Topy do paznokci

Inglot Fast Drying Top Coat Przyspieszacz schnięcia

Nasi użytkownicy zostawili 44 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 23 lipca 2024 o 8:22
    Top Coat Inglot
    Pięknie nabłyszcza i utrwala manicure. Przedłuża trwałość lakierów do paznokci, nawwet tych z niższej półki cenowej. Jest bardzo wydajny. Jedna buteleczka starcza na wiele użyć. Nakłada się solidną i równomierną warstwą. Zdecydowanie hit pośród kosmetyków do paznokci.
    Zalety:
    • Nabłszyczenie, upiększenie, utrwalenie, aplikacja, wydajność.
    Wady:
    • Dosyć gęsta konsystencja, ale dopiero po bardzo długim czasie użytkowania. Wymaga sprawnego nakładania.
  • 4 lipca 2018 o 8:28
    Dobry
    Niby nic a jednak coś. Używam go do malowania paznokciu u stóp. Przedłuża znacznie trwałość, ale czy przyśpiesza wysychanie to nie jestem pewna. Mimo tego polecam, gdyż widać znaczną różnice w utrzymywaniu się lakieru gdy nie mam tego top coatu.
    Zalety:
    • przedłuża trwałość lakieru
    • ładnie nabłyszcza
    • wydajny
    Wady:
    • nie przyśpiesza wysychania
  • 21 grudnia 2016 o 21:56
    U mnie się nie sprawdził
    Poprosiłam panią w Inglocie, żeby poleciła mi jakiś dobry utwardzacz do lakierów, dzięki któremu dłużej by się trzymały. Pani poleciła mi to. Szybko zasychał, fakt, ale obecnie lakiery i tak dobrze sobie z tym radzą, nie potrzebują dodatkowego wsparcia. Za to pod względem przedłużenia trwałości lakierów, kompletnie się nie sprawdził - czy z nim, czy bez, lakiery trzymały mi tak samo. Dosłownie żadnej różnicy. Byłam troszkę załamana, ale to był mój pierwszy produkt tego typu. Potem odkryłam preparaty, które działają;)
    Kufa311
    18 października 2016 o 18:56
    w porządku
    + ładnie się nakłada + dobry aplikator + dostępność w salonach i stoiskach inglot + lakier spokojnie trzymał się kilka dni i nie odpryskiwał + lakier dość szybko wysychał Bardzo przyzwoity topcoat, ale mógłby być tańszy.
    Tiltott
    13 października 2016 o 23:22
    Dobry
    Bardzo dobry Top COat, stosowałam go z róznymi lakierami i ze wszystkimi świetnie sobie radził. Lakier wytrzymywał spokojnie 7 dni bez odpryśnięcia. Jedyny minus to to, że bardzo szybko gęstnieje w buteleczce :(

Zobacz także inne Topy do paznokci