Kremy z filtrem do twarzy

Clinique SPF 30 Mineral Sunscreen Fluid for Face Emulsja przeciwsłoneczna do twarzy

• 6 lutego 2022 o 15:10
    Jest naprawdę dobry, robi wszystko co trzeba, ale jest ciut tłusty i potrzebuje więcej czasu na wchłonięcie
    Jest naprawdę dobry, robi wszystko co trzeba. Świetnie nawilża, chroni, nadaje się jako baza pod makijaż jeśli macie cerę w kierunku suchej. Przy tłustej makijaż będzie się ślizgał. Formuła jest treściwa. Idealny po zabiegach z kwasami, nawilża, chroni, nie podrażnia i nie zapycha. Minusy? zostawia biały film na twarzy i jest ciut tłusty oraz potrzebuje więcej czasu na wchłonięcie. Myślę że jest Ok ale używałam lepszych. Kupiłam na szybko, bez czytania recenzji. Cena ... Jak na promocji jakiejś to jest ok ale myślę ze w tej cenie znajdzie się lepszy kosmetyk,
  • 8 listopada 2018 o 12:52
    ulubiony
    miałam już wiele kremów z filtrem i tylko jeden spełniał moje oczekiwania i został wycofany kilka lat temu. To była emulsja z spf 30 z firmy Nuxe w takiej samej buteleczce tylko brązowej. Ta emulsja jest jego godną zastępczynią. Mam cerę mieszaną z mocno przetłuszczającą się strefą T. Bardzo lubię jego lekką konsystencję. Nie bieli. Współgra z moimi wszystkimi podkładami. Nie pachnie tak ładnie jak wspomniana emulsja z Nuxe, ale ja odchodzę od kosmetyków perfumowanych i w tej chwili jest to dla mnie plus. Zapach tej emulsji mi nie przeszkadza i lubię go. Polecam jak ktoś jeszcze nie próbował
    Zalety:
    • kosystencja
    • działanie
    • skład
    Wady:
    W strefie wolnocłowej
  • 1 listopada 2016 o 18:21
    Bardzo dobry.
    Spodobał mi się. Wygodne opakowanie z kulką do mieszania w środku. Filtr jest bardzo komfortowy w noszeniu, nie tworzy na skórze praktycznie żadnej odczuwalnej warstwy (mam cerę normalno-mieszaną), w ogóle się nie świecił, właściwości miał jak dobry krem na dzień. Dlaczego nie kupię ponownie? Cena. Mój pełnowymiarowy egzemplarz dostałam w zestawie, w którym wiadomo cena łącznie jest atrakcyjniejsza niż ceny pojedynczych produktów. W lipcu i sierpniu, czyli faktycznie kiedy używam osobnego kremu z filtrem, nie byłam w stanie zużyć całego opakowania, a producent zaleca zużycie kremu w ciągu 6 miesięcy od otwarcia.