Wody toaletowe damskie

Jette Joop Jette EDT

Nasi użytkownicy zostawili 17 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 6 sierpnia 2009 o 22:26
    Ładne...Mega ulotne
    Te perfumy usilnie mi się kojarzą z czymś - i nie wiem z czym (ostatnio często mi się to zdarza; no cóż, testuję zapachy od lat kilkunastu, a pamięć już nie ta:D ). Do rzeczy: to chyba najdelikatniejszy i najbardziej ulotny zapach, z jakim miałam do czynienia. Należy się nimi - dosłownie - zlać od stóp do głów, i tak kilkakrotnie w ciągu dnia, do upadu:D Z przerażeniem patrzę na tempo ubywania płynu w ładnej flaszeczce, choć jak każda posiadaczka kolekcji perfum przekraczającej granice zdrowego rozsądku:D, lubię perfumy zużywające się szybko i bez marudzenia:) Bardzo delikatny, ale śliczny, słodki zapach, jest w nim gruszka i tak jak jednej z Recenzentek, faktycznie kojarzy mi się z Lacoste. Jest niesamowicie przyjemny w noszeniu, tylko ta ulotność...Zalecam nabywanie w niskiej cenie i dużej pojemności:) Używam tego produktu od:kilku dni Ilość zużytych opakowań:nie do uwierzenia, ale spora część 50 ml
  • 17 lipca 2008 o 15:55
    Dobry dla mojej mamy
    Moja mama uwielbia kwiatowe perfumy i ten byłby w sam raz dla niej ;). Ta kompozycja wcale nie jest owocowa to typowy kwiatowy zapaszek, ktory kompletnie sie nie rozwija. Od poczatku do konca czuje jeden kwiat- konwalie, ktorej nie ma nutach zapachowych no i moze troche gruszki, ale w tak malym stopniu, ze nie osmieliłam sie napisac, ze jest owcowy. Całosc kiepska i trzyma sie dosc blisko skory, ale mimo tych wad chyba kiedys kupie ten zapach mamusi, bo ona uwielbia takie zapaszki:D. Używam tego produktu od:testy Ilość zużytych opakowań:...
  • 11 lipca 2008 o 18:00
    Jestem zachwycona.
    Pierwszy raz zobaczyłam ten produkt w Internecie. Bardzo spodobała mi się buteleczka i chciałam poznać zapach. W kilku drogeriach niestety nakład się wyczerpał, ale to tylko wzmogło moją chęć posiadania go i zamówiłam w ciemno. Nie żałuję. Zapach jest jak stworzony dla mnie. Nie za słodki, nie za duszący, a subtelny, delikatny i zmysłowy. Bardzo lubię używać go w letnie wieczory. Polecam. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: 2
  • 31 maja 2008 o 8:52
    Ooo tak!
    Kocham te perfumy. Dostałam je na urodziny od kolegi i nie wiem jak on to zrobił, ale trafił w dziesiątkę. Zakochałam się w tym zapachu jakbym całe życie na niego czekała :). Jest idealny na wieczór. Taki subtelny i delikatny. Mogłabym mieć na sobie tylko ten zapach każdego dnia, bo nic więcej nie potrzebuję, żeby czuć się fantastycznie. Używam tego produktu od: kilka miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1
  • 11 lutego 2008 o 15:01
    Już tak nie koloryzujmy... ;)
    Nie. Ani on "intymny", ani "dający poczucie wolności", ani "uwodzicielski", ani "romantyczny". Co pozostaje po odjęciu tych określeń? "Owocowy". No... w sumie też nie do końca... Bardziej przychyliłabym się do określenia "o zapachu dziecięcego mydełka owocowego", ale tego w opisie producenta niestety nie ma ;) Trzyma się lękliwie blisko skóry i jest tak mizerny i wątlutki, że aż dziw, że udało mu się wytrzymać te 2-3 godziny. Nic ciekawego z tego Jette... Może na dwunastolatce ten zapach byłby uroczy, ale wówczas i tak będzie tylko zapachem a nie perfumami. Używam tego produktu od: kilka podejść Ilość zużytych opakowań: mój flakonik 30ml poleciał z zamiarem uszczęśliwienia na siłę kogoś innego