Lakiery do włosów

Wella Wellaflex, Shiny Hold Hairspray Lakier do włosów maksymalnie utrwalający `Połysk i trwałość`

Wella Wellaflex Shine&Hold
notino.pl
Wella Wellaflex Lakier Połysk i Trwałość 250ml
Wellaflex Lakier Połysk i Trwałość Maksymalne Utrwalenie 250 ml

Nasi użytkownicy zostawili 83 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 2 października 2024 o 11:02
    Wella Wellaflex, Shiny Hold Hairspray Lakier do włosów maksymalnie utrwalający `Połysk i trwałość`
    Wella Wellaflex Shiny Hold Hairspray to lakier do włosów, który łączy w sobie funkcję maksymalnego utrwalenia z efektem subtelnego połysku. Stworzony z myślą o długotrwałym utrzymaniu fryzury, zapewnia mocne utrwalenie bez efektu obciążenia, co sprawia, że włosy wyglądają naturalnie i zdrowo, nie tracąc na elastyczności. Już po pierwszym użyciu można zauważyć, że lakier dobrze utrzymuje fryzurę w ryzach przez cały dzień, nawet w niesprzyjających warunkach, takich jak wilgoć czy wiatr. Fryzura zachowuje kształt i objętość, a jednocześnie włosy są pełne blasku, co nadaje im zdrowy wygląd. Lakier nie pozostawia widocznych śladów ani białych osadów, co jest istotne szczególnie przy ciemnych włosach. Formuła lakieru została zaprojektowana tak, aby szybko wysychał, co jest wygodne przy stylizacji, ponieważ nie pozostawia uczucia lepkości na włosach. Dodatkowo, lakier jest łatwy do wyczesania, dzięki czemu można bez problemu zmienić fryzurę, nie uszkadzając struktury włosów. Włosy zachowują naturalną sprężystość i lekkość, co jest rzadkością wśród produktów o tak mocnym stopniu utrwalenia. Lakier sprawdzi się zarówno przy codziennych fryzurach, jak i przy bardziej wyrazistych stylizacjach na specjalne okazje. Jego zaletą jest również to, że nie wysusza włosów, co jest szczególnie ważne przy częstym stosowaniu tego typu produktów. Fryzura wygląda elegancko i schludnie przez długi czas, z dodatkiem delikatnego połysku, który podkreśla zdrowy wygląd włosów. Wella Wellaflex Shiny Hold Hairspray to doskonały wybór dla osób, które potrzebują mocnego, ale elastycznego utrwalenia z efektem błyszczących włosów. Lakier zapewnia trwałość i estetykę fryzury, niezależnie od wyzwań, jakie stawia przed nią dzień.
  • 20 czerwca 2023 o 13:23
    Bardzo dobry, tak jak pozostale z tej serii
    Kupuje lakiery Wella juz od dluzszego czasu, bo po prostu sa naprawde dobre. Mialam juz inne wersje, a teraz kupilam ta. Stosuje lakier do dwoch rzeczy - przede wszystkim do wlosow, ale stosuje tez go do utrwalenia sobie brwi po pomalowaniu i w obu przypadkach Wella sprawdza sie znakomicie. Na wlosach na glowie po zrobieniu fryzury i spsikaniu lakierem mam pewnosc, ze wlosy beda sie trzymac do wieczora. Do tego mgielka jest delikatna, nie ma wielkich kropel wody, a tym samym nie mam na glowie takich sklejonych strakow dziwnych. Oczywiscie jesli zastosuje za duzo to straki moga sie pojawic, bo to jest przeciez tylko lakier, ale musialabym uzyc naprawde duzo, zeby to sie stalo. Fryzura jest utrwalona naprawde na wiele godzin. Jesli chodzi zas o wloski na brwiach to najpierw je przeczesuje szczoteczka, wypelniam cieniem do brwi, jakies ewentualne ubytki wypelniam kredka a potem na ta sama szczoteczke co wczesniej przeczesywalam wloski psikam lakier i wtedy sobie utrwalam. Tutaj tez - utrwalenie na caly dzien i wloski sie trzymaja tam, gdzie chcialam zeby sie trzymaly. Tak, wiem ze moglabym uzyc normalnego zelu do brwi, ale po co wywalac kase w bloto, skoro mam produkt 2w1? :D Jedyne co mi troche nie pasuje to dosc mocny zapach, wszystkie te lakiery Wella maja taki mocny zapach, jednak pewnie z jakiegos powodu musi tak wlasnie byc, wiec nie bede sie czepiac za mocno, tym bardziej, ze zapach sie ulatnia po jakims czasie, wiec tylko podczas psikania jest mocny. Niestety zauwazylam, ze w tym opakowaniu ktore wlasnie zuzylam cos sie stalo z psikaczem. Juz jak bylo tak mniej wiecej 30% produktu w butelce zauwazylam, ze z tej dziurki ktora sie psika cieknie plyn i ciekl po calym opakowaniu za kazdym razem. Znaczy jak psiknelam to po tym psiknieciu jeszcze sie wydostawal plyn, wiec opakowanie po czasie stalo sie klejace i dziurka od psikawki sie kleila i zatykala. To stalo mi sie jednak tylko w tym opakowaniu, wiec nie bedzie to rzutowac na moje przyszle zakupy, ale przyznaje, ze bylo to nieco upierdliwe.
  • 7 czerwca 2023 o 8:47
    Mieszane uczucia ale jednak na NIE
    Kiedy myślisz lakier do włosów to hmmm, jasne, że Wellaflex! Tym razem pomyślałam tak i ja i wyłamałam się ze schematu Loreala żeby dać szansę temu kultowemu lakierowi. Efekty są przeróżne w zależności od tego jaką fryzurę chcę otrzymać. Lakieru do włosów używam dość rzadko jednak kiedy już po niego sięgam to mam ochotę utrwalić albo loki albo "ulizać" niesforne kosmyki podczas robienia koka. Lakier nie nadaje się do tej pierwszej opcji gdyż bardzo skleja i matowi loki. Ciężko jest się pozbyć kosmetyku i wyczesać go tak jak np przy Elnett. Pozostaje jedynie umycie włosów i to z dobrą pielęgnacją odżywką. Jeśli natomiast chodzi o przylizanie koka lub boków głowy w upięciu to daje radę jednak pozostawia efekt skorupki który jest bardzo nieprzyjemny w dotyku. Nie lubię takich staromodnych efektów na włosach dlatego unikam jak najczęstszego nakładania sprayu. Opakowanie na minus. Bardzo złej jakości rozpylacz który po połowie zużytej butelki potrafi się zacinać lub pryskać strumieniem. Myślę, że znajdziemy znacznie lepsze rozwiązanie w cenie Wellaflexu.
    mm2991
    15 listopada 2021 o 21:37
    Oj nie
    Lakier do włosów używam sporadycznie, ale jest to produkt który muszę mieć w domu, bo zdarzą się że trzeba użyć. Lakier jest naprawdę mocny aż wręcz powiem zdecydowanie za mocny. Lakier skleja włosy oraz co najgorsze tworzy skorupę na głowie. Lakier ciężko wyczesać grzebieniem, zmyć się zmywa po szamponie dobrym i szorowaniu pasmami. Nie zużyłam do końca - oddałam teściowej bo mnie za mocno irytował.
    Drogeria Super-Pharm
  • 9 czerwca 2020 o 13:34
    Trudna miłość.
    ja: Mam dużo cienkich, kręconych włosów w typie wurly (zmieszanie fali i loka czyli typ 2c/3a). Średniporowate w kierunku niskoporowatych, długości do ramion. W okresie zimowym lubią się plątać nad karkiem i mają tendencje do wypadania. Często bywają matowe i szorstkie. Oczekiwania: Dobre utrwalenie bez sklejenia. Opakowanie: Standardowe metalowe opakowanie z plastikową nakrętką, w której jest dozownik. Sam aplikator się nie zacina, butelka jest dość poręczna w użytkowaniu. W podróży może być problem z zablokowaniem lakieru przed wylaniem. Wrażenia: Przede wszystkim całkiem przyjemny zapach, aplikacja jest dobra – pryska równomiernie i w odpowiedniej ilości. Lakier sam w sobie jest bardzo mocno utrwalający, więc trzeba uważać z użytkowaniem, bo łatwo przesadzić. Potrafi zrobić skorupę na włosach, co może być atutem na całonocną imprezę, nie koniecznie na co dzień. Niestety efekt ekstremalnego utrwalenia znika po paru godzinach, co jest dość dziwnym zjawiskiem. Jest to produkt dziwny, myślę, że należy mu się sporo testów i doza zrozumienia żeby poznać wszystkie jego plusy. Ja go mieszam z innym lakierem i efekt jest w porządku, ale solo nie jest moim ulubieńcem. Plusem jest łatwa dostępność w większości sieciowych drogerii oraz niewygórowana cena. Raczej po niego nie sięgnę więcej, bo moja fascynacja lakierami do włosów dawno się skończyła.