Kremy uniwersalne

Mizon Hydra-Full Solution, Water Volume Aqua Gel Cream Lekki nawilżający żel-krem

krokuch
    9 sierpnia 2021 o 20:47
    pachnie lakierem do włosów
    Przy pierwszym użyciu od razu uderzył mnie chemiczny zapach lakieru do włosów. Koszmar! Na szczęście szybko się ulatnia, w przeciwnym wypadku jego stosowanie byłoby udręką. Jest średnio wydajny, ale ja nie żałuję sobie kosmetyku na jedną aplikację, więc dość szybko się skończył. Wchłaniał się szybko, gdyż był bardziej żelem niż kremo-żelem. Nie zostawiał lepkiej warstwy. Nawilżał ledwo ledwo. Nie dawał sobie rady, a spodziewałam się lepszego efektu.
  • 9 marca 2018 o 10:56
    Idealny na noc!
    Krem o żelowej konsystencji fajnie mi się sprawdził. Choć na dzień raczej się nie nadaje, to do stosowania na noc jak najbardziej. Żel fajnie chłodzi skórę, więc myślę, że na lato na oparzenia słoneczne twarzy będzie idealny. Lekko nawilża, ale nie jest to jakieś bardzo dobre nawilżenie. Skóra rano jest gładka, miła w dotyku więc jestem zadowolona z produktu.
    • żelowa konsystencja
    • przyjemne chłodzenie twarzy
    Wady:
    • mógłby lepiej nawilżać twarz
  • 19 lutego 2018 o 14:45
    kleista porażka
    Osobiście mam problem z tym produktem - nałożenie niewielkiej ilości skutkuje niewystarczającym nawilżeniem; nałożenie konkretnej warstwy nawilża, jednak krem nie wchłania się wtedy wystarczająco. Nawet jeśli mam czas poczekać, aż wszystko wyschnie krem klei się na twarzy i bardzo mocno błyszczy.
    Zalety:
    • nawilża
    Wady:
    • kleista formuła
    • mocno się błyszczy
    • nie nadaje się pod makijaż
    Demeris
    18 lutego 2018 o 19:26
    Przeciętny
    Kupiłam go siostrze, bo słyszałam, że kremy-żele są dobre przy cerach często zapychających się. Niestety i tak trzeba było na niego stosować krem, bo był niewystarczająco nawilżający, poza tym skóra po nim bardzo błyszczała. Faktycznie ma lekką konsystencję, ale niektórym może to nie wystarczyć.
    Zalety:
    • Estetyczne opakowanie
    • Lekka formuła
    • Dobry skład
    Wady:
    • Średnio nawilżający
    • Skóra po nim błyszczała
    barbraw
    8 września 2017 o 12:30
    Kompres dla skóry suchej
    Genialny, leciutki krem, który spowodował że moja skóra wreszcie stała się nawilżona. Gdy posmarowałam się nim po raz pierwszy to skóra dostała szoku i momentalnie go wchłonęła, stając się gładką i jędrną. Tego nie da się opisać:D To trzeba zobaczyć. Genialnie sprawdza się pod wszelkie podkłady, nie mówiąc nawet o kremach bb. Co tu wiecej pisać? POLECAM!