![L'Oreal Paris, Revitalift Filler, Serum pod oczy z 2,5% [kwas hialuronowy + kofeina]](https://static.wizaz.pl/media/cache/500x500/kwc/product/6/2/62928d07582e3.png)
7 HIT!
80 % kupi ponownie
Zdjęcia recenzentek
Zgłoś do moderacjiPierwsze serum pod oczy z kompleksem 2,5% czystego kwasu hialuronowego i kofeiny. Czysty kwas hialuronowy wspomaga intensywne nawilżenie i redukcję zmarszczek wokół oczu, a czysta kofeina pomaga zredukować cienie pod oczami. Formuła została wzbogacona o niacynamid i witaminę Cg – te substancje aktywne pomagają rozświetlić skórę pod oczami, zapewniając odświeżony wygląd.
Serum posiada potrójny, metalowy aplikator, który zapewnia chłodzący masaż i pomaga zmniejszyć obrzęki na powiekach. Bez substancji zapachowych.
Efekty? Natychmiast: Skóra wokół oczu jest widocznie nawilżona, a oczy wyglądają na bardziej wypoczęte. Po 2 tygodniach: Zmarszczki pod oczami są wygładzone. Cienie pod oczami są widocznie zmniejszone. Po 6 tygodniach: zmarszczki wokół oczu są zredukowane (-21%)*. 92% kobiet poleciłoby ten produkt**.
*Ocena kliniczna, 81 kobiet po 6 tygodniach. **Test samooceny, 81 kobiet, 6 tygodni.
Cechy produktu
Recenzje 661
22 września 2023, o 12:48
22 września 2023, o 08:32
Koi i nawilża

Jak w tytule, pielęgnuje okolice oczu i jest to efekt dość widoczny. Czasami zdarzało mi się wstawać z rana z opuchniętymi powiekami, z jakimiś zasinieniami (cieniami) pod oczami. Przy tym serum tego problemu nie zauważyłam, fajnie nawilża strefę wokół oka. Stosuje rano i wieczorem. Opakowanie na duży plus, bardzo higieniczne. Szata graficzna miła dla oka. Zapach obłędny, bardzo lubię kosmetyki tej marki. Dla mnie bomba :)
20 września 2023, o 19:52
20 września 2023, o 10:55
Używa produktu od: próbka
Wykorzystała: jedna próbka
Innowacyjne serum

Serum zamknięte jest w szklanej buteleczce , z pipetą ,która ułatwia masaż ,dzięki zastosowaniu aplikatora z potrójnymi metalowymi kulkami
Jest to trochę lepki żel , który przyjemnie chłodzi i szybko się wchłania mimo swojej konsystencji
Przy dużym stosowaniu zauważyłam ,że moje cienie i zmarszczki pod oczami są mniej widoczne a skóra jest przyjemnie nawilżona
20 września 2023, o 00:27
Rozświetlone spojrzenie

Miałam przyjemnosc testować skinflooding z L'oreal i był to jeden z najprzyjemniejszych testów ever! Ba, zapewniam Was, że na testach się nie skonczy, bo nie tylko ten trend ale też i testowane kosmetyki zostaną że mna na dłużej!
Jednym z testowanych kosmetykow było serum pod oczy. Czy skóra stała się jędrniejsza? Tak! Czy oczy nabrały blasku? Tak! Czy cienie znikły? No.... całkowicie to może nie, ale różnica przed i po jest ogromna!
Serum początkowo pozostawia uczucie delikatnego ściągnięcia, ale jak tylko produkt się wchłania, to uczucie znika.
Za cudowne rozwiązanie uznaje "podajnik" z małymi metalowymi kuleczkami. Nie dość że ogromnie ułatwią to nakładanie produkty w bardziej higieniczny sposób, do do tego te kuleczki przyjemnie chłodzą skórę wokół oczu.
Bardzo dobry produkt. Prawdę mówiąc zaskoczylo mnie, jak ogromnie go polubiłam!
18 września 2023, o 23:56
dobry nawilżacz

kosmetyk super nawilża okolicę oczu. jest delikatne w swojej konsystencji (niczym woda) szybko się wchłania. CIekawy sposób apilkacji, malutkie i zimne kuleczki rozmasowują skórę pod oczami. zimne kulki rozmasowują zwłaszcza rano opuchniętą skórę, dając uczucie schłodzenia skóry. jeśli chodzi o rozświetlenie skóry to nie zauważyłam u siebie roznicy
18 września 2023, o 21:29
Regeneruje i wygładza

Serum posiada aplikator z zamkniętymi trzema metalowymi (chłodzącymi) kuleczkami, które masują skórę pod oczami i rozprowadzają produkt. To idealny sposób na pozbycie się opuchnięcia rano i rozbudzenie skóry. Bardzo lubię takie aplikatory więc dla mnie to na plus. Serum to bardzo dobrze nawilża i rozświetla skórę. Konsystencja jest bardzo lekka, bezbarwna i dobrze się wchłania, dodatkowo serum jest bezzapachowe.
Podsumowując, jestem bardzo zadowolona z tego produktu.
18 września 2023, o 20:47
Serum na zadania specjalne

Serum pod oczy zawiera kwas hialuronowy i kofeinę. Jest to świetny duet do walki z cieniami i efektem zmęczonych oczu. Po kilku tygodniach stosowania widać różnicę w wyglądzie twarzy. Cienie są zredukowane, skóra wokół gladsza i bardziej nawilżoną.
Serum ma wygodny aplikator, który daje efekt chłodzenia i jest bardzo wygodny. Produkt warty wypróbowania.
18 września 2023, o 19:57
Magiczne serum pod oczy

Jest to idealne serum pod oczy dla każdego.
Bardzo podoba mi się forma aplikacji, w postaci potrójnego aplikatora, którym można wykonać chłodzący masaż.
Plusy:
✅Aplikator,
✅Szybko się wchłania,
✅Intensywne nawilżenie,
✅Wygładzenie,
✅Zmniejszenie cieni pod oczami,
✅Wypełnienie drobnych linii wokół oczu,
✅Rozświetlenie skóry,
✅Przyjemny zapach,
Warto przetestować
Polecam
4 /5
18 września 2023, o 19:04
Serum zmniejsza poranna opuchliznę

Serum Loreal z kwasem hialuronowym oraz kofeina posiada metalowy aplikator, który zmniejsza poranna opuchliznę. Masaż wykonany aplikatorem powoduje lepsze ukrwienie okolicy oka, przez co skóra wydaje się być bardziej nawilżona oraz rozświetlona. Szklana przezroczysta butelka pokazuje ilość zużytego produktu.
18 września 2023, o 18:23
Wykorzystała: jedno opakowanie
- Opakowanie: 5
Ulubione serum w wątpliwym opakowaniu

Zacznę od najważniejszego: czyli aplikator. Z jednej strony jest niesamowicie wygodny, dozuje idealną ilość produktu, jest przyjemnie chłodny i zapewnia delikatny masaż - po ciężkiej nocy rozwiązanie idealne, ALE! Niestety z każdą kolejną aplikacją dostają się do środka (chyba) fragmenty naskórka i płyn robi się mętny. Widać gołym okiem, że coś w nim pływa. Auć. Dlatego już sobie postanowiłam, że następnym razem przeleję je do innej buteleczki, bo ogólnie bardzo je polubiłam.
Jako chyba jedyne serum z kofeiną nie powoduje u mnie wysypu krostek - a to już dla mnie ogromny plus i zielone światło. Nie rozjaśnia cieni - bo te wynikają u mnie z budowy oka, ale na pewno redukuje efekt ciężkich, zaspanych powiek oraz zmniejsza obrzęk - nic więcej do szczęścia mi nie trzeba :D Jest bezzapachowe i na pewno kupię je ponownie.
18 września 2023, o 13:17
- Opakowanie: 5
Bardzo fajny. Ulubiony z czałej seri

Bardzo fajny sposób aplikowania produktu. Nigdy wcześniej nie spotkałam się z takim aplikatorem. Fajnie koi i masuję tą cienką okolicę pod okiem. Sama formuła w sobie jest lekka przyjemna. Nie czuję suchości pod okiem. Czy redukuje cienie? Nie powiedziałabym jednak dla nawilżenia fajnie go mieć
produktów4
recenzji6