Mydła

Fa Coconut Milk, Caring & Fresh Bar Soap with Coconut Extract Mydło w kostce z ekstraktem z kokosu

• 22 marca 2019 o 7:04
    Wyrzuciłam
    Nie czuć w ogóle kokosa a jedynie typowy mydlany zapaszek. Mocno się pieni ale okrutnie wysusza skórę dłoni. Ciała nie odważyłam się umyć tym mydłem, bo na ogół mam suchą skórę. Musiałam wyrzucić bo do niczego się nie nadawało.
    Zalety:
    • Intensywna piana
    • Dostępność
    Wady:
    • Słaby zapach
    • Wysusza
    Summer
    16 listopada 2018 o 21:33
    Słaby zapach
    Kupiłam to mydło, bo miało pachnieć kokosem - uwielbiam jego zapach. Niestety, jest on tutaj bardzo słabo wyczuwalny, trzeba kostkę lub namydloną skórę przystawić do samego nosa, żeby cokolwiek poczuć. Pieni się dobrze, ale jest takie jakby suche, może po prostu twarde. Kostka ma nie najlepszy kształt - takie wyżłobienia, które ładnie wyglądają, ale powodują, że źle leży w dłoni. Oczyszcza skórę skutecznie, ale trochę ją wysusza.
  • 25 kwietnia 2018 o 8:26
    Najlepsze
    Jestem fanką mydeł w kostce. Tym razem skusiłam się na mydełko Fa. Bardzo przyjemnie pachnie kokosem, mocno się pieni i wspaniale oczyszcza moje ciało. Nie wysusza mojej skóry i nadaje jej ładny zapach. Po kąpieli moja skóra nie jest sucha jak papier i szorstka tylko jedwabiście gładka i elastyczna. Mydło jest mega wydajne i starcza na długo czas. Efekty stosowania tego mydełka widoczne sa już po kilku dniach.
  • 11 kwietnia 2018 o 14:54
    mocno przeciętne
    Nie polecam. Mydło bardzo szybko się zużywa, a jest przy tym tępe, niezbyt dobrze się pieni. Zapach niemal szarego mydła. Czuć odrobinę kokosa. Niewydajne.
  • 3 grudnia 2017 o 15:58
    Gdzie podział się kokos?
    Na mydełko Fa (siabada ;-)) skusiłam się głównie z powodu kokosa. Bardzo lubię takie zapachy w kosmetykach. Kupiłam od razu 4-pak w Biedronce. Jednak po otwarciu mydła zawiodłam się, bo nie czuję w nim ani odrobiny kokosa. Mydło ma zapach... mydła. Nic powalającego. Szkoda. Owalny kształt, dobrze leży w ręce. Dobrze się pieni i myje. Zostawia osad, wiadomo. Ja używam go wyłącznie do mycia rąk. Wysusza, ale ja nie mam wielkich wymagań dla tego rodzaju mydeł. Skład słaby. Kostka okropnie rozmięka i brudzi mydelniczkę. Jest przez to niewydajna. Nie pęka podczas używania. Cena niska. Dostępne wszędzie. Zostały mi jeszcze 2 sztuki i więcej już nie kupię.