Kremy do twarzy dla dzieci

HiPP Babysanft, Krem pielęgnacyjny do twarzy i ciała (nowa wersja)

vero100
    16 czerwca 2024 o 21:23
    CUDEŃKO, będę uzywać do końca życia
    Nigdy nie sądziłam że będe w stanie znaleźć tani krem który zrobi cudo z moją przesuszoną buźką po kwasach a tu zaskoczenie! Wykończenie satynowe. Cudnie nawilża nawet po bardzo mocnych kwasach,gdzie skóra wręcz pali żywym ogniem. Idealny do odbudowania bariery hydrolipidowej :) Uwaga! Najlepiej stosować ziarnko grochu, przy większej ilości może zapychać- jestem posiadaczką skóry tłustej trądzikowej.
    • Konsystencja
    • Dostępność
    • Wykończenie
    • Mięciutka skóra
    • Bez mikroplastiku
    • Delikatny,prawie niewyczuwalny zapach
    • Wielofunkcyjny-do dłoni i ciała tez się nada
    • Niestandardowa pojemność 75 ml
    • Komfortowe opakowanie,osobiście nienawidze słoiczków a tu jest łatwo rozciąć jak się kończy
    Wady:
    • Niektóre cery może zapychać,więc trzeba uważać
  • 13 czerwca 2024 o 10:19
    HiPP, Babysanft, krem pielęgnacyjny do twarzy i ciała
    Używałam go na twarzy jako baza pod makijaż , świetnie się sprawdzał. Nawilża i odżywia moją buźkę i dodatkowo szybko się wchłania nie zostawiając białych śladów. Ma on lekką i przyjemną konsystencję. Zapach jest delikatny.
    C_in_i
    24 marca 2024 o 13:48
    Jestem zaskoczona tak dużą ilością pozytywnych opinii
    Jestem zaskoczona tak dużą ilością pozytywnych opinii nt. Tego kremu. Naprawdę. Krem dostałam od znajomych mieszkających w Niemczech, jako prezent do wyprawki dla dziecka. Jestem dosyć przeczulona w kwestii kosmetyków dla dzieci, zwłaszcza jeśli chodzi o zapachy. A ten krem ma wyjątkowo intensywny zapach i nie wyobrażam sobie, żeby dziecku serwować od pierwszych dni taką kumulację bodźców. Z uwagi na ten intensywny zapach krem sama zużyłam w całości zamiast zwykłego balsamu do ciała. Krem jest gęsty, ciężko się rozsmarowuje, co dodatkowo jest dla mnie minusem produktu, który ma być przeznaczony dla niemowlęcia. Serio, krem dosłownie trzeba wcierać, nie wyobrażam sobie fundować takich "przyjemności" mojemu maluchowi. Po kąpieli zazwyczaj jest czas na wyciszenie przed snem, a nie na pobudzanie. Samo działanie jest w mojej opinii kiepskie, stosowałam na przesuszoną skórę nóg i rąk, nie zauważyłam, żeby skóra była szczególnie odżywiona i nawilżona. Zniwelował uczucie napięcia, ale to nie jest to czego potrzebuje moja skóra. Plus za eko skład i formułę bez mikroplastiku.
  • 22 września 2023 o 22:35
    dobry sklad i nawilżenie
    produkt poleciła mi kosmetolog ,dobry skład, nie zapycha mojej cery , ładnie się wchłania nadaje się pod makijaż, dobrze nawilża nie ma efektu ściągnięcia skóry, dobry także do przesuszonych rąk
    Zalety:
    • sklad
    • nawilzenie
    • dobry podkład makijaż
  • 22 września 2023 o 12:33
    Ulubieniec mojej pielęgnacji.
    Kremu użyłam z polecenia, słyszałam, że jest w stanie zastąpić naprawdę drogi krem który pomoże w odnowieniu warstwy hydrolipidowej, kupiłam i stosuję już pół roku. Nie wyobrażam sobie nie mieć zapasu w szafce. Krem jest bardzo wydajny, ciężko go rozsmarować, acz bardzo szybko się wchłania. Ja wiem, że to tylko krem dla dzieci, jednak moim zdaniem zasługuję na uwagę. Kobietki lubiące efekt glass skin, polecam <3
    Zalety:
    • nawilżenie
    Wady:
    • ciężko się rozprowadza