Balsamy do ciała

Gucci Rush 2, Body Lotion Balsam do ciała

• 13 lipca 2012 o 15:06
    Niby balsam ale jednak perfumy :D
    Kupiłam je całkowicie ,,w ciemno". Nie znałam zapachu a znalazłam w internecie dobrą cenę produktu. Zapach zachwycił mnie całkowicie od pierwszego psiknięcia. Szczerze powiedziawszy - szkoda mi używać go jako balsam :D Traktuję go jak perfumy i psikam się nim na bardziej wyjątkowe i te całkiem zwyczajne ,,wyjścia" :D Bardzo przyjemne i lekkie nuty zapachowe absolutnie nie męczą, a raczej uszczęśliwiają osoby wyczuwające zapach :D Używam tego produktu od: kilku dni Ilość zużytych opakowań: początek pierwszego
  • 16 września 2011 o 15:02
    Odważny
    Bardzo ładny zapach, nie narzuca się, jest wydajny i posiada wszystkie plusy zawarte w dobrych recenzjach poniżej :) Jedynie buteleczka nie jest zachwycająca, ale liczy się wnętrze. Zaoach przyprawia mnie o ciarki. Intensywny, ale w dobrym znaczeniu, wieczorowy, kobiecy, odważny - tak bym go opisała. Coś niesamowitego :) Cena nie gra tu roli. Bardzo go lubię i nie żałuję zakupu. Polecam wszystkim!
  • 3 sierpnia 2010 o 14:13
    BOSKI
    Zapach mnie ujął że postanowiłam go kupić...ma lekką konsystencję,szybko sie wchłania przynajniej u mnie :)no i zapach dosyć długo utrzymuje sie na skórze. Używam tego produktu od:od lata Ilość zużytych opakowań:1
  • 21 marca 2007 o 14:10
    Bardzo moj
    Podobnie jak numer 1 jest fenomenalny.Male opakowanie i dlatego smaruje nim tylko rece,zeby czuc zapach wokol siebie.Pachnie mocno i kazdy bedzie chcial Cie powachac.Zostawia uczucie bardzo miekkiej skory. Używam tego produktu od:2lat Ilość zużytych opakowań:3
    Sabbath
    15 listopada 2006 o 9:43
    Efektowne psinco
    Na szczęście nie kupiłam go, tylko dostałam. Na nieszczęście dostałam właśnie ten balsam, a nie coś innego w tej cenie. Ma ładne opakowanie. Prosta forma, soczysty kolor. Szkoda, że niezbyt poręczne... Zapach dość przyjemny, nie odrzuca mnie, ani też nie zachwyca. Nie wiem dlaczego wydawało mi się, że jeśli coś reklamuje się głównie ze względu na to, że należy do określonej linii zapachowej, to będzie pachniało dłużej, niż balsamy nie "należące" do niczego. Frajer ze mnie, nie? Zapach wystarcza na dojście do łóżka. No, może ciut dłużej, chyba, że mieszkamy w Wersalu ;) No i teraz kwestia pielęgnacji skóry, która nie pojawiła się wcześniej, bo po prostu wszelkie ewentualne nawilżenie i natłuszczenie skóry jakoś umknęło mojej uwadze... Mleczko jest miłe w użyciu, dobrze się wchłania, ale co mi z tego. Za tę cenę mogę sobie zapewnić większe przyjemności... Podsumowując: ładne, efektowne, względnie przyjemnie i nic... Nic poza tym! Używam tego produktu od: 5 miesięcy okazjonalnie Ilość zużytych opakowań: 1