Kremy uniwersalne

Garnier BIO Repairing Hemp, Multi naprawczy żel - krem do twarzy

joanakk
    20 sierpnia 2024 o 11:15
    Naturalny dobry krem
    Krem-żel, który zaskoczył mnie swoją wszechstronnością i skutecznością. Jest to kosmetyk, który idealnie wpisuje się w potrzeby mojej skóry, która jest wymagająca i potrzebuje intensywnej regeneracji i nawilżenia, a jednocześnie ceniąca sobie produkty o naturalnym składzie. Krem zawiera olej z konopi, znany ze swoich silnych właściwości regenerujących i odżywczych. Już po kilku aplikacjach zauważyłam, że moja skóra jest bardziej miękka, elastyczna i widocznie uspokojona. Działa kojąco na wszelkie podrażnienia, a także wspiera procesy regeneracyjne, co czyni go idealnym rozwiązaniem dla skóry suchej, zmęczonej lub wymagającej naprawy. Pomimo bogatej formuły, konsystencja produktu jest lekka i szybko się wchłania, co jest dużym plusem, szczególnie jeśli używamy go rano pod makijaż. Nie pozostawia tłustego filmu, a skóra po jego zastosowaniu jest gładka i matowa, co sprawia, że doskonale nadaje się również dla cery mieszanej.
    Zalety:
    • Lekka formuła
    • Do każdego typu cery
    • Naturalny skład
  • 2 września 2023 o 12:01
    Spełnił moje oczekiwania
    Krem jest produktem,który spełnił moje oczekiwania.Jego żelowa konsystencja sprawia,że idealnie się rozprowadza i szybko wchłania.Sprawia,że cera staje się promienna,gładka i nawilżona.Idealny pod makijaż.
  • 13 lutego 2022 o 21:50
    nataliov
    Krem na mojej cerze nie robi kompletnie nic - a mam cerę mieszaną. Natomiast na suchej skórze sprawdza się idealnie - widać nawilżenie skóry. Z pewnością nie kupię ponownie tego kremu dla siebie. Zapach jest okropny. Śmierdzi ziołowo.
    • Nawilżenie suchej skóry
    Wady:
  • 25 września 2021 o 19:34
    lekkie nawilżenie
    Krem ma przyjemną lekką konsystencję, która szybko się wchłania i nie pozostawia irytującej warstwy. Niestety ta lekkość przekłada się na stopień nawilżenia - szału nie ma. Używając go na noc, rano moją twarz pokrywała warstwa sebum, co oznacza, że krem nie dał sobie rady na cerze mieszanej. Ewentualnie można by nakładać go rano, tylko po co, skoro i tak potrzebna jest warstwa SPF. Opakowanie bez zarzutu, dało się wydobyć produkt do końca, wydajność też w porządku. Zapach mi się podobał, ale jest mocno ziołowy co pewnie nie każdemu przypadnie do gustu.
    Zalety:
    Wady:
    • za małe nawilżenie
    PK1020
    1 sierpnia 2021 o 11:24
    Dobrze nawilża
    Multi naprawczy żel - krem do twarzy firmy Garnier to świetny krem nawilżający. Kojące działanie produktu odczuwa się już po jego pierwszym użyciu. Konsystencja żelu-kremu sprawia, że na skórze pozostaje przyjemne odczucie nawilżenia i odżywienia. Produkt jest bardzo wydajny. Zapach jest bardzo intensywny i z pewnością jest on dedykowany dla miłośników kosmetyków naturalnych.
    Zalety:
    • 1. dobrze nawilża i regeneruje skórę
    • 2. wydajny
    • 3. naturalny zapach