność jest bardzo wydajny. Polecam :)