Kremy na noc

Olay Total Effects, Intensywna pielęgnacja na noc

• 15 marca 2016 o 11:52
    Super krem dla skóry mieszanej, szkoda, że ma parabeny....
    Ogólnie bardzo lubię markę Olay. Uzywałam zarówno lini Age Defying (chyba teraz już jej nie ma), jak i Total 7 efects. Używam zarówno kremu na dzień, jak i na noc. Krem jest super do cery mieszanej - rano skóra nie jest przetłuszczona i wygląda OK. Szybko się wchłania i ładnie nawilża cerę. Wielki minus za parabeny w składzie i właśnie z tego powodu chyba już więcej nie kupię. Poszukam kremu, który tych składników nie ma. Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: 3 opakowania
  • 22 marca 2015 o 23:25
    Krem wpadł moje ręce ze względu na super pudełko beglossy - edycję specjalną, w której krem na dzień, na noc, serum do twarzy, krem pod oczy i żel do demakijażu z serii Olay Total Effects kosztowały 70 zł - więc pomyślałam, że za taką kwotę nie kupię nic lepszego Zamówiłam zestaw, w sumie interesowały mnie tylko krem na dzień/noc, więc reszty kosmetyków postanowiłam się pozbyć i odprzedałam je, co zrwóciło mi całkowicie koszty pudełka - okazało się więc, że kremy mam za darmo Po kilku dniach stwierdziłam, że kremy super zachowują się na mojej buzi i warto by było zrobić zapas, więc kupiłam drugi zestaw i postąpiłam podobnie jak z pierwszym: kremy dla mnie, reszta podana dalej Używałam ich zgodnie z przeznaczeniem i jeden zestaw przetrwał 4 miesiące!!! Od maja do sierpnia! Kolejny służył całą jesień - aż do końca grudnia! Ale ja tu ciągle o zestawie, a przecież bohaterem jest krem na noc! Fajna konsystencja, uczucie komfortu po aplikacji, nawilżenie, działanie ogólne bardzo na plus! Bardzo polecam, sama jestem zaskoczona, że moja skóra go tak dobrze przyjęła, wart swojej ceny regularnej, a w Rossmannie w promocji za 30 zł to nie ma się nad czym zastanawiać!!! :) Używam tego produktu od: 8 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 2 opakowania
  • 17 stycznia 2015 o 22:45
    Kiedyś ulubiony, teraz bubel.
    Nie wiem co się zmieniło, może moja skóra, a może receptura tego kremu, ale już nie działa. Jest powiedziałabym nawet: OKROPNY Moja skóra jest sucha, a ten krem nie dość, że nie nawilża, to jeszcze pozostawia biały film na twarzy. Nie wchłania się całkowicie! Jest lepki. Do takiego stopnia, że wszystkie drobne włoski od razu lepią mi się do twarzy. Długo go stosowałam: prawie 2 lata, potem zrobiłam przerwę i znowu do niego wróciłam, zachęcona promocją. I co? I się nacięłam! Nie działa. Nie nawilża. Nawet wysusza - pory skóry są bardziej widoczne. Nie tak go zapamiętałam! Wielkie rozczarowanie! Tym bardziej, że cena jest dość wysoka jak na produkt z niższej-średniej półki. Kiedyś byłam skłonna płacić za niego tę cenę, nawet bez obniżek. Dzisiaj - NO WAY!!! Podsumowując: stracił cały swój urok oparty na skutecznym działaniu ALE: POLECAM WYPRÓBOWAĆ OSOBOM ZE SKÓRĄ TŁUSTĄ LUB MIESZANĄ - tutaj może zadziałać, dla mnie zbyt wysusza Używam tego produktu od: 2-3 lata Ilość zużytych opakowań: 8 (ostatnie mrozi się w lodówce czekając na lepsze czasy) każde 50 ml
    Lavann
    26 lutego 2014 o 14:27
    Dobry krem
    Dobrze nawilża, skóra rano łądnie wygląda. Mam wrażliwą skórę, która po umyciu jest ściągnięta i podrażniona. Ten krem koi moją skórę i uspokaja. Mam wrażenie, że drobne zmarszczki i linie trochę się wygładziły a raczej nawilżyły i przez to wydają się mniejsze. Jednak dla mojej wrażliwej i naczynkowej cery to za mało. Myślę jednak, że jak ktoś nie ma problematycznej cery to będzie zadowolony. Używam tego produktu od: grudzień Ilość zużytych opakowań: 1 prawie całe
    patycek
    14 stycznia 2014 o 2:10
    taki nijaki
    Ot taki zwykły krem. Nie robi absolutnie nic poza minimalnym efektem nawilżenia, mimo że mam cerę mieszaną to i tak nawilżenie jest bardzo małe. Nie wyobrażam sobie że ten krem jest w stanie nawilżyć odpowiednio cerę suchą. Krem nie bieli tak jak co niektórzy piszą, no chyba że nakładają centymetrową warstwę, o dziwo nie zapycha ale tez nie niweluje zmarszczek, nie napina skóry, nie rozświetla jej. Podczas stosowania kremu powstało mi mnóstwo suchych skórek. Używam że nie powinien kosztować więcej niż 20 zł. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1

Zobacz także inne Kremy na noc