Lakiery do włosów

Schwarzkopf Taft Fullness Thickening Spray Supermocny spray pogrubiający włosy

• 14 kwietnia 2021 o 7:40
    Nie odpowiada mi
    Nie wiem co ten spray ma pogrubiać ale na pewno nie są to włosy. Spray jest moim zdaniem pomyłka pomimo tego że Kocham wszystkie produkty tej marki to ten spray strasznie skleja włosy, lepi się, jedyny plus to zapach.
    Zalety:
    Wady:
    • Skleja włosy
  • 2 lipca 2020 o 21:14
    niewypał
    mam cieńkie włosy więc szukam produktów nieobciążających i dodających objętości. ten produkt skleja włosy, zostawia strąki, włosy są takie tępe w dotyku i pozbawione życia. objętośxi zwiększonej nie zauważyłam
  • 2 lipca 2020 o 21:08
    Porażka
    Spray kompletnie nie dla mnie , sklejał włosy ,przetluszczal ,włosy wyglądały jakby nie były myte przez conajmniej kilka dni a nie używałam wcale duO produktu .po użyciu sprayu włosy praktycznie wogole nie do rozczesania na plus jedynie zapach znośny
  • 6 grudnia 2018 o 18:29
    Strąki gratis do produktu...
    Przez pewien okres bardzo polowałam i testowałam na róznego rodzaju produkty do włosów "podrubiające" bądź "dodające objętości", aż w ręce wpadł mi ten produkt. Miał być czymś na wzór mgiełki w estetycznym pojemniku z dozownikiem w spray'u , o całkiem w porządku zapachu i działać cuda. Efekt niestety był mizerny. Włosy, ani troche nie są pogrubione, wystarczy odrobina , aby włosy oklapły, są one posklejane w kępki i strąki , a o rozczesaniu było można zapomnieć. Włosy pozostawały przesuszone, szybciej się przetłuszczały i zaczynały wypadać. Fryzura świeciła się sztucznie , a włosy kleiły tak , że podczas próby rozczesania grzebień mogł zostać we włosach! Zdecudowanie nie polecam żadnej kobiecie szanującej swoje włosy...
    Zalety:
    • Dozownik
    Wady:
    • Sklejanie
    • Wypadanie włosów
    • Przesuszanie włosów ( mozliwy łupież)
    • Świecenie
    • Nie pogrubia
    • przyspiesza przetłuszczanie włosów
  • 13 marca 2018 o 12:45
    Specyficzny...
    Jest to dość dziwny produkt, bo raczej pogrubiania nie powoduje natomiast ma właściwości utrwalające. Na moich średniej długości włosach, układanych na szczotce podczas suszenia, sprawdzał się właśnie jako coś utrwalającego, a nie pogrubiającego.