Wody toaletowe damskie

Gucci Flora by Gucci, Gorgeous Gardenia EDT

Nasi użytkownicy zostawili 22 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 2 lipca 2024 o 11:16
    Gucci
    Gucci Flora Gorgeous Gardenia to zapach, który zdecydowanie przyciąga uwagę swoją kwiatową kompozycją. Dla mnie jednak okazał się zbyt intensywnie kwiatowy, dlatego oceniam go na 4 z 5. Otwarcie jest bardzo słodkie i kwiatowe, dominują nuty gardenii i plumerii, które są naprawdę mocne. Mimo że zapach jest pięknie skomponowany, dla mnie jest nieco przytłaczający i nie do końca w moim stylu. Muszę jednak przyznać, że trwałość jest imponująca – zapach utrzymuje się na skórze przez cały dzień. Jeśli ktoś lubi intensywne kwiatowe perfumy, Gucci Flora Gorgeous Gardenia na pewno przypadnie mu do gustu. Dla mnie jednak ten zapach okazał się zbyt mocny i nie planuję zakupu ponownie.
    W strefie wolnocłowej
  • 11 marca 2022 o 9:20
    Letnie kwiaty
    Zapach jest obłędny i bardzo elegancki nie oczywisty i nie pospolity. Bardzo dobrze sprawdza się na skórze, długo utrzymuje zapach i aplikuje się go również przyjemnie. Jeden flakonik ma ponad rok, i uśywm go od marca do końca lipca bardzo dobry produkt wiosenno letni. nie nudzi się.
  • 1 sierpnia 2021 o 10:19
    Moc gardenii
    Mocny, intensywny zapach, kwiatowy z dodatkowymi nutami. Ciekawy, nie pospolity. Na pewno gdy poczuje się go raz, nie zapomni się tego zapachu. Słodki i ostry. Ciężko określić. Nie jest pudrowy. Może dla mnie odrobinę zbyt słodki. Robi wrażenie, często zapachy są podobne, ale ten jest oryginalny. Długo utrzymuje się na skórze. Buteleczka ładna. Cena dość wysoka.
    Zalety:
    • intrygujący
    • oryginalny
    Wady:
    • może odrobinę zbyt słodkie
  • 10 lutego 2021 o 11:22
    Gdyby nie ta trwałość...
    Jak sama nazwa wskazuje są to perfumy kwiatowe, ale z dodatkiem... No właśnie czego? Niby słodyczy, niby ostrości. Na pewno nie można przejść obok tych perfum obojętnie. Niestety na mnie zapach utrzymuje się dość krótko jak na perfumy za tę cenę. Po pierwszym flakonie powiedziałam sobie, że nigdy więcej, bo szkoda kasy, ale są tak urzekające, że kończę już 2 flakon.
    • wygląd flakonu
    Wady:
    Rozaen
    14 marca 2019 o 11:43
    Przyjemne...
    Przy pierwszym użyciu odrzuciła mnie cukrowa słodycz. Kolejne testy utwierdziły mnie w przekonaniu, że kto ocenia zapach po jednorazowym romansie, nic o nim nie wie. Z czasem bowiem stężenie słodyczy maleje. Na pierwszy plan wychodzi aromatyczna gruszka i słodkie kwiaty. W tle czai się paczula. Ładne, kobiece perfumy. Na wiosenne dni i letnie wieczory. Trwałość dobra. Polecam testy (kilkukrotne).