Pędzle do oczu

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 16 listopada 2020 o 20:31
    cudo!
    Jest to jeden z moich pierwszych mBrushy - kupiłam go razem z modelem 06. Razem tworzą świetny duet. Cena pędzla, szczególnie takiego małego, może odstraszać, jednak jakościowo to jest pierwsza klasa. Posiadam wrażliwą powiekę i większość pędzli, których używałam, m.in. Hakuro, Zoeva, drapały mnie i powodowały dyskomfort. Tutaj tego problemu nie ma. Włosie jest miękkie i przyjemne, chociaż nie aż tak jak w modelu 06. Zapewne jest to spowodowane jego kształtem. Tego modelu używam przede wszystkim do przyciemniania zewnętrznego kącika górnej powieki oraz cieniowania dolnej powieki. Makijaż praktycznie robi się sam. Tej przyjemności przy malowaniu nie da się opisać. Serdecznie polecam.
    Zalety:
    • miękkie włosie
    • wygodny trzonek
    • piękny wygląd
    Wady:
  • 1 marca 2018 o 0:06
    Bardzo przydatny
    Pędzel do aplikacji cieni i blendowania małych obszarow. Bardzo dobrze aplikuje cienie w kaciku, załamaniu czy na dolnej powiece (tutaj od razu z efektem roztarcia), dodatkowo radzi sobie z prezyzyjnym blendowaniem. Jest jednym z najprzydatniejszych pędzli w makijażu oczu, używam go za każdym razem, gdy maluję powieki. Design bardzo ładny, jak to Mbrush, rączka krótka, wygodna, dobrze leży w dłoni. Wady? Mniej miękki od innych Mbrushy. Nie jest drapakiem jak niektóre pędzle Zoevy, ale nie nazwałabym go też super miękkim.
  • 26 grudnia 2017 o 23:04
    Bardzo przyjemny
    +jestem wielką fanką M Brushy, są to dla mnie pędzle idealne, +piękny design, nie tylko kolory, ale i kształt trzonka, jego wykonanie, +doskonałe włosie, ładny kolor, nie pachnie kozą, nawet kiedy jest mokre, +miękkość włosia to coś niebywałego, ideał! +jest to pierwszy pędzel, którym dałam radę sobie bez problemu pomalować dolną powiekę bez żadnych problemów, +już podczas nanoszenia pięknie blenduje, nie muszę już potem rozcierać, +doskonale przenosi cienie na powiekę, +myje się do czysta, schnie ultra szybko, +obecnie dolną powiekę maluję 13, ale podczas pisania tej recenzji przypomniałam sobie o 07, na pewno do niego wrócę, 13 tak nie rozciera cieni, sprawia, że są mocniejsze, bardziej je koncentruje, 07 jest łagodniejsza, tworzy subtelniejszy obłoczek, +doskonale leży w dłoni, +w ogóle nie drapie, tego pędzla totalnie nie czuć, jest jak piórko, +mam go już 2 lata, a jakość nadal idealna, czuję, że posłuży mi długo, -/+ do blendowania górnej powieki jak dla mnie trochę mały, ale można próbować, na pewno będzie precyzyjnie, -/+ gubi włosie, ale nie jakoś bardzo, -duża cena, -brak możliwości kupna stacjonarnie, -z trzonka zeszło logo i numerek, -tuba na pędzel ładna, ale słabej jakości Bardzo polecam ten pędzel, ja mam wrażliwe dolne rejony oka, malowanie zwykłymi pędzlami kończy się łzawieniem i podrażnieniem na cały dzień, z tym pędzlem to czysta przyjemność. Zamierzam zakupić jeszcze kilka sztuk.
    Palulke
    8 lipca 2017 o 19:18
    Baranek
    Pędzelek idealny do poprawek przy blendowaniu, bardziej precyzyjnych czynności. Często nakładam nim cienie w wewnętrznym kąciku oka i nie zdarzyło się żeby mnie podrażnił jak w przypadku innych moich pędzli. Gorąco polecam.