Kremy uniwersalne

Biotaniqe Aloe Vera, Żel - krem głęboko nawilżający

mkvili
    4 grudnia 2022 o 9:37
    Nie taki głęboko nawilżający
    Efekt nawilżający po zastosowaniu nie jest jakoś szczególnie zadowalający. Krem pozostawia na skórze lepką warstwę, przez co wbrew zaleceniom producenta nie nadaje się jako produkt do stosowania na dzień. Zapach mi osobiście nie odpowiada, chyba po prostu nie lubię się z kosmetykami aloesowymi. Nie sięgałam po niego chętnie, zdążył się przeterminować i musiałam wyrzucić połowę opakowania.
    cola201
    11 października 2022 o 15:17
    Musisz go wypróbować.
    Zachwycona pozostałymi kosmetykami z tej serii nie mogłam wypróbować kremu głęboko nawilżającego. Mam skórę mieszaną, przetłuszczającą się w strefie T i na policzkach, często jest ona również sucha i się łuszczy. Kremy nawilżające o ciężkiej, tłustej konsystencji nie są dla mnie, dlatego te kremowo-żelowe formuły najchętniej stosuję. Ten krem jest bardzo przyjemny, lekki, nawilżający, delikatny i co ważne nie zapycha skóry. Szybko się wchłania. Już po niewielkiej warstwie czuć, że skóra się dosłownie "napiła" i czeka na więcej. Z dnia na dzień skóra jest gładsza i bardziej nawilżona. Efekty wydać po kilu dniach stosowania. Nienachalny, świeży zapach szybko się ulatnia, ale to zaliczyłabym do plusów. Po nałożeniu podkładu, makijaż wygląda jeszcze ładniej. Ogólnie rzecz biorąc jest to bardzo dobry produkt, polecam szczególnie fankom lekkiej formuły i szybkiego, całkowitego wchłaniania kosmetyku. Cena oraz jego dostępność jest bez zastrzeżeń- Polecam.
  • 25 lipca 2022 o 3:12
    Najlepszy jaki mi się trafił
    Jak dla bomba Jest wydajny bo nie nakładamy go nie wiadomo ile na skórę. Sióra Nie jest tłusty zaraz wchłania się i po chwili moja skóra jest delikatna. Nawilżanie jak dla mnie mega na noc smarując rano mam natłuszczoną skórę Po opalaniu jako uspokajacz dla skóry piekącej sprawdzą się bardzo dobre Ma cudowny delikatny zapach kocham całą tą serię ALOE VERA. Smaruje na nov zawsze twarz szyję i dekolt
    Zalety:
    • Nawilża
    • Odżywia skórę
    • Po opalaniu koi skórę
    • Wydajny
    • Nie jest tłusty
    • Delikatny zapach
    • 40% aloesu i 86% naturalnych składnikow
    Wady:
    • Że się kończy hihi
  • 5 czerwca 2022 o 23:10
    Czy to ja?
    Ja chyba po prostu nie lubię się z produktami z aloesem. Za wyjątkiem SPF z Holika Holika oraz Cosrx, nie przypominam sobie produktów z aloesem, które lubiłam. Ten też nie przypadł mi do gustu. Chciałam używać go w lecie jako lekki nawilżacz (mam tłustą skórę) i nie lubię go. Jest lepki, nie nadaje sie pod makijaż, nie nawilża jakoś świetnie (czuję ściągnięcie).
    Zalety:
    Wady:
    • działanie
    • lepkość
    • nie nadaje się pod makijaż
  • 27 lutego 2022 o 9:51
    Biotaniqe Aloe Vera Krem nawilżający
    Biotaniqe Aloe Vera krem, który posiada aż 40% naturalnego soku z aloesu bardzo mocno nawilża oraz koi podrażnioną skórę. Ma bardzo lekką konsystencję, która szybko się wchłania i nie pozostawia tłustego filmu na skórze. Świetnie sprawdza się jako klasyczny krem na dzień ale także jako produkt SOS np. po opalaniu lub gdy skóra jest odwodniona i potrzebuje mocnego nawilżenia. Jego zaletą jest również to, że posiada aż 86% składników pochodzenia naturalnego. Ma bardzo przyjemny, świeży zapach. Dodatkowo ma bardzo higieniczne opakowanie i można mieć go zawsze ze sobą w torebce.
    Zalety:
    • szybko się wchłania, nie pozostawia tłustego filmu na skórze
    • mocno nawilża i koi skórę
    • przyjemny, świeży zapach
    • higieniczne opakowanie