Żele do brwi

Lovely Brows Gel Creator Maskara do brwi

Lovely Brows Gel Creator Mascara do Brwi N1 Jasnobrązowy

Nasi użytkownicy zostawili 68 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 30 października 2024 o 14:33
    Maskara do brwi
    Cena bardzo korzystna. Czasami można trafić na fajna promke i kupić za kilka złotych. Opakowanie małe, ale dość wydajne. Szczoteczka krótka, ale precyzyjnie maluje i układa brwi. Efekt jest dla mnie bardzo zadowalajacy. Mam naturalnie jasne brwi i mam odcień light brown. Nadaje ładny i naturalny koloryt. Jest długotrwały i nie rozmazuje się. Chętnie do niego wracam.
  • 23 marca 2023 o 8:59
    Efekt zadowalający
    Jestem blondynka i mam dość jasne brwi dlatego nawet najjaśniejszy odcień jest delikatnie dla mnie za ciemny . Jako że mam rzadkie brwi w pierwszej kolejności uzupełniam ubytki kredką,następnie je wyczesuje i następnie nakładam maskarę do brwi. Masakra ma dość wygodną szczoteczkę. Gdy produkt jest nowy szczoteczka nabiera trochę za dużo tuszu. Jeżeli chodzi o trzymanie w ryzach włosków to nie jest to najmocniejszy produkt, ale jeżeli ktoś nie ma tym większych problemów to produkt jest zadowalający
    Li_nka_
    14 marca 2023 o 23:11
    Zbyt połyskująca
    Mój wybór padł na ciemniejszy odcień tego produktu, ponieważ jestem posiadaczką ciemnych brwi. Bardzo lubię stylizację swoich brwi, ponieważ uważam, że poprzez kształt i ich podkreślenie możemy codziennie zmieniać swój wygląd. Kupiłam ją jeszcze przy niskiej cenie, około 9 zł i myślę, że tyle jest wart ten produkt. Samo opakowanie poręczne, malutkie, nie zajmuje zbyt wiele miejsca w kosmetyczce. Szczoteczka przyjemna w użyciu, jednak trochę mała. Samo aplikowanie produktu przebiega w komfortowy sposób. Dobrze stylizuje brwi, lekko je zastygając. Kolor dobry do ciemniejszych brwi, jednak masakra ma niewielki wybór kolorystki ( bodajże zaledwie 2 odcienie) Dużym minusem jest dla mnie to, że produkt się świeci. Posiada jakby drobinki i wystylizowane brwi przy różnym świetle mienią się wyglądając nienaturalnie.
    Zalety:
    • Precyzyjna szczoteczka
    • Poręczne opakowanie
    • Przyjemna aplikacja
    • Dobra pigmentacja
    • Delikatnie zastyga wystylizowane brwi
    Wady:
    • Błyszczenie się - nienaturalny efekt
    • Mały wybór kolorów
    • Aktualnie cena według mnie zbyt wysoka
  • 14 listopada 2022 o 16:58
    Mój ulubiony produkt
    Za każdym razem podczas robienia makijażu ten produkt jest obecny. Wyczesuje tym żelem swoje brwi, i po kilku sekundach brwi są gotowe. Jestem brunetką, wiec używam tej ciemniejszej wersji i kolor jest idealny! Jedyny minus jest taki, że produkt się delikatnie świeci i ma srebrne przebłyski, na to trzeba uważać. Wiem, że są lepsze produkty do brwi na rynku i mam zamiar niedługo je testować, ale ten żel jest ze mną od lat i trudno mi się z nim rozstać :D
    Zalety:
    • poręczne opakowanie
    • fajna szczoteczka która dobrze wyczesuje rzęsy
    Wady:
    • lekko srebrne/świecące odcienie
  • 13 lutego 2022 o 9:14
    Świetny!
    Kupiłam gdyż potrzebowałam czegoś co lekko ułoży moje brwi i jednocześnie doda im koloru. Będąc na zakupach akurat ten produkt był w promocji za około 6zł. W ofercie są dostępne dwa kolory wybrałam ten jaśniejszy. Delikatnie maluje moje brwi kredka a na koniec trwałam tą maskara. Włoski są ładnie ułożone, delikatnie się błyszczą. Maskara dodaje ładnego naturalnego koloru. Aplikator jest w kształcie małej szczoteczki bardzo precyzyjnie pozwala ułożyć brwi. Nie jest to produkt który zastyga na mur beton ale delikatnie zastyga. Ja uważam, że za tak niska cenę naprawdę ciekawa propozycja drogeryjna!

Zobacz także inne Żele do brwi