Serum pod oczy

Bielenda Skin O3 Zone, Ozonowy roll-on pod oczy dotleniająco-nawilżający

HOBB
Bielenda Ozonowy roll-on pod oczy dotleniająco-nawilżający

• 17 lutego 2025 o 11:42
    Przyzwoity
    Zużyłam jedno opakowanie, czy kupię ponownie? Nie zniechęcił mnie ani nie porwał, mogłabym go kupić ponownie. Aplikator w postaci kuleczki jest zimny/chłodny zawsze, nawet gdy krem nie jest trzymany w lodówce co jest plusem dla mnie ponieważ często mam opuchnięte oczy i okolice oczu. Delikatne schłodzenie kuleczką podczas aplikowania i wklepanie palcem produktu zmniejsza opuchliznę. Lekko nawilża, zostawia lekko lepką warstwę sprawdza mi się to pod makijaż, korektor i cienie do powiek fajnie z nim współpracują i tworzą wytrzymałą warstwę, która nie jest ciastkiem i jest lekka. Makijaż nie zbiera się w zmarszczkach dzięki niemu, nie tworzą się suche skórki. Po zużyciu całego opakowania nie odczułam jakiejś poprawy skóry pod oczami, jak dla mnie produkt ma swoje doraźne fajne działanie tylko po nałożeniu.
    Zalety:
    • Chłodząca kuleczka
    • Lekka konsystencja
    • Sprawdza się pod makijaż
    Wady:
    • Pozostawia lekko lepką warstwę, pod makijaż się sprawdza, bez makijażu może być trochę irytujące.
  • 12 listopada 2024 o 19:13
    Ulga z rana
    Szukałam czegoś co nawilży mi skórę pod oczami. Znalazłam właśnie ten produkt. Jeśli chodzi o opakowanie jest wygodne do trzymania. Z rana roller jest zimny i daje uczucie chłodu, pomagając pobyć się opuchlizny. Niekoniecznie dobrze nawilża, ale daje uczucie ulgi.
    Zalety:
    • przyjemnie chłodzi
    • redukuje opuchliznę
    Wady:
    • słabo nawilża
  • 15 września 2024 o 12:19
    Nic nie robi
    Kosmetyk, który służy jedynie do miziania po skórze. Bielenda już od dawna mam wrażenie przestała produkować tak dobre kosmetyki, jak to było kilka lat temu. Teraz leci po prostu sama masówka, kilka serii produktów uchodzi w podobnym terminie, aż nie wiadomo, po co sięgnąć. Lubię różnego rodzaju sera pod oczy, a to zainteresowało mnie dodatkowo metalowym aplikatorem, który całkiem przyjemnie masuje skórę wokół oczu. Dzięki temu mogę zmniejszyć opuchliznę po nieprzespanej nocy. I to chyba jedyna największa zaleta produktu. Serum jest leciutkie, szybko się wchłania, ale nie nawilża suchej skóry. Nie wpływa też znacząco na ogólny stan skóry. Na pewno nie zredukuje widoczności cieni, bo tego nie zrobi żaden kosmetyk. Minęło po roku od otwarcia, czyli tyle, ile jest w PAO i już można stwierdzić, że to serum jest do niczego. Nie wiem skąd te zachwyty, ale mogę się domyślać ???? Serum rzeczywiście jest bardzo wydajne i ciężko zużyć całe w terminie. Dla mnie niestety jest to produkt typowo dla nastolatek, które de facto nie potrzebują takich kosmetyków w codziennej pielęgnacji.
  • 23 lipca 2024 o 7:40
    Niestety nie jest to produkt dla mnie….
    Jestem mocno zawiedziona tym produktem u mnie kompletnie nie zdał egzaminu:( Opakowanie jest świetne, cena również zachęca ale samo wnętrze kompletnie do mnie nie przemawia. Efekt chłodzenia jest świetny, bardzo mi to podpasowalo jednak produkt szczypie mnie w oczy jak i również okolica wokół nich jest podrażniona, formuła jest średnia, spodziewałam się jednak po tej marce czegoś lepszego! Nie zauważyłam żadnych pozytywnych efektów tego produktu, niestety totalny bubel :( Widać, że produkt jest wydajny, zapach również mi odpowiada ale uważam że kompletnie nie spełnia swojej funkcji o której zapewnia nas producent
  • 11 czerwca 2024 o 14:47
    Średniak w super opakowaniu
    Skusiłam się na ten roll-on, ponieważ bardzo lubię taki sposób aplikacji produktów pod oczy. Samo działanie produktu uważam za średnie. Mam dosyć suchą skórę pod oczami i niestety nie czuję takiego nawilżenia jakiego bym oczekiwała. Krem po zastosowaniu zostawia lepką warstwę na skórze, ale mimo to, pojawia się uczucie "ściągnięcia". Sposób aplikacji jest super, kuleczka się nie zacina, produkt rozkłada się równomiernie, więc za to duży plus. Wykorzystam do końca, ale raczej nie kupię ponownie.
    Zalety:
    • Sposób aplikacji
    Wady:
    • Lepka warstwa
    • Efekt ściągnięcia skóry

Zobacz także inne Serum pod oczy