Serum pod oczy

Gal Serum pod oczy w kapsułkach żelatynowych twist off

e-ZikoApteka.pl
Gal SERUM pod oczy kapsułki 48szt.

• 31 lipca 2023 o 3:24
    Świetny produkt
    Bardzo lubię ten olejek pod oczy. Ma przyjemny zapach, dość lekką konsystencję (jak na olejek). Ładnie wygładza skórę pod oczami oraz na twarzy. Porcja w "rybce" jest o wiele za duża jak na jedno uzycie pod oczy. Jako że są to kapsułki twist off nie da się zostawić reszty porcji na później. Ja używam serum na noc na całą twarz, szyję i dekolt a resztą smaruję dłonie. Z racji olejkowej konsystencji używam serum na noc. Polecam
    Zalety:
    • Dziakanie- wygładza, nawilża i delikatnie natłuszcza skórę
    • Higieniczne kapsułki twist off
    • Naturalny skład
    • Przyjemny zapach
    Wady:
    • W jednej kapsulce- rybce jest duża ilość produktu i nie da się zostawić reszty na później. Można jednak od razu ją zużyć na twarz oraz ciało
  • 1 kwietnia 2022 o 15:52
    Polecam na noc!
    Zdecydowanie polecam na noc - serum jest tłuste, dobrze nawilżające, faktycznie lekko spłyca drobne zmarszczki, goi zmiany trądzikowe, powoduje, że bledną i są mniej widoczne. Jedna rybka wystarcza u mnie pod oczy, na całą twarz, szyję i dekolt, zatem bardzo wydajne. To też dobry kosmetyk do masażu twarzy! Wg mnie nie jest odpowiednie pod makijaż, nie wchłania się całkowicie nawet po długim czasie, zostawia zbyt tłustą warstwę pod jakikolwiek podkład, warto mieć to na uwadze.
    Zalety:
    • skuteczność
    • higiena i łatwość użytkowania
    • dobra cena
  • 6 marca 2022 o 14:13
    Mieszana uczucia
    Serum mocno olejowe zamknięte jest w kapsułkach. Jedna kapsułka to stanowczo za dużo na nałożenie tylko pod oczy, tak naprawdę wystarcza 1/4 kapsułki. Reszta albo do wyrzucenia albo do zużycia na inną partię ciała. Dla mnie duże lepsza by była wersja z pipetą - starczyłaby chyba na lata przy tej samej ilości produktu. Serum zostawia mocno tłustą warstwę pod oczami, trzeba je umieszczać dość nisko, inaczej migruje do oczu. Nawilża i uelastycznia. Zapach hm... rybio-zepsuty, natomiast szybko się ulatnia, więc nie stanowi to dla mnie problemu. Używam okazjonalnie, gdy skóra pod oczami jest przesuszona, ale ze względu na sposób aplikacji raczej do niego nie wrócę.
  • 12 kwietnia 2021 o 10:24
    naturalne, delikatne
    Mam delikatną skórę na twarzy, dlatego polubiłam się z tymi rybkami. Nie podrażniają, są naturalne i nie uczulają. Producent zapewnia, że dzięki zamknięciu w rybkach wszystkie właściwości są zachowane aż do aplikacji. Zapach ma naturalny, mi nie przeszkadza. Produktu w rybce jest za dużo jak na okolice oczu, dlatego rozprowadzam go na całą twarz jako serum. Sprawdza się super na stany zapalne i trądzik - widocznie wykazuje właściwości łagodzące i wyciszające, a także przyśpiesza nieco gojenie :)
    Zalety:
    • nie uczula
    • łagodzi stany zapalne
    • naturalny
    • tani
    Wady:
    • niedostępny stacjonarnie w moim mieście
  • 1 kwietnia 2021 o 14:49
    Rybeczki :)
    Używam tego serum od dwóch tygodni. Widzę lekkie rozjaśnienie pod oczami, kapsułki fajnie nawilżają tą delikatną skórę. Zapach mi nie przeszkadza. W sumie nawet trochę go polubiłam :) Przez kilka pierwszych dni podrażniał mi oczy ale już na szczęście mam z tym spokój. Objętość kapsułki pozwala na rozprowadzanie pod oczami ale ja używam również na dłonie i widzę, że skóra na nich też uległa poprawie.
    Zalety:
    • stosunek cena-jakość
    • nawilżenie
    • delikatne rozświetlenie
    Wady:
    • z początku podrażniało oczy

Zobacz także inne Serum pod oczy