Serum do paznokci

Apteka Polska APTE.PL
Regenerum Regeneracyjne serum do paznokci 5 ml
bialastokrotka.pl
Aflofarm Regenerum Regeneracyjne serum do paznokci 5ml

Nasi użytkownicy zostawili 510 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 4 maja 2025 o 19:21
    Rewelacja
    Z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że Regenerum do paznokci to jeden z najlepszych produktów do pielęgnacji paznokci, jakie miałam okazję stosować. Moje paznokcie od zawsze były łamliwe, kruche i rozdwajające się – trudno było je zapuścić, nie wspominając już o ich estetycznym wyglądzie. Po kilku tygodniach regularnego stosowania tego serum efekty naprawdę mnie zaskoczyły. Serum ma lekką, oleistą formułę, ale szybko się wchłania i nie zostawia tłustego filmu. Aplikacja jest banalnie prosta – dzięki wygodnemu pędzelkowi można łatwo nałożyć produkt na całą płytkę paznokcia i skórki. Stosuję je głównie wieczorem przed snem, aby miało czas się wchłonąć i działać przez noc. Po około dwóch tygodniach zauważyłam, że paznokcie są znacznie mocniejsze, przestały się rozdwajać i łamać. Skórki wokół paznokci są miękkie, nawilżone, nie zadzierają się i nie wyglądają na przesuszone. Dodatkowy plus za to, że serum subtelnie nabłyszcza paznokcie – nawet bez lakieru wyglądają zdrowo i estetycznie. Bardzo podoba mi się też skład – olejki, witaminy i brak agresywnych chemikaliów sprawiają, że mam poczucie, że naprawdę dbam o swoje paznokcie w naturalny sposób. Podsumowując: Regenerum to rewelacyjny produkt, który spełnił moje oczekiwania w 100%. Jest wydajny, skuteczny i wygodny w użyciu. Polecam każdemu, kto zmaga się z kruchymi i zniszczonymi paznokciami – naprawdę warto spróbować!
    IvanaLi
    24 kwietnia 2025 o 17:01
    Regularnie wracam do tego produktu
    Po stosowaniu Regenerum moje paznokcie rzeczywiście przeszły silną regenerację. Stały się zdrowe, mocne i mniej łamliwe. Na dodatek produkt pięknie nabłyszcza płytkę paznokciową. Serum ma trochę tłustą konsystencję ale mi to nie przeszkadza, bo bardzo szybko się wchłania. Produkt ma trochę dziwny apteczny zapach.
    Zalety:
    • regeneruje
    • paznokcie stały się zdrowe, mocne i mniej łamliwe
    • serum pięknie nabłyszcza płytkę paznokciową
    Wady:
    • produkt ma trochę tłustą konsystencję ale mi to nie przeszkadza, bo szybko się wchłania
    • dziwny apteczny zapach
    toowo1
    25 lutego 2025 o 16:33
    Działanie ma niesamowite
    Polecam każdemu ten produkt, kto ma problem z paznokciami. Przez to, że moje paznokcie były słabe wykrzywiały się, ten produkt mi je ocalił, nie wstydzę się już wychodzić w klapkach, polecam zdecydowanie, działa cuda
  • 24 lutego 2025 o 15:08
    Średniak.
    Opakowanie to skromna mała tubka z pędzelkiem, którym wygodnie aplikuje się serum. Chwilę po nałożeniu wmasowuję produkt w płytkę i skórki. Skórki nie wyglądają wtedy na suche, a płytka paznokcia jest nabłyszczona i wygląda zdrowiej. Przy regularnym stosowaniu delikatnie utwardza paznokcie.
  • 17 lutego 2025 o 12:39
    Efekty widoczne po kilku miesiącach
    Regenerum to skuteczne serum, które zauważalnie wygładza i wzmacnia paznokcie, jednak wymaga regularnego, długotrwałego stosowania – efekty są widoczne dopiero po kilku miesiącach około pół roku. Konsystencja produktu jest bardzo dobra, łatwo się rozprowadza i szybko wchłania, jednak aplikator bywa problematyczny, ponieważ czasem się zatyka. Mimo to, przy systematycznym używaniu, serum pomaga w regeneracji osłabionych paznokci.
    Zalety:
    • Konsystencja
    • Aplikator
    • Zmieści się wszędzie i wszędzie można go użyć