Kredki do oczu

Wibo Color Shine Konturówka i cień rozświetlający do oczu 2w1

• 3 września 2023 o 0:09
    Ok
    Jedna z niekończących się wg mnie kredek. Czy kupiłabym ponownie? Nie, ale sadze ze ten egzemplarz wystarczy mi na następme stulecia. Jest ok, ale szału nie ma. Kredka jest miękka i ma dużą średnicę więc nie nada się do wykonywania wszystkich wizaży. Do codziennych, mało wymagających makijaży myślę, że się nada.
  • 6 czerwca 2020 o 15:42
    Kredka i rozświetlacz do oczu
    Uwielbiam takie zestawy 2w 1 jedna strona maluje powiekę oka która się delikatnie mieni a druga strona konturuje oko i brwi ???? kredka jest tania i wydajna .
    Zalety:
    • Trwałe kolory .
    Imka7
    4 maja 2019 o 17:41
    Meh
    Obie wersje produktu są bardzo miękkie, ze strony z czarną konturówką skorzystałam raz i myślę, że raczej nie skorzystam już podobnie. Jeśli chodzi o cień rozświetlający to bardzo często stosowałam go w wewnętrznym kąciku oka, pięknie się błyszczał, był w tym miejscu dość trwały. Jednakże dość często podczas nakładania, chociażbym nie wiem jak przy tym uważała kredka lubiła się złamać. Raz użyłam tego produktu również jako rozświetlacza na policzkach i produkt bardzo szybko zszedł z tych okolic. Ogólnie czasami potrzeba dość dużo cierpliwości przy używaniu tego produktu.
    Zalety:
    • ładny efekt rozświetlenia na powiece
    • efekt ten utrzymuje się dość długo
    Wady:
    • opakowanie, nakładki pękają
    • podczas używania produkt się łamie, jest zbyt miękki
    nuuta
    1 maja 2019 o 23:53
    czarna część jest nawet ok
    Kredkę kupiłam ze względu na czarną końcówkę, głównie do niej będę się odnosić. Szukałam miekkiej kredki do linii wodnej oka, i ta właśnie do tego jest stworzona. Jest dość mocno czarna, ładnie się rozciera (wolę nieco roztartą niż bardzo mocną i cienką linię pod okiem) i jest dość trwała. Niestety jej konsystencja jest na tyle miekka, że często się łamie. Cień rozświetlający natomiast jest nieco gorszy - ma za dużo drobinek i bardziej pasuje na sylwestra niż na co dzień, przy czym jest dużo mniej trwały. Kredka, szczególnie czarna jest dość wydajna, niestety trzeba ją dość często temperować przy codziennym użytkowaniu. Opakowanie - niby ok, ale plastikowe nakładki dość szybko się niszczą i pękają. Na razie nie znalazłam innej na tyle miękkiej więc będę ją nadal używać, ale trochę z braku ''laku''. Dla czarnej dałabym 4/5, ale dla rozświetlającej - 2/5, daję więc średnią.
    Zalety:
    • miekka konsystencja
    • trwałość czerni
    Wady:
    • rozświetlacz nietrwały
    • rozświetlacz jest zbyt świecący
    • kruszenie się kredki
    • opakowanie - pękające plastikowe nakładki
  • 27 września 2018 o 15:41
    Nie dla mnie
    Kupując ten produkt bardziej zależało mi na czarnej części... Czarna część jest twarda przez co trudno nadaje kolor. Intensywność tej czerni jest bardzo słaba. Do tego wszystkiego jest bardzo nie trwała. Nie nadaje się na linie wodną rzęs a tym bardziej do zrobienia kreski. Jedynie gdzie znajdzie zastosowanie ta kredka to smokey eyes - lecz efekt ten mnie nie zadowala z powodu słabej pigmentacji kredki. Jasna cześć jest bardzo miękka i mocno napigmentowana. Posiada bardzo dużo błyszczących drobinek. AŻ ZA DUŻO! Niestety jest tak mocno błyszcząca, że efekt rozświetlający w połączeniu z tym srebrnym kolorem wygląda lekko mówiąc tandetnie...
    • 2w1
    Wady:
    • czarna część jest za twarda i za słabo napigmentowana
    • jasna część jest za mocno błyszcząca

Zobacz także inne Kredki do oczu