Serum do paznokci

Wibo Nail spa, Serum z keratyną i miodem

WIBO WIBO Nail Spa Serum z Keratyną i Miodem 8,5ml WIBO-2056
WIBO Nail Spa Serum z Keratyną i Miodem 8,5ml

Nasi użytkownicy zostawili 31 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 29 grudnia 2023 o 0:00
    Serum do paznokci
    Serum jest łatwe do nałożenia dzięki pędzelkowi jak w przypadku lakierów do paznokci. Potrzebuję niestety sporo czasu na wchłonięcie. Efekty nie są też bardzo widoczne. Widać jedynie niewielką poprawę w wyglądzie płytki. Ładnie nawilża skórki wokół paznokci. Ma również bardzo dobre zużycie, bo wystarczy nałożyć niewielką ilość serum na płytkę. Na pewno jedna z rzeczy, która zwróciła moją uwagę to przystępna cena oraz bardzo przyjemny i słodki zapach produktu.
  • 10 lipca 2023 o 22:36
    miód na moje paznokcie (???)
    Zaczęły mi się odbarwiać paznokcie od stosowania ciemnych lakierów i szukałam czegoś, co pomoże mi uchronić płytkę paznokcia (a może nawet przywrócić im dawny kolor?) Rzuciła mi się w oczy kwadratowa szklana buteleczka z miodowym serum z Wibo. Na etykietce czytam: "Serum odżywcze bogate w takie składniki jak: miód, witamina E i keratyna." – i koniec. Ale w zupełności wystarczyło, żeby mnie skusić. Pomyślałam, że może być idealną bazą pod lakier. O ile sukcesywnie przywracał moje paznokcie do stanu sprzed malowania czerwonymi i czarnymi lakierami, tak miał w sobie coś, o czym nie wiedziałam... Mianowicie: ON NIE ZASYCHA! To olejek, a nie lakier! Nie może pełnić funkcji bazy, ochrony przed warstwami lakierów, toteż musiałam kupić jeszcze jeden produkt (bazowy). Z tym serum miodowym wszystko jest w najlepszym porządku: ładnie nabłyszcza, pielęgnuje, słodko i rozkosznie pachnie, całkiem nieźle wygładza i prezentuje się nienagannie, ale Szanowny Producent powinien pokusić się o dołączenie do niego jakiejś ulotki, bo widzę, że nie tylko ja czekałam i czekałam... i czekałam... i doczekać się nie mogłam na wyschnięcie warstwy tego czegoś, co przypomina szybkoschnący bezbarwny lakier. A to trzeba wmasować w płytkę i w skórki. Generalnie jestem zadowolona, ale nie wiem, czy kupię go ponownie, bo myślę, że ta 8,5-mililitrowa buteleczka starczy mi na długo; to wydajny produkt i coraz rzadziej go używam, bo już spełnił swoją rolę; teraz aplikuję go pro forma, jak mi się przypomni, żeby dokończyć buteleczkę. Aha! I warto wiedzieć, że zakręca się tę buteleczkę nie do oporu, tylko przed, po czym leciutko dociska. ;)
  • 26 grudnia 2022 o 13:42
    Nieskuteczne pachnidło
    Po kupieniu nawet nie wiedziałam, jak używać tego serum. Później wyczytałam w naklejce-instrukcji, że produkt ten należy wsmarować po aplikacji. I tak też robiłam. Wsmarowywałam w paznokcie i skórki, ale nie wiem, w jakim celu. Po kilku miesiącach stosowania efektu Wow! brak. Nie zauważyłam żadnego działania opisanego przez producenta. Serum jedynie ładnie nabłyszcza. Chyba tyle. Bardzo przyjemny zapach.
    Zalety:
    • Nabłyszczenie
    Wady:
    • Nie działa, nieskuteczny
    Medea05
    10 maja 2021 o 20:10
    Nic specjalnego
    Serum kupiłam z myślą odbudowy moich rozdwajających się paznokci. Nie wiem czy to moje oczekiwania były za wysokie (nie sadze) czy produkt po prostu za słaby - ale ja na pewno do niego nie wroce. #moje paznokcie przed Krótkie, w sumie cały czas piłowane do zera bo się strasznie kanały. Słabe, rozdwajające się. Skórki suche, pojawiajace się zadziory #serum Plusy : + łatwo dostępne + tanie + ładny, delikatny zapach +wydajny, uzywasz a on malo ubywa. gdyby tylko jeszcze byl widoczny efekt! Minusy - po 3 tygodniach stosowania na noc na paznokcie i skórki zero efektów (moze nieco skorki sa bardziej miekkie, ale to nieduzo) - dosc problematyczne wcieranie serum w paznokcie - wole odzywki w formie lakieru które wyschna i beda dzialac, albo cos w stylu manicure japonskiego. Szczerze mowiac moge nawet wcierac olejek rycyowy mimo jego konsystencji bo on lepiej dziala niz to serum. - slabo sie wchlania w paznokcie, mam wrazenie ze olejke rycynowy chlona bardziej przez co moze dzialanie serum jest slabo zauwazalne bo po prostu produkt nie wnika w paznokiec
    Alpyoss
    21 kwietnia 2021 o 10:12
    Lepki żel, który niewiele pomaga
    Myślałam, że kupuję odżywkę do paznokci, więc jak wielkie było moje zaskoczenie, gdy nałożyłam pierwszą warstwę nieschnącego żelu o zapachu miodu. Nie ma opcji, aby serum wyschło na płytce, więc należy je wetrzeć. Niestety nie zauważam wielkich zmian na paznokciach. O wiele lepsze efekty pod względem nawilżenia i elastyczności daje olejek rycynowy.
    Zalety:
    • ładne opakowanie
    Wady:
    • brak wyraźnej informacji na opakowaniu jak stosować serum
    • brak efektów