Kremy uniwersalne

AA Aloes, Sorbet dzienno-nocny nawilżająco-kojący 48h

AA Aloe Vera Extract Sorbet Dzienno-Nocny Nawilżająco-Kojący 50ml
AA Aloes
Oceanic Aloes 100% Aloe Vera Extract Hydro sorbet dzienno-nocny 48h nawilżająco-kojący 50ml

Iga152
    5 czerwca 2024 o 17:28
    Sorbet na dzień i na noc
    Moim zdaniem jest to dobry produkt na dzień, jest lekki, nawilżający, nie pozostawia tłustego filmy na twarzy i szybko się wchłania. Natomiast jeśli chodzi o stosowanie go na noc to moja skóra potrzebuje wiekszego nawilżenia niż on zapewnia. Zpach ma bardzo przyjemny, świeży. Jest zapakowany w słoiczek, dość szybko się kończy.
  • 7 marca 2024 o 9:07
    Super produkt
    Jeden z moich ulubionych produktów do pielęgnacji twarzy. Szybko się wchłania, super nawilża skórę, ma bardzo lekką i niezapychającą formułę. Nie podrażnia i nie uczula. Ma przyjemny delikatny zapach. Opakowanie jest łatwe w użyciu. Jest to produkt łatwo dostępny w drogeriach.
  • 3 marca 2024 o 11:09
    Przyjemny sorbet dzienno - nocny od AA :)))
    AA Aloes, Sorbet dzienno - nocny z aloesem jest jednym z moich ulubionych kremów! ❤️ Zapakowany w kartonik z wszystkimi czytelnymi informacjami w błękitnym kolorze z grafiką składnika głównego aloesu. Produkt odpowiedni dla wegan i wegetarian, przebadany dermatologicznie, pH neutralne dla skóry, wyselekcjonowane składniki, przebadany klinicznie, hipoteczny, nie testowany na zwierzętach. W składzie kremu znajdziemy: aloes, wyciąg z drzewa tarta, masło shea, betaina. Poręczny szklany słoiczek o standardowej pojemności 50 ml, PAO 6 miesięcy od momentu pierwszego otwarcia. Dodatkowo zabezpieczone w postaci banderoli. Konsystencja kremu jest lekka niczym sorbet jak sugeruje nazwa kremu, odpowiedni dla skóry suchej i wrażliwej, nadaje się do stosowania na noc i na dzień. Idealnie sprawdza się o każdej porze roku, dogaduje się z makijażem i podbija jego trwałość. Wystarczy niewielka ilość produktu aby skóra została nawilżona, zmiękczona, odpowiednio nawodniona, szybko się rozprowadza i natychmiast wchłania. Nawet mocno przesuszona cera, zaczerwieniona i zaniedbana szybko odzyska wigor i blask gdy stosujemy sorbet. Nie podrażnia skóry i nie uczula. Zapach jest bardzo przyjemny, delikatny i świeży. Wydajność zależy od intensywności stosowania u mnie wystarcza na miesiąc - półtorej stosowania dwa razy dziennie. Dostępność, cena i skład produktu na plus. Gorąco polecam ❤️
    Zalety:
    • spełnione obietnice producenta
    • delikatny subtelny zapach świeżości
    • przyjemna, lekka konsystencja
    • szklane opakowanie + kartonik
    • wszystkie niezbędne informacje dotyczące produktu zostały podane
    • standardowa pojemność 50 ml
    • PAO 6 miesięcy od momentu pierwszego otwarcia
    • produkt odpowiedni dla wegan i wegetarian
    • produkt przebadany dermatologicznie
    • neutralne pH
    • produkt nie testowany na zwierzętach
    • dobry skład
    • rodzima marka
    Wady:
    augsav
    4 grudnia 2023 o 13:02
    Nieciekawy finał
    Bardzo fajny na początku, nawet mój ulubiony- zaopatrzyłam się w kilka słoiczków na zapas, a zużyłam już z 8-10 na pewno. Po jakimś czasie zaczął mnie bardzo uczulać, do tego stopnia że wymagana była interwencja lekarska. Krem wywołał prawdopodobnie łojotokowe zapalenie skóry, konieczna była kuracja sterydami. Nie polecam alergikom.
    Zalety:
    • konsystencja, lekkość kremu
    • łatwość wchłaniania się
    • uczucie dobrego nawilżenia
    Wady:
    • wywołał silną reakcję alergiczną
    • nie najlepszy pod makijaż - rolował się na skórze
    • szybko się kończy
  • 12 września 2023 o 10:18
    Krem dobrze się wchłania
    Krem bardzo dobrze się wchłania , ma lżejsza konsystencję, przyjemny delikatny zapach.Skóra pozostaje miękka po użyciu , "nie kluszczy" się . Ja mam skórę suchą.Wiek 30+ Polecam