Lakiery do włosów

Eva Natura Len, Lakier do włosów supermocny nabłyszczający z biokompleksem lnianym

picoc
    17 maja 2012 o 9:47
    Najlepszy!
    Świetny lakier! Przede wszystkim nie niszczy włosów,co jest ogromną zaletą.Pięknie je nabłyszcza. Utrwala na cały dzień,może delikatnie skleja ale nie aż tak bardzo,można spokojnie go wyczesać.Należy używać z umiarem i z ok.30 cm i nie będzie efektu hełmu ;) Wydajny.Spokojnie wystarczy na 2 miesiące. Cudny zapach. Polska firma. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 duże
    khloe
    14 października 2011 o 11:04
    ekstrasupermocny! :D
    Kupiłam ten lakier bo był tańszy niż te wyprodukowane dla Ross :) Plusy: +ekstremalnie utrwala +meeeega wydajny- już niewielka ilość mega utrwala włosy +tani +Polska firma Czy skleja włosy? W moim mniemaniu każdy to robi- zależnie tylko od ilości nałożenia. Jeżeli stosuje lakier to dlatego, żeby mi utrwalił fryzurę i w tej kategorii spisuje się idealnie! Działanie jest podobne do żelu w sprayu, więc jeżeli komuś ni spodobał się żel w sprayu to Evy też nie polubi Używam tego produktu od: kilka tygodni Ilość zużytych opakowań: nadal w trakcie 1
  • 7 lipca 2011 o 14:39
    beznadziejny
    Z ulga wyrzuciłam go dzisiaj do kosza. Kupiłam go wczoraj a jest tak okropny, że nie można było z nim zrobić nic innego. Już niewielka ilość tak mocno skleiła mi włosy, że miałam bardzo duże problemy by je rozczesać. Nie zauważyłam żadnych plusów. Używam tego produktu od: wczoraj Ilość zużytych opakowań: trochę jednego
  • 22 stycznia 2011 o 0:44
    Dziwny efekt
    Dziewczyny skarżą się na sklejanie, a ja sądzę, że trzeba nawalić tonę lakieru, żeby coś dał. Po prostu nie daje efektu. Plus za zapach. Nie polecam, lepiej wydać trochę więcej.. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 23 marca 2010 o 18:30
    Objawienie !!!!!!
    Uwielbiam dzielić się takimi odkryciami, a ta recenzja będzie niewątpliwie właśnie niczym innym, jak opisem produktu, którego nigdy nie posądziłabym (choćy z racji pierwszego wrażenia, jakie serwuje nam szata graficzna i ogólnie opakowanie), o tak rewelacyjne działanie. Lakierów do włosów przez moje ręce przewija się wciąż bez liku. Na dłużej został swojego czasu Goldwell ale do rzeczy :). Eva...hmmmm marka kojarząca mi się z produktami, które można użyć w momencie kompletnego kryzysu, czy to finansowego, czy też po prostu, kryzysu stanów magazynowych, produktów niezbędnych. Dzięki temu drugiemu właśnie wpadł w moje ręce ów lakier i powiem szczerze, ze po kilku aplikacjach oniemiałam, Fantastyczne, supermocne utrwalenie, które z powodzeniem przetrwało nawet cały dzień w stanie prawie nienaruszonym. Dla mnie Rewelacja!!!! Rzuciłam okiem na recenzje pod spodem. skleja włosy....???? Nie znam szczerze pisząc ;) lakieru super mocno utrwalającego, który tego nie robi, bo generalnie wszystko zależy od umiejętnej aplikacji, a to już zdecydowanie leży w gestii czeszącego. Efekt nabłyszczenia? Przyznam , że tego nie zaobserwowałam, bo i nie o to mi bynajmniej chodziło ale amatorkom lakierów, które rzeczywiście potrafią ujarzmić czuprynę, naprawdę szczerze polecam ten produkt, choćby "na spróbowanie" , wszak jego cena należy do grupy tych najniższych, natomiast jakość podporządkować możemy spokojnie "średniej półce". Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1,5 :)