Topy do paznokci

Rimmel 60 Seconds Super Shine, Nail Polish Lakier do paznokci

E-Glamour.pl
Rimmel London 60 Seconds Super Shine Lakier do paznokci 8 ml Odcień 130 Caramel Candy
Rimmel 60 Seconds Super Shine

Nasi użytkownicy zostawili 22 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 22 grudnia 2024 o 17:04
    Wygodny pędzelek, słaba trwałość
    Używałam z 6 kolorów. Musze przyznać, ze zdziwieniem, że te 6 sztuk kupowane w różnych sklepach w przeciagu roku były sobie nierówne. T mnie zaskoczyło najbardziej. Najgorsze były maty, ciężko się nakładały, robiły smugi. Trwałość do 12h. Lepsze były te z połyskiem, z podtonami perłowymi. Lepiej się nakładały. Trwałość też taka sama. Trudno mi oceniać, skąt te różnice w jakości. Zdaję sobie sprawę, że Rimmel zleca produkcję różnym fabrykom, tojedyne wytłumaczenie. Na plus szybkie wysychnaie, bardzo poręczny pędzelek, ciekawa, modna kolorystyka. Na plus też ciekawe kolory i dostępność.
  • 31 sierpnia 2024 o 2:55
    łączy szybkość, trwałość i intensywny kolor
    Rimmel 60 Seconds Super Shine to lakier do paznokci, który obiecuje szybki i efektowny manicure. I rzeczywiście, obietnice producenta spełniają się w praktyce. Ten lakier to świetne rozwiązanie dla wszystkich, którzy cenią sobie perfekcję bez długiego czekania. Największym atutem tego produktu jest jego szybkość. Jak sama nazwa wskazuje, lakier wysycha w zaledwie 60 sekund, co jest prawdziwym ratunkiem w pośpiechu. Każda aplikacja to dosłownie chwila, co pozwala zaoszczędzić mnóstwo czasu, zwłaszcza gdy muszę przygotować się na ważne wyjście. Formuła 3 w 1 to kolejny plus. Lakier działa jako baza, kolor i top coat w jednym, co upraszcza proces manicure. Kolor jest intensywny i nasycony, a blask, który zapewnia, jest naprawdę imponujący. Co więcej, lakier nie odpryskuje i nie blaknie, co oznacza, że paznokcie wyglądają świetnie przez długi czas, bez potrzeby częstych poprawek. Aplikacja jest również bezproblemowa dzięki szerokiemu, precyzyjnemu pędzelkowi. Z łatwością mogę nałożyć równą warstwę lakieru, co minimalizuje ryzyko smug i nierówności. Efekt końcowy to elegancki, błyszczący manicure, który utrzymuje się w doskonałym stanie przez wiele dni. Podsumowując, Rimmel 60 Seconds Super Shine to lakier, który łączy szybkość, trwałość i intensywny kolor. Idealny dla osób zabieganych, które chcą mieć piękne, zadbane paznokcie bez tracenia czasu na długie schnięcie czy częste poprawki. To z pewnością mój wybór na szybki, efektowny manicure!
  • 21 stycznia 2024 o 22:08
    Trwały i elegancki manicure
    Lakier Rimmel 60 Second Super Shine bardzo mi odpowiada. Jego konsystencja jest w sam raz, ani za gęsta ani za rzadka. Pędzelek jest wygodny w użytkowaniu i dobrze się nim nakłada lakier. Mam kolor granatowy (nr 828), który pięknie prezentuje się na paznokciach. Zjawiskowo lśni. Dla wzmocnienia i uzyskania głębi koloru maluję paznokcie dwa razy. Lakier jest wydajny, trwały i szybko schnie, a więc produkt jak najbardziej na plus. Na pewno go kiedyś kupię.
    Zalety:
    • wydajność,
    • szybko schnie,
    • trwałość,
    • wygodna aplikacja,
    • piękny połysk i kolor
    Wady:
  • 10 października 2023 o 21:50
    Petarda
    Cześć! Lakier do paznokci Rimmel kupiłam już jakiś czas temu. Był to czas kiedy lubiłam malować paznokcie i robiłam to dosyć często. Zdecydowałam się na lakier Rimmel, ponieważ producent obiecywał, że jest szybkoschnący. Więc jak wpadł? -piękny kolor (miałam nudziakowy beż, niestety nie pamiętam numeru) -oferta zawiera szeroką gamę świetnych kolorów - fajny pędzelek, taka zgrabna łopatka (tak mi się kojarzy) - ma małą, zgrabną buteleczkę -rzeczywiście szybkoschnący -długo utrzymuje się na paznokciach -nie odpryskuje -można dorwał je za kilka złotych na wyprzedaży czy w drogerii internetowej Bardzo dobry jakościowo lakier, za dobrą cenę.
    EmilieF
    27 września 2023 o 11:19
    Super do letnich sandałków
    Te lakiery znam od lat, jednak miałam ładnych pare lat przerwy w ich używaniu. Ostatnio potrzebowałam lakieru nude przed wyjazdem na wakacje. Wszystkie inne lakiery jakie kupiłam do tej pory nie spełniały zadania, marszczyly się i brzydko wygladały. Uznałam, że pora wrócić do Rimmel 60 seconds. I to był strzał w dziesiątkę! Lakier wzorowo zdał egzamin piasku isłonej morskiej wody. Jego trwałość oceniam jakobardzo dobrą. Kolor jest intensywny. Krycie bardzo dobre, wystarczyly dwie warstwy. Wykończenie jest lśniące, bardzo ładnie stopa wygląda w sandałkach. Co do opakowamia i pendzelka nie mam uwag. Zapach jak zapach,lakiery nigdy nie pachną jakoś wybitnie ;) No i na sam koniec cena, kupowałam nai nternecie za kilka złotych.
    Zalety:
    • kolor intensywny i trwaly
    • krycie b.dobre
    • niska cena
    • ładne błyszczace wykonczenie
    • b.trwały
    • łatwo sie naklada

Zobacz także inne Topy do paznokci