Kremy i maski do stóp

Gehwol Fusskraft, Soft Feet Lotion Lotion do stóp z kwasem hialuronowym i lilią wodą

• 31 lipca 2024 o 18:37
    Straszna lipa
    Polecono mi ten krem w sklepie i cóż. Nie widzę zadnych efektów stosowania. Jedyny plus, że sie szybko wchlania. Poza tym same minusy. Zapach średni, jak dla mnie chemiczny, sklad produktu slaby, nie nawilza, nie zmiekcza skóry. Mozna wcale nie smarowac niczym i jest tak samo. Wydane pieniadze w bloto i to nie male.
  • 4 czerwca 2024 o 7:14
    Tutaj akurat kiepsko, bardzo słabo nawilża
    Bardzo lubię kosmetyki Gehwol, już nie raz ratowały mi skórę stóp, bo mam ją bardzo wymagająca, suchą i gdy tylko zaniedbam pielęgnację to i spękaną. Ale ten lotion do ulubieńców nie należy . Miękka tuba zawiera dość lejący kosmetyk o bardzo ładnym świeżo kwiatowym zapachu i ten delikatny przyjemny zapach to jego jedyny atut no i wchłanialność. Wchłania się bardzo dobrze zostawia lekką okulizyjną warstwę ale nie ma w nim nic tłustego. Można smarować a po chwili biegać w klapkach. Działa jednak kojąco i wygładzająco. Jego działanie nawilżające jest znikome praktycznie zerowe, zaraz po wchłonięciu skóra jest nadal sucha więc przy suchej skórze, potrzebującej regeneracji i solidnej dawki nawilżenia ten lotion się nie sprawdzi. Raczej dla niewymagającej skóry stóp . Tubką starczy na około 2 tygodnie częstego codziennego stosowania więc z racji ceny nie jest to tani interes. Spróbowałam i nie wrócę. Są lepsze
    Zalety:
    • ładny zapach
    • Miękka poręczna tuba
    • Przyjemność z stosowania
    • Wygładza skórę
    • Działa kojąco na zmęczone stopy
    Wady:
    • brak solidnego nawilżenia
    Noor
    12 sierpnia 2019 o 16:20
    Dobrze nawilża
    Emulsja, o lekkiej, półpłynnej konsystencji, białym kolorze i neutralnym zapachu. Rozprowadza się gładko, szybko wchłania i nawilża praktycznie na cały dzień, zostawiając skórę matową, z aksamitnym filtrem. Używałam go do całego ciała, bo nie widzę potrzeby żeby używać osobnego kosmetyku do stóp, z którymi (odpukać) nie mam problemów i jako balsam do pielęgnacji stóp, nóg - i - ciała spisał się dobrze, jak już zaznaczyłam skóra trzymała nawilżenie przez co najmniej 12 godzin. Tuba, o ładnym designie, wystarczyła mi na ok 2 tygodnie, więc cenowo, to lekka rozpusta ;-)
  • 22 stycznia 2016 o 11:30
    Kiepsko nawilża
    Lotion zamknięty jest w miękkiej tubce z zatrzaskiem. Jest biały o lekkiej, nietłustej konsystencji. Pachnie lilia wodna. Przyznam szczerze, że nie jest to zapach, który by mnie zachwycał. Jest po prostu znośny. Dobrze rozprowadza się na skórze i szybko się w nią wchłania. Nawilża, ale tylko na chwilę. Nie mam jakiejś mocno suchej skóry stóp, ale nie radzi sobie on nawet z delikatnie przesuszonymi piętami. Po jakiś dwóch godzinach skóra moich stóp staje się znów szorstka. Jakość kompletnie nieadekwatna do ceny. Plusem jest dobra wydajność. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 całe