Pudry do twarzy

KIKO Milano Colour Correction Face Fixing Powder Puder Korekcyjny 6.5g
Kiko Milano Colour Correction

• 30 marca 2023 o 19:33
    bieli
    Produkt kupiłam dość dawno. Ma dość miałką formułę pod palcem. Po nałożeniu na skórę daje takie satynowe wykończenie, ale... bieli straszliwie. Posiadam oliwkową karnację i robiłam wiele podejść i przy każdym jest to samo. Puder robi mi taki biały połyskujący placek na twarzy, a szkoda, bo wykończenie samo w sobie ma ładne. Niestety nie powiem jak z trwałością, bo nigdy z nim nigdzie nie wyszłam. Kończyło się na momencie aplikacji. Solidne opakowanie, fajne w podróż. No szkoda.
    Zalety:
    • wykończenie
    Wady:
    • bieli
  • 11 kwietnia 2022 o 10:56
    Uwielbiam kosmetyki Kiko a ten puder jest również jednym z moich ulubionych. Jest dosyć jasny po nałożeniu ale mi to nie przeszkadza. Wyrównuje koloryt skóry w odpowiednim stopniu i lekko matuje. Kolorów można używać osobno w zależności od potrzeb lub w całości mieszając kolory. Super! Ponadto, opakowanie jest bardzo ładne, a lusterko świetnej jakości. Bardzo polecam!
  • 29 marca 2016 o 17:53
    puder do rozjasniania
    Kupiłam puder kiedy poszukiwałam pudru do rozjaśniania makijażu pod oczami - cieni pod oczami, które w ciągu dnia robią się widoczne. Puder w pełni spełnia moje oczekiwania. Rozświetla skórę i matuje ją, czyli robi dokładnie to, czego oczekuję. Cena bardzo przystępna, i nie zużywa się zbyt szybko. Polecam!
    U konsultantki
  • 24 września 2015 o 20:39
    Ani ziębi ani grzeje- po prostu jest
    Kupiłam poszukując pudry kiedy zaczęłam używać mineralnego podkładu w płynie- długo nie mogłam się na nic zdecydować i, nie ukrywam, szukałam czegoś niedrogiego. Do ostatecznej rozgrywki przeszedł kiko i MUF HD. Czemu zdecydowałam się na kiko ? Chyab głównie ze względu na to, że ładnie wygląda. Puder nie robi żadnej krzywdy i swoją rolę spełnia ale mam zastrzeżenia: - bieli (mnie nie przeszkadza, bo jestem zupełnym bladziochem) - nic nie koryguje - zakrywa makijaż ( stosuję róże \'mokre\'- fine-one-one, benetint), więc puder nakładam jako oststni krok - fatalne opakowanie- biała puderniczka z luźnymi zawiasami (plus za lusterko) Puder po pierwszy otwarciu robi wrażenie \'wow- ależ go dużo!\' jednak jest zupełnie niewydajny i koszmarnie się pyli (stosuję raz dziannie od około miesiąca a 1/3 opakowania wyszła) Czy kupię ponownie- nie wiem- krzywdy nie zrobił, ale obietnic też nie spełnia Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1/3