Kremy do twarzy dla dzieci

Ziaja Ziajka, Krem z filtrem SPF 6 dla dzieci i niemowląt ochronny

notino.pl
Apteka Polska APTE.PL

• 18 lutego 2023 o 13:49
    Świetny
    Krem używam jako nastolatka bo niestety dużo kremów nie dla dzieci mnie uczuliło :c Zalety: - Ładny zapach - gładsza buzia - mam cerę tłustą a się dobrze sprawdza! - zostawia lekką warstwę natłuszczenia ale to nie przeszkadza - nie roluje się jak dużo kremów - nie bieli - filtr - pojemniczek - zachęcający rysunek i szafa kolorystyczna - starcza na długo! Wady: Jak dla mnie brak
  • 9 listopada 2020 o 16:56
    Nie tylko dla dzieci!
    Jeśli ktoś mnie zna, wie że uwielbiam różnego rodzaju produkty pielęgnacyjne dla dzieci. Szczególnie za działanie i zapach. Kiedyś skusiłam się na ten kremik od Ziaja. Chciałam go wypróbowac i zobaczyć jak spisze się na mojej wrażliwej skórze. Dodatkowo jest w naprawdę niskiej cenie. Kremik jest treściwy. Ma gęsta, dość tłusta konsystencje. Dlatego zazwyczaj nakładam go na noc, aby porządnie nawilżył moją buźkę. Lecz w ciągu dnia również się sprawdzi, pod makijaz. Nie podrażnia skóry, a wręcz ja regeneruje. Moja buzka polubiła się z tym kremem. A zapach ma typowy "dzidziusiowy", wyczuwam tutaj jakby rumianek? Kremik znajduje się typowym opakowaniu, jak na Ziaje przystalo. Jest białe, z zielono-niebieskimi nadrukami i słodkim ślimaczkiem Maurycym. Dodatkowo krem posiada spf 6, niska ochrona ale zawsze coś. Krem dla dużych, jak i małych.
    Zalety:
    • niska cena
    • łatwo dostępny
    • nie podrażnia
    • dobrze nawilża i regeneruje
    • na dzień, jak i na noc
  • 9 listopada 2020 o 13:37
    Oj super,super!szczerze polecam❤
    Kremik zamiawiam w aptece internetowej DOZ za okolo 6zł. Odkręcane,plastikowe pudełko zabezpieczone sreberkiem posiada estetyczną grafikę żółwia. Córka bardzo lubi odkręcanie i zakręcanie no i smarowanie żółwikiem. Krem jest bardzo treściwy. Niby gesty a jednak lekko rozsmarowuje się na buzi i szybciutko się wchania. Buzka jest widocznie wypielęgnowana i błyszcząca. Mi to nie przeszkadza. Lubię ten efekt zadbanej cery zwłaszcza że nie brudzi ubrań. Ale najlepsze co jest w tyn kremiku to zapach! Taki pudrowo-dzidziusiowo-słodki. Dla mnie to jest hit!i mogą używać go najmniejsze dzieci. Moja córka nie miała nigdy po nim żadnego uczulenia czy podrażnienia,wręcz przeciwne. Ładnie goi i pielęgnuje drobne rany i otarcia. Serdecznie polecam ten produkt!
    ewaz30
    21 marca 2019 o 12:05
    dobry krem ale ochrona w sumie żadna
    Krem nie uczula,stosowałam go przy pierwszych spacerach wiosennych dla mojego małego synka. Bałam się jego reakcji bo jest alergikiem ale było ok. Nie uczulił go i dobrze się rozsmarowywał . Zapach neutralny.Cena również jest bardzo atrakcyjna, wiec można go polecić do spróbowania.
    Zalety:
    Wady:
    • mały filtr
  • 31 grudnia 2018 o 19:58
    Super kremik
    Krem sprawdza się rewelacyjnie, zarówno do buźki jak i ciała w miejsca nadmiernie przesuszone. Dzieci kochają go za zapach, a córka cieszy się że może sama smarować nosek i policzki jak mama. Konsystencja jest mocna, gęsta i tłusta, za to dobrze nawilża skórę zwłaszcza w wietrzne dni. Dobrze się rozprowadza, lecz jeśli zaaplikujemy za dużo kremu mamy białe ślady, które trzeba po prostu wtrzeć. Duży plus za cenę.