Pudry do twarzy

Vipera Art of Color, Puder Collage

Nasi użytkownicy zostawili 40 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 4 czerwca 2017 o 12:35
    Niedoceniona, Polska firma
    Viperę trudno jest dostać- więc gdy miałam tylko okazję kupić coś z tej firmy, nie omieszkałam z niej skorzystać. Posiadam kolo 405- collage neutralize red. Puder ma fajne, dobrej jakości opakowanie, szkoda tylko że nie ma lusterka. Kolor jest na szczęście jasny, ale brązowe plamki mogą delikatnie przyciemnić. Co mnie najbardziej zaskoczyło, to jego wyśmienita jakość, porównywalna do pewnego wysoko półkowego pudru. Utrzymuje się na twarzy cały dzień- rzeczywiście delikatnie kryje zaczerwienienie cery, ale nie należy się tu spodziewać nie wiadomo jakiego efektu. Doskonale przykrywa rozszerzone pory. W związku z tym że mam cerę mieszaną, akurat w okolicach rozszerzonych porów skóra się mocniej przetłuszcza, a ten puder daje efekt photoshopa- wygładza powierzchnię skóry. Utrzymuje nawet tańsze podkłady w dobrym stanie do końca dnia. Jestem w szoku, że puder za nie duże pieniądze daje taki efekt- naprawdę nie warto przepłacać!
    Zalety:
    • Działanie al a photoshop, utrzymywanie podkładu w idealnym stanie, dołączony puszek do opakowania, wydajność produktu
    Wady:
    • Jego dostępność- internet albo bardzo niewiele drogerii, brak lusterka
  • 21 grudnia 2013 o 14:13
    mój naj Tekst:
    Pudry od Vipery należą do moich ulubionych kosmetyków. Według mnie ten puder bije na głowę wszystkich najdroższych producentów. Ten puder za śmiesznie niską cenę jest rewelacyjny. Jakość zdecydowanie przewyższa wartość, jaką musimy zapłacić! Ale do rzeczy: Plusy: - Puder doskonale matuje skórę, bez względu czy pełni rolę wykończenia dla fluidu, czy też nakładam go bezpośrednio na nawilżoną kremem cerę. - Kosmetyk jest bardzo trwały, utrzymuje się do 5h bez poprawek. - Nie zapycha; nie powoduje również reakcji alergicznych skóry; nigdy mnie nie uczulił, ani nie spowodował wyprysków; jest delikatny i nadaje się doskonale do cery wrażliwej; - cera jest gładka i wygląda zdrowo; nie ma efektu "tapety", nawet jeśli nałoży się troszkę więcej; - duży wybór odcieni; mam jasną cerę i bez problemu znalazłam "swój" kolor 506. Minusów nie dostrzegłam! Tani, wygodny i skuteczny produkt, czego chcieć więcej ? Używam tego produktu od: 2-3 lat Ilość zużytych opakowań: wiele...
  • 3 listopada 2013 o 3:00
    Dobry
    Swietny, wygładza twarza, nie jest wyczuwalny ani widoczny. Lekkim minusen są te drobinki, na szczęście są naprawdę prawie niewidoczne. Swietny do poprawek, długo się też utrzymuje, skóra jakby nabiera po nim blasku, życia, nowego, zdrowego kolorytu. Bardzo go lubię. Używam tego produktu od: miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno
    suzeta
    1 czerwca 2013 o 21:37
    jakosc za rozsadna cene
    Bardzo fajny brazer. Ladnie sie rozprowadza. Nie robi plam. Ma fajne drobinki. Pachnie ladnie. Jest tani i meeega wydajny. Opakowanie nie zachwyca. Za to zawartosc jak najbardziej. Calkiem trwaly. Polecam.
  • 11 września 2012 o 18:53
    rozczarowanie
    Zachęcona opiniami na wizażu kupiłam ten puder niestety u mnie się nie sprawdził jest za ciemny żeby oprószyc cała twarz ale za jasny jako bronzer ,szybko znika.. próbowałam na kilka sposobów ,,polubic\'\' sie z nim jednak nic z tego nie wyszło.Więcej go nie kupię. Używam tego produktu od: tygodnia Ilość zużytych opakowań: 1 zaczęte