Acetony i removery do paznokci

bebeauty Protect, Lacquer Remover Zmywacz do paznokci, natłuszczająco-ochronny

Nasi użytkownicy zostawili 52 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Netili
    11 maja 2025 o 18:55
    Dobrze zmywa nawet ciemne kolory
    Zmywacz do paznokci z olejem kokosowym marki Bebeauty kupiłam w Biedronce, może zacznę od tego że produkt ten nie śmierdzi jak typowy zmywacz do paznokci ani nie drażni w oczy mogłabym nawet rzec że jest znośny i ma miły akcent zapachowy, dodam także że jest zamknięty w opakowaniu z pompką, więc możemy dozować odpowiednią jego ilość, co do działania dobrze zmywa nawet ciemne kolory lakieru bez mocnego pocierania, wystarczy na chwilę przyłożyć wacik aby wszystko zeszło, ponad to nie wysusza ani nie niszczy płytki paznokcia, od teraz będę kupować tylko ten zmywacz, z mojej strony jak najbardziej polecam.
    Zalety:
    • Dobrze zmywa nawet ciemne kolory lakieru
    • Nie niszczy ani nie wysusza płytki paznokcia
    • Opakowanie z pompką
    Wady:
  • 13 marca 2025 o 11:49
    Dla moich ciemnych lakierów okazał się zbyt słaby.
    Kupiony oczywiście w biedronce, gdy nie znalazłam wersji z acetonem, której używam od dawna. Zapłaciłam wtedy około 7 zł. No i od razu poczułam różnicę w zmywaniu lakieru. Muszę przytrzymywać wacik dłużej, więcej trzeć, niż z acetonową wersją zmywacza. Z jasnymi kolorami radzi sobie bez większych problemów, schody zaczynają się dopiero przy ciemnych i brokatowych lakierach. Zmywacz rozmazuje ciemne kolory na skórę, obojętnie, czy to czerwony kolor, indygo czy czarny. Zawsze zostawały mi jakieś niedomyte resztki. Z brokatami i innymi drobinami też trzeba się namachać, żeby choć trochę je ruszyć. Oprócz najważniejszego, czyli działania, cała reszta jest ok. Pompka działała bezproblemowo, zmywacz nie śmierdział nadmiernie - wyczuwałam jakieś cytrynowe nuty. Nie zniszczył mi paznokci, ani skóry naokoło. Podsumowując, trochę poległ. Irytował mnie swoim nie-działaniem, bo jednak częściej używam intensywnych kolorów. Zużyłam go zmywając jasne lakiery, odżywki itp. Do zadań specjalnych kupiłam wersję z acetonem, jak tylko ją spotkałam.
  • 9 marca 2025 o 16:13
    Tani i niezawodny zmywacz do paznokci
    Zmywacz do paznokci natłuszczająco-ochronny od marki bebeauty zakupiłam jakiś czas temu w Biedronce i był mi polecony przez przyjaciółkę. Jego niska cena i dostępność bardzo mnie zachęciły do zakupu, a dodatkowo opinie tu od Wizażanek, które również były pozytywne przekonały mnie do wypróbowania tego produktu. Pierwsze moje wrażenie było takie, że jest to zmywacz do paznokci, który wręcz doskonale usuwa lakier oraz jego pozostałości, nie niszcząc przy tym paznokci, a wręcz przeciwnie. To taki zmywacz, który pozostawiał moje paznokcie pięknie czyste, gładkie i błyszczące, zatem wyglądały one na bardzo zadbane i zdrowe. Prawdę powiedziawszy to dla mnie nowe odkrycie, bo inne zmywacze do paznokci bardzo często zostawiały moje paznokcie takie wysuszone, z brzydkim nalotem, pogarszały stan moich paznokci, a do tego jeszcze okrutnie śmierdziały. Tutaj z tym zmywaczem od bebeauty nie ma mowy o przesuszeniu paznokci, a korzystam z tego zmywacza bardzo regularnie i od kilku miesięcy używam już głównie tego zmywacza, i moje paznokcie są w super stanie. Na pewno muszę też pochwalić zapach tego zmywacza, ponieważ jego słodki aromat, który jest zasługą oleju kokosowego obecnego w składzie preparatu, wyjątkowo mi podpasował i nie jest to dla mnie aromat drażniący, chociaż przyznaję, że jest intensywny, aczkolwiek dla mnie jest on przyjemny. Ponadto, zmywacz nie rozmazuje lakieru po skórkach, skutecznie go rozpuszcza bez pozostawiania śladów i jest to jego ogromnym atutem. Na plus jest także estetyczna, kolorowa butelka plastikowa, a mechanizm dozowania to coś świetnego, bo dzięki tej pompce moim zdaniem aplikacja zmywacza jest niesamowicie wygodna i wszystko szybko i sprawnie działa. Dodatkowym atutem tego zmywacza jest także jego znaczna pojemność, co pozwala na dłuższe użytkowanie bez konieczności częstego uzupełniania zapasów i jest to na tyle duże opakowanie, że starcza na dobrych kilka miesięcy (ja mam już kilka miesięcy ten zmywacz, a używam go regularnie) i oferuje szybkie oraz komfortowe dozowanie na wacik. Ja po prostu przykładałam sobie wacik nad ten dozownik i za pomocą pompki dozowałam odpowiednią ilość zmywacza, tak mi było najwygodniej. Podsumowując, jest to zmywacz o bardzo przystępnej cenie, a do tego jest ogólnodostępny i często bywa na promocji. Nie posiada w składzie acetonu, i nie wysusza ani płytki paznokcia, ani skórek, a po użyciu pozostawia je miękkie, natłuszczone i nawilżone. Z całą pewnością jest to bardzo dobry zmywacz i mogę go polecić każdemu, ponieważ jest delikatny dla paznokci i skórek, skutecznie zmywający, wydajny oraz o przyjemnym zapachu. Z pewnością jest to zmywacz do paznokci, z którym się nie rozstanę i będzie towarzyszył mi przez dłuższy czas, bo na ten moment biorąc pod uwagę wszystkie jego atuty oraz cenę, jest u mnie na topie wśród zmywaczy do paznokci.
    Zalety:
    • Wydajny
    • Skuteczność
    • Nie wysusza
    • Dostępność
    • Nie podrażnia
    • Pozostawia paznokcie miękkie, natłuszczone i nawilżone
    • Świetnie radzi sobie nawet z ciemnymi lakierami
    • Brak acetonu w składzie
    • Mega wygodny dozownik
    • Intensywny, ale przyjemny i słodki zapach
  • 23 czerwca 2024 o 8:39
    Tani,dobry i łatwo dostępny
    Jak już kiedyś wspomniałam,paznokcie maluję rzadko niemniej zdarza mi się używać odżywek w lakierze, które dają np mleczny lub połyskujący kolor, ostatnio nawet zaszłam z tradycyjnym kolorem a wiadomo zmyć to czymś trzeba. Zmywacz Bebeuaty to świetna propozycja,której największym atutem jest dostępność oraz skuteczność. Śmierdzi oczywiście jak tradycyjny zmywacz (choć nie,jest bardziej znośny niż np ten z Hebe), dzięki wygodnej aplikacji z pompką jest wydajny,z "normalnym" lakierem radzi sobie świetnie i nie zostawia białego nalotu jak w przypadku innych tego typu specyfików. Ja jestem na tak.
  • 13 czerwca 2024 o 10:33
    Mój ulubiony
    Zmywacza do paznokci nie używam zbyt często, ale latem owszem. Ten należy do moich ulubionych. Jest ogólnodostępny, więc gdy go potrzebuję sięgam po niego przy codziennych zakupach. Cena jest atrakcyjna więc kolejny plus. A teraz najważniejsze a więc działanie, świetnie zmywa lakier bądź jego resztki, nie niszczy paznokci, a wręcz przeciwnie pozostawia je pięknie zmyte, gładkie i błyszczące , po prostu zdrowe, czasem bywało ,że inne zmywacze pozostawiały paznokcie dość matowe. Wizualnie dosyć prosto, kolorowa butelka plastikowa, ale ten dozownik to mistrzostwo świata, aplikacja jest tak wygodna,że szok, za to również go mocno uwielbiam. Kolejny plus to duża pojemność, wystraczy na dłuższy czas i nie musimy co chwilę latać do sklepu. U mnie zdaje egzamin i zawsze do niego wracam :)