Serum do włosów

Palmer's Coconut Oil Formula, Coconut Oil Deep Conditioning Protein Pack Kuracja proteinowa do włosów z olejkiem kokosowym

• 10 stycznia 2018 o 19:24
    Fajna
    Była moja ulubiona dopóki nie użyłam wersji z oliwą z oliwek (lepiej działa na moje włosy). Ta też jest bardzo przyjemna, bardzo fajnie działa - kupiłam ją bo miałam świetne doświadczenia z szamponem z tej serii. Nawilża i dociąża włosy, odżywia i nabłyszcza. Nie podoba mi się opakowanie saszetka, nie lubię takich opakowań, są bardzo niewygodne - po otwarciu produkt wysycha i ogólnie trzeba szybko go zużywać. Bardzo polecam wersję z oliwą z oliwek.
  • 5 grudnia 2017 o 22:36
    Niezła
    -na włosach pozostaje warstwa, moje są suche, więc w niczym to nie przeszkadzało, ale jeśli ktoś ma normalne/przetłuszczające się, może być kiepsko, -dość droga jak na jedno użycie, Palmers to jednak nie jest jakaś wyszukana marka (w sensie, że do włosów), a wychodzi jak marka "włosowa" z najwyższej półki, -ciężko się otwiera, nożyczki konieczne, -trochę sprawia, że włosy wyglądają jak mokre, -po kilku dniach (rzadko myję włosy) nie są tłuste, ale końcówki układają się w strąki - nic, tylko umyć... -brak większej pojemności, gdyby komuś się kosmetyk spodobał, powinien mieć możliwość kupienia większego opakowania za korzystną cenę, -/+ trzeba lubić zapach kokosa, dla mnie może być, pachnie nią nie tylko maska, ale i włosy i to kilka dni, bardzo intensywnie, -/+ maski w saszetce jest dosyć dużo, może komuś wystarczy na 2 razy (a może i więcej?), ja mam długie kręcone włosy, które są dosyć chłonne, więc zużyłam na raz, -/+ długo trzeba trzymać na włosach, 20-30 minut, mnie to nie przeszkadza, bo i tak nakładam i idę poleżeć w wannie, więc każdą tyle trzymam, -/+ konsystencja gęsta, ale udziwniona, mam wrażenie, że taka "kokosowa", o nierównej fakturze, jakby były w niej wiórki, +gęsta konsystencja, nic z włosów nie spływa, +włosy są dobrze odżywione, nawilżone, przyjemne w dotyku Nie jest to zła maska, ale ja niekoniecznie chcę aż tak kokosowo pachnieć. Co prawda usłyszałam nawet komplement, że ładnie pachną mi włosy, ale to mnie nie przekonuje. W cenie 11 zł za użycie mam dobrą maskę za 40-60 zł w tej samej cenie.
  • 8 kwietnia 2017 o 10:00
    Piękny zapach, dobre działanie
    Uwielbiam kokosy, dlatego bez zastanowienia kupiłam tę maskę. Jeśli chodzi o działanie, to nie jest to wybitna maska, ale na pewno dobrze nawilża i odżywia. Włosy są miękkie i miłe w dotyku, nie mogę się wypowiedzieć na temat długotrwałych efektów bo nie stosuję jej regularnie. Zapach super, utrzymuje sie na włosach. Naprawdę dużym minusem jest opakowanie- saszetka. Zupełnie niepraktyczne, dla mnie jedna saszetka spokojnie wystarcza na kilka użyć. Trzeba wtedy spinać saszetkę jakiś klipsem albo spinaczem, ale nadal to kiepskie rozwiązanie. Mam zwykle parę masek, których używam na zmianę i zanim przyjdzie znowu kolej na Plamers, maska trochę przeleży w nieszczelnym opakowaniu. Przyznaję, że mimo iż działanie mi odpowiada, to opakowanie trochę zniechęca. Lubię wracać do kosmetyków, a ten trzeba zużyć jak najszybciej.
    Drogeria Super-Pharm
  • 2 października 2016 o 12:50
    Jedna z lepszych !
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Maska... myślałam że będzie jak każda.. a tu takie miłe zaskoczenie.. ! Plusy: * konsystencja ( nie jest rzadka ani gęsta- czyt. AKURAT) * ZAPACH <3 naaa wielki plus.. ++++ pachnie pięknie kokosem :) * włosy po niej miękkie, odżywione, końcówki widocznie nawilżone.. nie puszą się ale też nie są "przyklapnięte" Minusy: - widziałam ją tylko w hebe :( i tylko w saszetkach..więc trzeba trochę tego nakupić.. - cena.. 11zł bez promocji za jedną saszetkę ..( raz udało mi się ją kupić za 7zł w promocji )